fbpx

Passievrucht banaan smoothie

Passievrucht banaan smoothie. Een banaan smoothie zonder yoghurt, deze bananen smoothie maken is super makkelijk. En het resultaat is lekker tropisch met deze passievrucht en banaan smoothie.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Naar de dierenarts

En dan is het ineens alweer zondag, het weekend is weer voorbij gevlogen ondanks dat het zo’n lekker lang weekend was. Vrijdag ben ik met Leyla naar de dierenarts geweest, we hebben wat onderzoeken laten doen omdat ze zoveel krauwt, likt en schilfertjes en korstjes heeft dat we wilden weten dat vanbinnen alles goed zat en gelukkig is dat het geval en hebben we een super gezonde hond. Wat een opluchting! Nog steeds wel de vraag waar dat likken dan vandaag komt, maar wellicht is dat gewoon een onschuldige allergie of overgevoeligheid voor iets. Dat gaan we nu verder onderzoeken, maar fijn dat ze vanbinnen helemaal in orde is.
 


Bijkletsen

Gisteren had ik met een vriendin afgesproken, ik had ze al heel lang niet gezien, maar dat kwam ook doordat ze maar liefst 2 maanden alleen op reis is geweest. Super stoer van haar natuurlijk en zo leuk om al haar verhalen te horen en foto’s te zien. Echt een hele gezellige middag gehad en zoals zo vaak vind ik echt dat we snel weer moeten afspreken haha. Verder had ik een heerlijk rustig weekend en dat vind ik prima want daar houd ik van haha. En sowieso komt er weer een drukke week aan, dus dan vind ik het ook fijn om in het weekend lekker op te laden en tot rust te komen.
 


Afscheidsdiner

Morgenavond komen mijn ouders en zusje gezellig eten, een soort afscheidsdiner want donderdag vertrekt mijn zusje naar Thailand om daar een maand te gaan backpakken met een vriendin. Super leuk alhoewel mijn moeder toch lichtelijk in de paniek schiet bij de gedachte. Dinsdagavond mag ik naar een lezing vanuit mijn werk en vrijdag heb ik mijn eerste opleidingsdag in Rotterdam van een zware opleiding die ik vanuit mijn werk moet volgen. De focus ligt op arbeidsrecht en wetgeving dus pittige kost.
 

En om me goed op deze drukke week voor te bereiden, begin ik met een gezonde en super lekkere smoothie.

Recept: Passievrucht banaan smoothie

Passievrucht banaan smoothie, Passievrucht en banaan smoothie, Banaan smoothie, Banaan smoothie recept, Banaan smoothie zonder yoghurt, Bananen smoothie, Bananen smoothie maken, Bananen smoothie zonder ijs, Mandarijn banaan smoothie, Mandarijnen smoothie maken, Mandarijn smoothie, Mandarijn smoothie recept, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Passievrucht banaan smoothie, Passievrucht en banaan smoothie, Banaan smoothie, Banaan smoothie recept, Banaan smoothie zonder yoghurt, Bananen smoothie, Bananen smoothie maken, Bananen smoothie zonder ijs, Mandarijn banaan smoothie, Mandarijnen smoothie maken, Mandarijn smoothie, Mandarijn smoothie recept, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog

 

Ingrediënten

300 milliliter kokosmelk
1 banaan
2 passievruchten
4 mandarijnen

Passievrucht banaan smoothie, Passievrucht en banaan smoothie, Banaan smoothie, Banaan smoothie recept, Banaan smoothie zonder yoghurt, Bananen smoothie, Bananen smoothie maken, Bananen smoothie zonder ijs, Mandarijn banaan smoothie, Mandarijnen smoothie maken, Mandarijn smoothie, Mandarijn smoothie recept, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog

 

Hoe maak je het?

Doe allereerst de kokosmelk in de blender. Schil de banaan en snijd in kleinere stukjes. Voeg die ook toe aan de blender.

Snijd vervolgens de passievrucht door de helft en lepel het vruchtvlees eruit in de blender.

Passievrucht banaan smoothie, Passievrucht en banaan smoothie, Banaan smoothie, Banaan smoothie recept, Banaan smoothie zonder yoghurt, Bananen smoothie, Bananen smoothie maken, Bananen smoothie zonder ijs, Mandarijn banaan smoothie, Mandarijnen smoothie maken, Mandarijn smoothie, Mandarijn smoothie recept, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog

 

Mandarijnen schoonmaken, vind ik nogal een gedoe omdat ik al die witte draadjes weg wil hebben en dat gaat bijna niet. Ik heb er daarom voor gekozen om de mandarijnen uit te persen zoals een sinaasappel. Eerst heb ik ze door de helft gesneden en vervolgens uitgeperst en dat ging super goed.

Het mandarijnsap voegde ik tot slot toe aan de blender. Je kunt het geheel voor ongeveer 2 minuten mengen tot een gladde smoothie.

Je kunt nu gaan genieten van deze heerlijke zoete passievrucht banaan smoothie.

Heb jij dit recept gemaakt? Deel hem op Social Media

@organichappinessblog of gebruik #organichappinessblog

Passievrucht banaan smoothie, Passievrucht en banaan smoothie, Banaan smoothie, Banaan smoothie recept, Banaan smoothie zonder yoghurt, Bananen smoothie, Bananen smoothie maken, Bananen smoothie zonder ijs, Mandarijn banaan smoothie, Mandarijnen smoothie maken, Mandarijn smoothie, Mandarijn smoothie recept, , organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Ken jij het Organic Happiness abonnement al?

Mis nooit meer een recept en ontvang maandelijks alles overzichtelijk in je mailbox. Klik hier voor meer informatie!

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 26 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close