Disclaimer


Door deze website en/of de op of via de website aangeboden informatie te gebruiken stem je in met deze Disclaimer. Organic Happiness vindt betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op de website erg belangrijk en besteedt daar dan ook veel aandacht aan. Desondanks is het mogelijk dat bepaalde gepubliceerde informatie aangeboden op de website onjuist of onvolledig is. De informatie op de website is op geen enkele manier bedoeld als persoonlijk advies, maar is algemeen van aard. Organic Happiness aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden, noch van mogelijke opgelopen directe of indirecte schade als gevolg van het bezoek aan deze website en/of het gebruik van informatie op deze website, in welke vorm dan ook. Claims hieromtrent zijn uitgesloten. Organic Happiness behoudt zich het recht voor om informatie op de website te wijzigen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf. Organic Happiness is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of werking van gekoppelde bestanden en/of websites van derden waarnaar wordt verwezen door middel van hyperlinks.​

Copyright

Alle rechten voorbehouden. De website en de gehele inhoud (teksten, afbeeldingen, foto’s, ontwerpen etc.) daarvan is auteursrechtelijk beschermd. Het is de gebruiker niet toegestaan om enige op deze website weergegeven informatie en/of beeldmateriaal te wijzigen, te verkopen, geheel of gedeeltelijk te verveelvoudigen en/of openbaar te maken, oneigenlijk te gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Organic Happiness. Hiervoor kun je contact opnemen via info@organichappiness.nl

Privacy

Organic Happiness legt passende en organisatorische maatregelen ten uitvoer om je persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Je kunt hier alles over ons privacybeleid lezen.

Reviews

Er verschijnen met enige regelmaat reviews op Organic Happiness. Dit zijn meestal voedingswaren, maar soms ook daaraan gerelateerde producten. Vaak zijn het producten die ik toegestuurd krijg van bedrijven en merken. Ik schrijf niet over alles wat ik ontvang, want ik vind ten eerste dat het moet passen binnen de filosofie van Organic Happiness, maar daarnaast wil ik ook alleen over producten schrijven waar ik zelf ook blij van word.Ondanks dat ben ik wel altijd eerlijk en geef ik altijd mijn oprechte mening, ook wanneer die misschien wat minder positief is.

Gesponsorde berichten/advertorials

Gesponsorde berichten/advertorials zijn geschreven artikelen waarvoor ik betaald krijg. Op deze manier kan Organic Happiness blijven bestaan. Ik werk parttime voor de site en haal hier deels mijn inkomsten uit. Zodra een bericht gesponsord (advertorial) is dan staat dat er bij vermeld. Ook hiervoor geldt dat ik alleen schrijf over de dingen waar ik achtersta en de inhoud van deze advertorials is ook altijd volledig door mijzelf geschreven.

Download het GRATIS Inkijkexemplaar van het 'Lekker in je vel' E-book!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close