fbpx

Mango smoothie bowl met kokos

Mango smoothie bowl met kokos. Deze healthy mango smoothie met havermout en kokos maak je super snel. Heerlijk ook om mee te nemen onderweg, je kunt er ook lekker mee variëren.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Lente vibes

Eindelijk schijnt de zon weer eens en ik ben daar zo blij mee! Ik merk echt aan mezelf dat ik minder energie heb en me minder fit voel als het zo grauw, nat en donker is buiten. Ook voor de foto’s natuurlijk, want foto’s maken met donker weer is ook verre van ideaal. Gisteren was eigenlijk mijn vrije vrijdag, maar doordat er een afspraak midden op de dag tussendoor kwam op mijn werk, ben ik toch gaan werken. Eerst wilde ik alleen die afspraak doen, maar die was van 11 tot half 1 dus dat is zo midden op de dag dat dat ook niet handig is.


Biobeurs

Nu ben ik donderdag lekker een dagje vrij, want dan ga ik weer een kijkje nemen op de Biobeurs. Vorig jaar ben ik daar voor het eerst naartoe geweest en dat was zo’n groot succes dat ik dit jaar weer heel graag wil gaan. Het enige nadeel is dat het in Zwolle is, wat voor mij zo’n 2 uur rijden is, maar dat heb ik er zeker voor over. Ik heb al een hele toffe hotspot gevonden waar ik kan beginnen met een ontbijtje en nog wat andere leuke plekken om te bezoeken zodat ik er een hele dag van kan maken. Vorig jaar heb ik dat ook gedaan en dat beviel super goed! Ik kwam vol energie, nieuwe ideeën en kaartjes van leuke bedrijven thuis waar ik vervolgens mee aan de slag kon. Zeker nu mijn blog aan het groeien is en een stuk groter is dan vorig jaar, denk ik daar zeker wel wat leuke samenwerkingen uit te kunnen halen, ik kijk er daarom ook enorm naar uit.


Tijdens die druilerige dagen had ik veel zin in een een beetje een vrolijk/zomers ontbijt en dat is gelukt met deze mango smoothie bowl met kokos.


Heb je deze zomerse ontbijtjes ook al gezien?

Recept: Mango smoothie bowl met kokos

Mango smoothie bowl met kokos, Mango smoothie bowl, Healthy mango smoothie bowl met havermout en kokos, Smoothie bowl met mango en kokos, Mango smoothie bowl recept, Mango smoothie bowl zonder banaan, Tropische smoothie bowl, Mango ontbijt bowl, Smoothiebowl mango, Smoothiebowl recept, Smoothie bowl vegan, Smoothie bowl recepten, Smoothie bowl, Hoe maak je een smoothiebowl, Smoothie bowl zelf maken, Mango smoothiebowl, Smoothiebowl zelf maken, Smoothie bowl mango, organic happiness, gezond ontbijt, biologisch, biologische foodblog
Mango smoothie bowl met kokos, Mango smoothie bowl, Healthy mango smoothie bowl met havermout en kokos, Smoothie bowl met mango en kokos, Mango smoothie bowl recept, Mango smoothie bowl zonder banaan, Tropische smoothie bowl, Mango ontbijt bowl, Smoothiebowl mango, Smoothiebowl recept, Smoothie bowl vegan, Smoothie bowl recepten, Smoothie bowl, Hoe maak je een smoothiebowl, Smoothie bowl zelf maken, Mango smoothiebowl, Smoothiebowl zelf maken, Smoothie bowl mango, organic happiness, gezond ontbijt, biologisch, biologische foodblog


Ingrediënten

150 gram (bevroren) mango
150 gram kwark
10 gram geraspte kokos


Topping

50 gram mango
15 gram blauwe bessen
10 gram granola
5 gram kokos

Mango smoothie bowl met kokos, Mango smoothie bowl, Healthy mango smoothie bowl met havermout en kokos, Smoothie bowl met mango en kokos, Mango smoothie bowl recept, Mango smoothie bowl zonder banaan, Tropische smoothie bowl, Mango ontbijt bowl, Smoothiebowl mango, Smoothiebowl recept, Smoothie bowl vegan, Smoothie bowl recepten, Smoothie bowl, Hoe maak je een smoothiebowl, Smoothie bowl zelf maken, Mango smoothiebowl, Smoothiebowl zelf maken, Smoothie bowl mango, organic happiness, gezond ontbijt, biologisch, biologische foodblog


Hoe maak je het?

Ik heb mango uit de diepvries gebruikt waardoor de smoothiebowl steviger wordt, dus dat zou ik adviseren. Doe die in de blender en voeg hier de kwark en de kokos aan toe. Laat even goed mixen tot een glad geheel. Doe deze smoothie in een schaaltje en decoreer met de topping. Ik heb hier granola, kokos, blauwe bessen en mango voor gebruikt. 

Je smoothiebowl is klaar, een heel makkelijk ontbijtje wat super lekker én gezond is.

Heb jij dit recept gemaakt? Deel hem op Social Media

@organichappinessblog of gebruik #organichappinessblog

Mango smoothie bowl met kokos, Mango smoothie bowl, Healthy mango smoothie bowl met havermout en kokos, Smoothie bowl met mango en kokos, Mango smoothie bowl recept, Mango smoothie bowl zonder banaan, Tropische smoothie bowl, Mango ontbijt bowl, Smoothiebowl mango, Smoothiebowl recept, Smoothie bowl vegan, Smoothie bowl recepten, Smoothie bowl, Hoe maak je een smoothiebowl, Smoothie bowl zelf maken, Mango smoothiebowl, Smoothiebowl zelf maken, Smoothie bowl mango, organic happiness, gezond ontbijt, biologisch, biologische foodblog

Ken jij het Organic Happiness abonnement al?

Mis nooit meer een recept en ontvang maandelijks alles overzichtelijk in je mailbox. Klik hier voor meer informatie!

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 26 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close