fbpx

Groene smoothie met komkommer

Groene smoothie met komkommer. Deze smoothie met komkommer en blauwe bessen maak je super makkelijk, hij is super lekker én gezond.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Weer aan het werk

Het is zondag en mijn eerste werkweek na de vakantie zit erop. Ik moet zeggen dat het me best even tegenviel toen maandag de wekker weer ging om 6 uur, pfoe. Maar toen ik eenmaal op mijn werk was, zat ik eigenlijk al vrij snel weer in de flow. Wel was ik extra moe vrijdagavond doordat ik weer even in het ritme moest komen. Maar na een nachtje goed slapen, kon ik er zaterdag weer tegenaan. En zaterdag was een heerlijke dag, want ik had vrijdag al mijn boodschappen al opgehaald. Daardoor hoefde ik zaterdag niet meer om boodschappen en kon ik op het gemakje opstarten. En dus begon ik met een lekkere ronde met Leyla.

Sporten?

Nadat ik heel veel excuses had bedacht om niet te gaan sporten, ben ik toch gaan sporten. Ik volg sinds kort de workoutschema’s van de Strakke Buik Bijbel en die zijn goed vol te houden voor mij. Dus ondanks de warmte ging ik aan de slag met burpees, lunges en sit-ups en na 3 sets zat het erop en wat was ik trots dat ik het toch had gedaan. Gisteravond had ik een barbecue met mijn collega’s. Het was super leuk, we hadden allemaal geld ingelegd en bij één collega in de tuin gingen we barbecuen. Het leuke vond ik dat het met collega’s en aanhang was, dus iedereen was met partner en kinderen. Leuk om elkaar zo nog wat beter te leren kennen en ook de partners. Zoals je misschien weet ben ik nog maar sinds 1 februari bij deze baan begonnen. Dus ik vind het leuk om mijn collega’s dan ook op een andere manier beter te leren kennen. Al met al hebben we een super gezellige avond gehad en natuurlijk heerlijk gegeten. Moe maar voldaan kwamen we thuis en we doken gelijk ons bed in.

Jens jarig

En vanochtend mocht ik alweer vroeg aan de bak, of nee dat is ook niet helemaal waar haha. Jens is vandaag jarig en ik wilde hem natuurlijk verrassen met een ontbijtje. Dus ik maakte een heerlijk ontbijtje voor ons samen, zo fijn om samen te ontbijten. Ook gaf ik hem natuurlijk zijn cadeau, tickets voor Imagine Dragons waar we in augustus naartoe gaan. Hij is groot fan en had niemand om mee te gaan en besloot daarom niet te gaan. Voor mij was dat het moment om kaartjes te bestellen zodat we samen konden gaan. Ik heb er nu al zin in!
 
Verder vieren we zijn verjaardag niet echt, we doen lekker rustig aan en gaan misschien nog even zwemmen met Leyla op het strand. Deze smoothie is trouwens ook perfect voor vandaag, want hij is heerlijk verfrissend door de komkommer die erin zit.

Recept: Groene smoothie met komkommer

Groene smoothie met komkommer, Komkommer recept, Komkommer smoothie, Komkommer smoothie recept, Komkommer smoothie met of zonder schil, Komkommer smoothies recepten, Komkommer smoothie maken, Smoothie komkommer blauwe bessen, Smoothie komkommer, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Groene smoothie met komkommer, Komkommer recept, Komkommer smoothie, Komkommer smoothie recept, Komkommer smoothie met of zonder schil, Komkommer smoothies recepten, Komkommer smoothie maken, Smoothie komkommer blauwe bessen, Smoothie komkommer, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Ingrediënten


1 pruim
100 gram aardbeien
50 gram blauwe bessen
1/2 komkommer
200 milliliter kokosmelk

Groene smoothie met komkommer, Komkommer recept, Komkommer smoothie, Komkommer smoothie recept, Komkommer smoothie met of zonder schil, Komkommer smoothies recepten, Komkommer smoothie maken, Smoothie komkommer blauwe bessen, Smoothie komkommer, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Hoe maak je het?

Was het fruit goed en schil het fruit. Snijd de pruim in kleinere stukjes en verwijder de pit. De komkommer kun je in plakjes snijden en beiden toevoegen aan de blender. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en die aardbeien kun je dan vervolgens samen met de blauwe bessen toevoegen aan de blender. Tot slot voeg je de kokosmelk toe en alle ingrediënten zitten in de blender.

Blender het geheel voor ongeveer 3 minuten en je kunt van deze heerlijke komkommer smoothie gaan genieten.

Groene smoothie met komkommer, Komkommer recept, Komkommer smoothie, Komkommer smoothie recept, Komkommer smoothie met of zonder schil, Komkommer smoothies recepten, Komkommer smoothie maken, Smoothie komkommer blauwe bessen, Smoothie komkommer, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close