fbpx

Smoothie met granaatappel en kokos

Smoothie met granaatappel en kokos. Een granaatappel smoothie maken is helemaal niet lastig. Met dit granaatappel smoothie recept heb je hem zo op tafel staan.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.
 
Ik weet niet of je mijn blog van gisteren hebt  was, maar daarin schreef ik al dat we gisteravond naar Imagine Dragons gingen. Nu vind ik hun muziek leuk en sommige nummers heel goed, maar vooral Jens was fan. Ik had hem daarom deze kaartjes voor zijn verjaardag gegeven en ging eigenlijk vooral voor hem. Maar uiteindelijk heb ik echt zo’n geweldige avond gehad, wat was het fantastisch!! Ze begonnen al vrij snel met de echt bekende hits en het was helemaal zuiver, een super mooie show en de ‘vibe’ in de zaal was echt heel chill.
 

Imagine Dragons

Vanaf het begin vertelde de zanger al dat we vooral in het moment moesten zijn. Dat we geen oordeel moesten hebben over wie dan ook en lekker moesten genieten. Je voelde de liefde en de fijne sfeer in de zaal, super chill!  Al vrij snel speelden ze ‘Whatever it Takes’ voor mij één van de favorieten, omdat ik bij dat nummer altijd denk aan wat ik wil bereiken met mijn blog onder andere en dat ik daar alles voor zou doen. Maar toen dat gisteren live gespeeld werd, voelde ik écht dat ik mijn dromen zou gaan bereiken en écht een succesvolle ondernemer zou gaan worden. Ik stond letterlijk met kippenvel en voelde me echt even on top of the world echt zo gaaf! Tijdens het nummer had ik ook een stukje gefilmd en toen ik mijn telefoon weglegde, was het 21.21 voor mij een teken dat ik op de goede weg ben qua bewustzijn en mijn goede gevoel. Dit klinkt misschien zwerverig, maar voor mij is dat echt een teken en ik voelde me nóg hoger in mijn goede gevoel schieten. Ik heb me schor gezongen en moe gedanst en het was fantastisch. Jens vond het ook heel leuk en genoot ook heel erg omdat hij mij zo zag genieten, dus het was een super geslaagd cadeau.
Smoothie met granaatappel en kokos, Ananas smoothie kokos, Ananas smoothie kokosmelk, Ananas smoothie recept, Simpele ananas smoothie, Granaatappel smoothie, Granaatappel smoothie maken, Granaatappel smoothie recept, Smoothie granaatappel kokosmelk, Blauwe bessen smoothie, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Ik zat ook echt in mijn eigen bubbel en maakte me totaal niet druk om de 30.000 mensen die om me heen stonden, terwijl ik daar normaal gesproken nog weleens onrustig van word. Natuurlijk was het wel druk om naar huis te komen en uiteindelijk waren we om half 2 thuis. Gelukkig was Leyla ook moe en we werden pas om 12.00 wakker vanochtend, dat hadden we vast nodig. Vandaag doen we lekker op het gemakje, het is ook maar een kort dagje als je zo laat wakker wordt. Ik heb deze smoothie net gemaakt en die viel erg goed in de smaak, ga jij hem ook uitproberen?

Recept: Smoothie met granaatappel en kokos

Smoothie met granaatappel en kokos, Ananas smoothie kokos, Ananas smoothie kokosmelk, Ananas smoothie recept, Simpele ananas smoothie, Granaatappel smoothie, Granaatappel smoothie maken, Granaatappel smoothie recept, Smoothie granaatappel kokosmelk, Blauwe bessen smoothie, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Smoothie met granaatappel en kokos, Ananas smoothie kokos, Ananas smoothie kokosmelk, Ananas smoothie recept, Simpele ananas smoothie, Granaatappel smoothie, Granaatappel smoothie maken, Granaatappel smoothie recept, Smoothie granaatappel kokosmelk, Blauwe bessen smoothie, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Ingrediënten

140 milliliter kokosmelk
20 gram blauwe bessen
1 granaatappel
1 appel
1 ananas

Smoothie met granaatappel en kokos, Ananas smoothie kokos, Ananas smoothie kokosmelk, Ananas smoothie recept, Simpele ananas smoothie, Granaatappel smoothie, Granaatappel smoothie maken, Granaatappel smoothie recept, Smoothie granaatappel kokosmelk, Blauwe bessen smoothie, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Hoe maak je het?

Doe als eerste de kokosmelk in de blender. Was de blauwe bessen goed en voeg die ook toe. Het beste is om voor biologische bessen te kiezen, omdat je de bestrijdingsmiddelen er niet vanaf kunt wassen.

Smoothie met granaatappel en kokos, Ananas smoothie kokos, Ananas smoothie kokosmelk, Ananas smoothie recept, Simpele ananas smoothie, Granaatappel smoothie, Granaatappel smoothie maken, Granaatappel smoothie recept, Smoothie granaatappel kokosmelk, Blauwe bessen smoothie, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Snijd de granaatappel vervolgens in vieren. Het makkelijkste is om de partjes zo te buigen dat de pitjes vanzelf zichtbaar worden. Die kun je dan aan de blender toevoegen. Pas op dat er niet teveel van de schil meekomt, dat zijn namelijk hele harde stukjes die je niet makkelijk gemixt krijgt. Je kunt ook een theelepel of een mesje gebruiken om de pitjes eruit te halen.

Smoothie met granaatappel en kokos, Ananas smoothie kokos, Ananas smoothie kokosmelk, Ananas smoothie recept, Simpele ananas smoothie, Granaatappel smoothie, Granaatappel smoothie maken, Granaatappel smoothie recept, Smoothie granaatappel kokosmelk, Blauwe bessen smoothie, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Schil vervolgens de appel, snijd in stukken en voeg ook toe aan de blender. Tot slot maak je de ananas schoon en voeg je zowel het vruchtvlees als het sap toe. Het makkelijkste is om hier een pineapple slicer voor te gebruiken, maar anders kun je ook de schil van de ananas afsnijden en het vruchtvlees in kleinere stukjes snijden. Als alle ingrediënten in de blender zitten, kun je de ingrediënten mixen tot een gladde smoothie.

Je kunt nu genieten van deze biologische, gezonde smoothie met granaatappel en kokos.

Smoothie met granaatappel en kokos, Ananas smoothie kokos, Ananas smoothie kokosmelk, Ananas smoothie recept, Simpele ananas smoothie, Granaatappel smoothie, Granaatappel smoothie maken, Granaatappel smoothie recept, Smoothie granaatappel kokosmelk, Blauwe bessen smoothie, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.
 

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappinessblog
 

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close