fbpx

Persoonlijk maandoverzicht oktober


Persoonlijk maandoverzicht oktober een maand waarin ik echt wel veel deed, maar ook veel foto’s ben vergeten te maken haha. Maar alsnog ga ik je in deze blog vertellen over hoe mijn afgelopen maand eruit zag.

persoonlijk maandoverzicht oktober, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Personeelsfeest

We zouden het bijna vergeten, maar het was super mooi weer aan het begin van de maand. We begonnen het eerste weekend van oktober met een personeelsfeest aan de Loosdrechtse Plassen. Absoluut geen verkeerd uitzicht als je het mij vraagt en het was zulk lekker weer we hebben nog lang buiten kunnen zitten. Vervolgens een leuke workshop en tot slot een ontzettend lekker driegangenmenu. Wat heb ik daarvan genoten. Qua hoeveelheden ook precies goed voor mij en echt heerlijk. Daarna ging de dansvloer nog open en uiteindelijk was het een super geslaagde avond. Het enige nadeel was dat we nog 2 uur moesten terugrijden en ik lag dus pas om half 2 in mijn bed. Jens was met vrienden een weekend weg. De volgende dag moest ik, ondanks dat het zaterdag was, ook nog een dagje werken. Ik mocht kinderen assisteren bij een doe-activiteit van 10 tot 4 super leuk, maar wel pittig na zo’n kort nachtje haha. Ik was dan ook heel blij toen ik lekker op de bank kon ploffen ‘s avonds. En maandag ook nog vrij was, toen zijn we trouwens lekker naar het strand geweest met Leyla.

persoonlijk maandoverzicht oktober, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblogPompoenen halen bij de boer

Donderdag was mijn Oma jarig en omdat ik niet naar de familiedag zou gaan, die we altijd voor haar verjaardag houden, besloot ik op haar eigen verjaardag te gaan. Uiteindelijk was het super gezellig. Mijn neef die al 2 jaar in Finland woont was er ook met mijn oom. En ook mijn zusje was er, dus we hebben een hele gezellig avond gehad. De volgende dag ging ik bij mijn oude oppas op bezoek. Ik vond het super leuk om ze weer te zien, maar schrok er ook van. Ze is best hard achteruitgegaan de laatste jaren en wordt nu écht oud. Ze wordt vergeetachtiger en ook echt doof en dan is het best lastig om een fatsoenlijk gesprek te voeren. Ze was wel heel blij dat ik er was en daar doe ik het uiteindelijk ook voor natuurlijk. Zaterdag ben ik naar Biggekerke geweest. De boer daar had honderden kilo’s aan biologische pompoenen die de supermarkt niet wilde hebben, omdat er kleine plekjes op zaten aan de buitenkant. Hij deed ze daarom voor 50 cent per stuk weg, dus ik heb flink ingeslagen. Daar heb ik inmiddels ook al lekker veel mee gekookt en gebakken. En omdat ik toch in de buurt van Middelburg was, besloot ik er een lekker momentje voor mezelf aan vast te plakken. Ik heb ik bij mijn favoriete biologische koffietentje een latte macchiato gedronken.

persoonlijk maandoverzicht oktober, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Lekker de natuur in

Op de zondagen was het telkens heerlijk weer. De ene keer wat kouder dan de andere, maar telkens in ieder geval zonnig. We hebben dan ook lekker veel in de natuur genoten met z’n drietjes. Zo maakten we een lekkere boswandeling met Leyla, zijn we naar het strand geweest en we liepen lekker over de dijk bij ons achter. Heerlijk om zo van de natuur te kunnen genieten vind ik altijd.

persoonlijk maandoverzicht oktober, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblogHuismus

Stiekem zijn dat ook echt mijn favoriete dagen. De dagen waarop ik helemaal niks heb gepland, niks moet en lekker thuis kan zijn. Wat dat betreft ben ik echt zo’n huismus haha. Ik had deze afgelopen week ook op maandagavond en dinsdagavond wat te doen. En ik keek er woensdag al de hele dag naar uit dat ik ‘s avonds niks te doen had en lekker in mijn trainingsbroek op de bank kon zitten haha. Maandag kwamen mijn ouders en zusje namelijk eten. Als soort afscheid voor mijn zusje die 2 dagen later naar Thailand is vertrokken voor een maand. We hadden allebei een quiche gemaakt en mijn ouders hadden voor het voorgerecht gezorgd. Dus we hebben heerlijk genoten van lekker eten en de gezelligheid met elkaar. Dinsdag had ik een lezing waar ik van mijn werk naartoe ging, dat was ook zeker erg interessant.

persoonlijk maandoverzicht oktober, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblogAan de klus

We zijn thuis trouwens ook weer lekker aan het klussen. