fbpx

Contact

Promoties, Samenwerkingen en Lezingen

Heb je een leuk product of bied je een toffe dienst aan die past binnen een gezonde, biologische en natuurlijke levensstijl en wil je dat promoten via Organic Happiness? Dat kan en ik vind het natuurlijk erg leuk om nieuwe producten of diensten uit te proberen en daarover te schrijven. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een review van je product of dienst, een winactie via Social Media of misschien heb je zelf een leuk promotie idee. Je kunt ons een e-mail sturen op info@organichappiness.nl met alle informatie over je product of dienst en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Misschien heb je zelf een blog of bedrijf en wil je samenwerken met Organic Happiness. Als dat het geval is, dan kun je ons ook een mailtje sturen met je verzoek en dan kunnen we de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking bekijken. Op de Homepage vind je een overzicht van bedrijven waar we in het verleden al mee hebben samengewerkt.  We staan ook open voor het geven van lezingen, workshops of demonstraties. Stuur ons gerust een mailtje met je verzoek en dan zullen we de mogelijkheden bekijken.

Contact

Wij waarderen het enorm wanneer je contact met ons opneemt en we willen ook zo snel mogelijk op je bericht reageren. Laat je reactie achter via het contactformulier onderaan de pagina.

Ondertussen kun je ook al even bij de Veelgestelde Vragen kijken of jouw vraag hier tussen staat. Behalve voor het stellen van een vraag kun je ons natuurlijk ook al je suggesties, tips en ideeën doorsturen. Misschien heb je wel suggesties voor recepten of toffe hotspots die ik moet bezoeken. Ik hoor het heel graag van je. Je kunt je reactie via het contactformulier achterlaten.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close