fbpx

Pruimen smoothie met amandelmelk

Pruimen smoothie met amandelmelk. Deze pruimensmoothie maak je makkelijk met amandelmelk, groente en fruit. Een perfecte blauwe bessen smoothie zonder banaan.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.
 

Persoonlijke Ontwikkeling

Wat een fijn weekend heb ik. De afgelopen week ben ik met een podcast in aanraking gekomen die me tot nu toe al heel veel gebracht heeft. Ieder vrij moment of moment dat ik bijvoorbeeld in de auto zit, luister ik er naar en het brengt me heel veel. Het belangrijkste op dit moment is een heel goed gevoel en een lekkere flow waar ik in zit. Super fijn en vanuit die lekkere flow schrijf ik deze blog voor je. Gisteren begon het weekend goed, of eigenlijk begon het weekend voor mij vrijdag al haha. Maar gisterochtend ben ik naar Middelburg geweest, waar ik een afspraak had. Ik besloot op tijd te vertrekken, want op de Markt staat een hele grote groenten- en fruitkraam. Mijn groentes had ik van de week al gehaald, maar met het fruit had ik bewust tot dit moment gewacht, omdat ze vaak leuke aanbiedingen hebben en dat bleek nu ook zeker het geval. Kijk wat ik allemaal kocht voor maar 10 euro! Ook bij de Holland and Barret (mijn favoriet!) hadden ze sale met heel veel lekker meel, de 2e voor 1 euro dus ook daar sloeg ik mijn slag en ik kan weer heerlijk gaan bakken met al dat lekkers in huis.
 
Nectarine recept
Mede geïnspireerd door de podcast vond ik het ook tijd voor een paar nieuwe plantjes in huis. Dat geeft wat meer sfeer en gevoel door het groen en ik had daar zin in. Dus op naar Plantaardig waar ze me perfect adviseerden over de planten die zouden passen. Een super chille plek trouwens om te zijn, het is een grote winkel met overal alleen maar planten, veel groen en doordat er ook een vogel gezellig zit te tjilpen, echt een gevoel of je in de jungle zit haha. Maar met zoveel keuze, wat kies je dan?! Ik legde mijn wensen uit aan de verkoopster, niet té ingewikkeld qua behandeling, niet té veel water nodig en eentje kwam in de vensterbank waar de zon op staat, de andere in de keuken waar geen direct zonlicht op staat. Met mijn vragen ging ze aan de slag en uiteindelijk zijn we geslaagd. Ik ben super blij het resultaat.
Pruimen smoothie met amandelmelk, Nectarine recept, Smoothie met nectarine, Wortel smoothie, Wortel smoothie amandelmelk, Blauwe bessen yoghurt smoothie, Blauwe bessen smoothie, Blauwe bessen smoothie zonder banaan, Pruimen smoothie, Pruimensmoothie, Smoothie van pruimen, Griekse yoghurt smoothie, Gezonde griekse yoghurt smoothie, Smoothie met griekse yoghurt, Smoothie amandelmelk blauwe bessen, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
 
Hier kun je het potje ook zien waar ze in zitten, ik heb een donkere en een lichte meegenomen. Rechts zie je andere vensterbank, maar die plantjes had ik al.
 
Pruimen smoothie met amandelmelk, Nectarine recept, Smoothie met nectarine, Wortel smoothie, Wortel smoothie amandelmelk, Blauwe bessen yoghurt smoothie, Blauwe bessen smoothie, Blauwe bessen smoothie zonder banaan, Pruimen smoothie, Pruimensmoothie, Smoothie van pruimen, Griekse yoghurt smoothie, Gezonde griekse yoghurt smoothie, Smoothie met griekse yoghurt, Smoothie amandelmelk blauwe bessen, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
 
Super blij mee dus, gelijk weer wat gezelliger in huis. Ik werd er helemaal blij van, net als van deze super healthy pruimen smoothie met amandelmelk trouwens die boordevol fruit zit en heel makkelijk te maken is.

