fbpx

Biobites: Vegan Rozemarijn crackers (review)

Biobites: Vegan Rozemarijn crackers. Glutenvrije vegan crackers met rozemarijn. Ik testte deze Biobites crackers uit en schreef er deze review over.
Ken je Biobites al? Ik moet zeggen dat ik ze bij toeval tegenkwam, maar qua concept spreken ze me gelijk heel erg aan! Biobites gelooft in de kracht van biologische voeding, net zoals Organic Happiness dit doet. De slogan van Biobites is ‘love life, go organic.’ Ik vind het daarom ook zo leuk dat ik een paar producten van Biobites mag uitproberen. Ik zal je eerst kort iets over het concept van Biobites vertellen.
Biobites vegan rozemarijn crackers, Vegan crackers, Rozemarijn crackers, Glutenvrije crackers, Biobites, Biobites crackers, Lactosevrije crackers, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Bij Biobites maken ze crackers en koekjes in diverse smaken. Al deze producten worden gemaakt met uitsluitend natuurlijke, biologische en pure ingrediënten. Daarnaast zijn alle producten vegan, glutenvrij én lactosevrij! Zowel de crackers als de koekjes worden met de hand gemaakt. Daarna worden de crackers volgens het Rawfood principe 30 uur gedroogd. De crackers worden niet boven de 42,3 graden Celsius verhit. Daardoor blijven de meeste vitamines, mineralen en omega-3 vetzuren behouden. En die hebben we natuurlijk weer nodig voor een gezond lichaam. Al met al dus een super gezond product, maar smaakt het ook lekker?
Biobites vegan rozemarijn crackers, Vegan crackers, Rozemarijn crackers, Glutenvrije crackers, Biobites, Biobites crackers, Lactosevrije crackers, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Alle verpakkingen bestaan uit 4 crackers. Er zijn diverse smaken en ik begin met de rozemarijn crackers. Ze zijn lekker dun en zien er mooi bruin uit. Omdat ik ook benieuwd ben hoe je de crackers het lekkerste kunt beleggen, eet ik deze als ontbijt. Jens doet mee met de proeftest en proeft een cracker voor de helft belegd met kaas en voor de helft naturel. Hij is enthousiast en vindt ze erg lekker. Zelf kies ik voor één naturel cracker om de smaak te proeven. Die smaakt erg goed, je proeft natuurlijk de rozemarijn, maar die smaak overheerst gelukkig niet. Daardoor kun je de cracker ook lekker beleggen. Ook zit er een beetje een zoute smaak aan de cracker en die is ook heel lekker. Wel is de structuur iets anders dan ik gewend ben van de ‘normale’ crackers die wel gebakken zijn. Maar qua smaak is deze perfect.
De tweede cracker neem ik met kaas en de laatste met de pikante hummus. Met kaas is deze cracker ook heel erg lekker, de hummus is iets minder geslaagd. Ik denk dat de cracker met naturel hummus super lekker zou zijn, maar deze pikante hummus overheerst iets teveel waardoor de milde smaak van de cracker wegvalt.

Ingrediënten van de rozemarijncrackers:

  • Geel lijnzaad *
  • Zonnebloempitten *
  • Wortel *
  • Ui *
  • Gedroogde rozemarijn *
  • Keltisch zeezout

* van biologische oorsprong

Biobites vegan rozemarijn crackers, Vegan crackers, Rozemarijn crackers, Glutenvrije crackers, Biobites, Biobites crackers, Lactosevrije crackers, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Biobites geeft op het doosje van de crackers ook nog een lekkere serveertip, namelijk een spinazie-artisjokcrème. Ook lekker om eens uit te proberen.
Wil je meer weten over Biobites? Kijk dan eens op de website.
Ondanks dat ik de crackers heb ontvangen van Biobites doet dit niets af aan mijn mening over deze rozemarijn crackers.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close