fbpx

Eetdagboek – Lunch Augustus

Eetdagboek lunch in augustus. Ook deze maand staat er weer een eetdagboek klaar. Deze maand heb ik weer gewerkt na de vakantie en ik had het best druk.

Foto’s vergeten

Dat zorgde er ook voor dat ik nog weleens vergat om een foto te maken. Thuis in het weekend deed altijd extra mijn best op de foto’s en die vergat dan ook zeker niet te maken. Iets meer weekendfoto’s dus en iets minder foto’s van doordeweeks.
Ook merkte ik dat het voorbereiden van de lunch weer een beetje begon te versloffen en dat zorgde ervoor dat ik veel hetzelfde at of geen lunch bij me had en nog iets moest halen op mijn werk. Daarom ben ik vorige week begonnen om niet alleen mijn avondeten, maar ook mijn lunch te plannen. Zo weet ik de hele week wat ik ga lunchen en kan ik dat de avond vantevoren alvast maken en dat bevalt super goed!

Sporten op zondag

Eetdagboek lunch in augustus, Eetdagboek, Eetdagboek lunch, Eetdagboek augustus, Lunchinspiratie, Gezonde lunch, Lunchrecepten, Gezonde lunchrecepten, Persoonlijk eetdagboek, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog
Sinds een aantal weken sport ik op zondagochtend. Ik doe dan heerlijk een les Bodybalance bij de sportschool en ik vind dat echt super leuk!! Vroeger was ik niet naar de sportschool te krijgen, maar als je dan eenmaal iets vindt wat je leuk vindt, ga je elke keer met plezier. Na het sporten, heb ik dan ook behoefte aan een goed vullende en lekker gezonde lunch. Meestal eindigt het ongeveer zoals hierboven. Kokosyoghurt met homemade Vegan cacao granola en veel vers fruit. Daarbij drink ik dan een latte met havermelk, daar ben ik ook echt dol op! En vaak een smoothie erbij voor de extra vitamientjes. Daar kan ik zo de hele middag mee vooruit!

Vers brood van de bakker

Eetdagboek lunch in augustus, Eetdagboek, Eetdagboek lunch, Eetdagboek augustus, Lunchinspiratie, Gezonde lunch, Lunchrecepten, Gezonde lunchrecepten, Persoonlijk eetdagboek, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog
Op zaterdag haal ik vaak vers (100% zuurdesem) brood bij de bakker in Goes en omdat ik het niet kan weerstaan, neem ik dan ook een noten/rozijnenbrood mee. Zo heerlijk om jezelf af en toe een beetje te verwennen in het weekend!

Wraps of salade

Eetdagboek lunch in augustus, Eetdagboek, Eetdagboek lunch, Eetdagboek augustus, Lunchinspiratie, Gezonde lunch, Lunchrecepten, Gezonde lunchrecepten, Persoonlijk eetdagboek, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog
Zoals gezegd de eerste 2 weken van augustus waren niet echt heel spannend met de lunch, ik vergat zelfs ook veel foto’s te maken. Vaak nam ik een bakje yoghurt met granola of fruit mee naar mijn werk. Of ik haalde een verse salade op mijn werk. De laatste twee weken, hield ik me aan mijn lunchschema en dat beviel heel goed. Zo zie je hierboven een wrapje wat ik maakte besmeerd met hummus en belegd met rucola, cherrytomaatjes, avocado en feta. Een super lekkere combinatie. Ook maakte ik een lekkere pastasalade met mozzarella, rucola en cherrytomaatjes. Ik probeer meer te variëren met mijn lunch om ook zo mijn vitamines binnen te krijgen. Ook merk ik dat ik soms te weinig voedingsstoffen binnenkrijg sinds we geen vlees meer eten. Ik probeer daarom ook wat meer spinazie en andere groentes als lunch te eten.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
Volg je Organic Happiness al op Social Media?
 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close