Recept: Pruimen smoothie met amandelmelk

Pruimen smoothie met amandelmelk, Nectarine recept, Smoothie met nectarine, Wortel smoothie, Wortel smoothie amandelmelk, Blauwe bessen yoghurt smoothie, Blauwe bessen smoothie, Blauwe bessen smoothie zonder banaan, Pruimen smoothie, Pruimensmoothie, Smoothie van pruimen, Griekse yoghurt smoothie, Gezonde griekse yoghurt smoothie, Smoothie met griekse yoghurt, Smoothie amandelmelk blauwe bessen, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Pruimen smoothie met amandelmelk, Nectarine recept, Smoothie met nectarine, Wortel smoothie, Wortel smoothie amandelmelk, Blauwe bessen yoghurt smoothie, Blauwe bessen smoothie, Blauwe bessen smoothie zonder banaan, Pruimen smoothie, Pruimensmoothie, Smoothie van pruimen, Griekse yoghurt smoothie, Gezonde griekse yoghurt smoothie, Smoothie met griekse yoghurt, Smoothie amandelmelk blauwe bessen, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Ingrediënten
150 gram Griekse yoghurt*
100 milliliter amandelmelk **
180 gram wortels
150 gram pruimen
50 gram blauwe bessen
2 nectarines
* Kun je door een plantaardige variant vervangen om het recept lactosevrij/plantaardig te maken
** Kun je door een andere plantaardige variant vervangen om het recept notenvrij te maken.

Pruimen smoothie met amandelmelk, Nectarine recept, Smoothie met nectarine, Wortel smoothie, Wortel smoothie amandelmelk, Blauwe bessen yoghurt smoothie, Blauwe bessen smoothie, Blauwe bessen smoothie zonder banaan, Pruimen smoothie, Pruimensmoothie, Smoothie van pruimen, Griekse yoghurt smoothie, Gezonde griekse yoghurt smoothie, Smoothie met griekse yoghurt, Smoothie amandelmelk blauwe bessen, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Hoe maak je het?

Doe allereerst de yoghurt en de amandelmelk in de blender.

Snijd de kontjes van de wortels af en schil ze, vervolgens snijd je de wortels in kleinere stukken en voeg je ze toe aan de blender.

Pruimen smoothie met amandelmelk, Nectarine recept, Smoothie met nectarine, Wortel smoothie, Wortel smoothie amandelmelk, Blauwe bessen yoghurt smoothie, Blauwe bessen smoothie, Blauwe bessen smoothie zonder banaan, Pruimen smoothie, Pruimensmoothie, Smoothie van pruimen, Griekse yoghurt smoothie, Gezonde griekse yoghurt smoothie, Smoothie met griekse yoghurt, Smoothie amandelmelk blauwe bessen, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Vervolgens kun je de pruimen wassen, schillen en in kleine stukjes snijden. Let er wel op dat je de pit verwijdert. Vervolgens kun je hetzelfde doen voor de nectarine, schil deze snijd in kleinere stukken en verwijder de pit. Voeg beiden toe aan de blender waar de andere ingrediënten al in zaten. Tot slot was je de blauwe bessen en voeg je ook die toe.

Je kunt de ingrediënten nu gaan blenderen voor ongeveer 3 minuten tot een gladde smoothie.

Je healthy pruimen smoothie met amandelmelk is klaar! Geniet nu lekker van deze gezonde, biologische fruit smoothie.

Pruimen smoothie met amandelmelk, Nectarine recept, Smoothie met nectarine, Wortel smoothie, Wortel smoothie amandelmelk, Blauwe bessen yoghurt smoothie, Blauwe bessen smoothie, Blauwe bessen smoothie zonder banaan, Pruimen smoothie, Pruimensmoothie, Smoothie van pruimen, Griekse yoghurt smoothie, Gezonde griekse yoghurt smoothie, Smoothie met griekse yoghurt, Smoothie amandelmelk blauwe bessen, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappinessblog

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close