fbpx

Biobites: Glutenvrije kokos cookies (review)


​Biobites: Glutenvrije kokos cookies. Deze glutenvrije en lactosevrije kokos koekjes van Biobites testte ik uitgebreid. Vandaag lees je alles over deze vegan cookies.
Zoals je twee weken geleden hebt kunnen lezen, ben ik een samenwerking met Biobites aangegaan. In de vorige blog schreef ik over de rozemarijn crackers. Deze week komen de koekjes aan de beurt. De kokos cookies om precies te zijn en die zijn er in twee smaken. De chocolate chip en de Chia/Chai. De basis voor allebei de cookies is kokos en de cookies worden aangevuld met superfoods, zoals chiazaad of cacao. Wil je meer weten over Biobites kijk dan eens op de website.
Biobites glutenvrije kokos cookies, Glutenvrije koekjes, Vegan koekjes, Kokoskoekjes, Glutenvrije vegan koekjes, Biobites, Biobites koekjes, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Net als de crackers worden ook deze koekjes met de hand gemaakt en op lage temperatuur gedroogd. Ze worden dus niet gebakken. Deze cookies zijn daarnaast vrij van gluten, lactose, gist, E-nummers en geraffineerde suikers. Daarnaast zijn ze vegan en paleo.
De koekjes, met recht koekJES zijn klein en vierkant. Ik had me er iets anders bij voorgesteld. Maar de smaak is perfect. En omdat ze zo klein zijn, eet je er al makkelijk veel meer van. De koekjes hebben een lekkere bite en smaken écht naar kokos en laat ik daar nu net super dol op zijn!! Een echte aanrader dus deze gezonde koekjes.
Glutenvrije koekjes
Er zitten ongeveer 10-15 koekjes in de verpakking. Er zit 65 gram. aan koekjes in de verpakking.
Ingrediënten van de koekjes:

 • Kokosrasp*
 • Wortel*
 • Chiazaad*
 • Dadel*
 • Kokosbloesemsuiker*
 • Cacaoboter*
 • Chaikruiden* (kaneel, kardemom, kruidnagel, gember)
 • Sinaasappel*
 • Psyllium*

​* van biologische oorsprong

Biobites glutenvrije kokos cookies, Glutenvrije koekjes, Vegan koekjes, Kokoskoekjes, Glutenvrije vegan koekjes, Biobites, Biobites koekjes, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Nadat de kokos cookies (veel te snel) op waren, heb ik me op de chocolade cookies gestort. Deze chocolate chip cookies hebben ook kokos als basis en worden met rauwe cacao aangevuld voor de chocoladesmaak. Ook deze koekjes zijn klein en vierkant, net als de kokos cookies. Ze smaken ook naar kokos. Eerlijk gezegd mis ik de chocolade en de chip een beetje in de koekjes. Ergens heel in de verte proef je wel wat cacao, maar ik vind het meer kokos cookies dan chocolade cookies. Als je iets meer cacao zou toevoegen en iets minder kokos, dan zouden ze mega lekker zijn. Ze zijn nu ook heel lekker alleen iets te weinig chocolade naar mijn zin.

Ook deze verpakking bestaat uit 10 – 15 koekjes.

​Ingrediënten

 • Kokosrasp*
 • Cacaopoeder*
 • Dadel*
 • Kokosbloesemsuiker*
 • Cacaoboter*
 • Cacaonibs*
 • Kokosmeel*
 • Psyllium*

* Van biologische oorsprong

Al met al vind ik de koekjes dus wel heel erg lekker. Alleen de chocoladekoekjes smaken in mijn beleving iets te weinig naar chocolade. Ga jij deze koekjes ook uitproberen?

Ondanks dat ik de cookie heb ontvangen van Biobites doet dit niets af aan mijn mening over deze cookies.


Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness.
Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close