fbpx

Persoonlijke Update

“Het slopen ging in een razend tempo en we hoopten zelfs dat de verbouwing wel klaar zou zijn als we half maart uit onze eigen huis moesten.”

Persoonlijke update, dit keer geen blog over een lekker recept of gezonde voeding, maar een update van de afgelopen 9 (!) maanden.

Verbouwing

In januari kregen de de sleutel van ons nieuwe huis. We wilden behoorlijk wat verbouwen en als je eenmaal bezig bent, kom je steeds meer tegen wat je wil aanpakken. Jens was super optimistisch en de eerste 2 maanden vrij. Het slopen ging in een razend tempo en we hoopten zelfs dat de verbouwing wel klaar zou zijn als we half maart uit onze eigen huis moesten.

Niets bleek minder waar te zijn, we hadden het nogal onderschat. Gelukkig geen gekke tegenslagen of onverwachte dingen, maar doordat we alles zelf hebben gedaan, kostte het gewoon heel erg veel tijd. 

Maar nu we 9 maanden verder zijn, mag het resultaat er wel echt zijn.

9 maanden verbouwen

15 maart moesten we ons oude huis uit en dat betekende dat we deze bouwval al moesten gaan betrekken. We zaten nog middenin de verbouwing. Boven was het gelukkig grotendeels klaar en we konden wel fatsoenlijk slapen. Maar de verwarming deed het nog niet en de woonkamer was een betonnen vloer zonder plafond. Gelukkig was de keuken ruim en konden we daar zitten. Bijna 7 maanden hebben we op vissersstoeltjes in de keuken gekampeerd, in de winter met de deuren dicht en een elektrisch kacheltje om het warm te houden. Het was even improviseren, maar wat was ik blij toen 2,5 week geleden eindelijk de bank stond. Nog steeds geniet ik elke avond enorm van de bank, de gezelligheid van de kaarsjes en het eten aan tafel.

persoonlijke update, verbouwing, bouwval, verbouwen, klussen, klushuis, interieur, interieurstyling, woondecoratie, woonaccessoires, inrichting, organic happiness, foodblog, foodblogger, foodie, biologisch, biologische foodblog

Organic Happiness

Doordat we zolang verbouwd hebben en elk vrij uurtje in de verbouwing ging, heeft Organic Happiness op een heel laag pitje gestaan. Af en toe heb ik nog wel dingen gedeeld, maar heel minimaal. Nu het grootste deel van de verbouwing achter de rug is, wil ik weer meer gaan delen. En natuurlijk ook nieuwe recepten gaan ontwikkelen. Want ik heb zeker wel af en toe in de keuken gestaan, maar het ontwikkelen, fotograferen en uitwerken van nieuwe recepten is er nog niet van gekomen. Maar dat gaat binnenkort zeker weer gebeuren!

persoonlijke update, verbouwing, bouwval, verbouwen, klussen, klushuis, interieur, interieurstyling, woondecoratie, woonaccessoires, inrichting, organic happiness, foodblog, foodblogger, foodie, biologisch, biologische foodblog

Ik hoop dat je het leuk vond om deze persoonlijke update te lezen en ik kijk ernaar uit om weer lekker de keuken in te duiken voor nieuwe recepten. Ik hoop jij ook!

Volg je ons in de tussentijd al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close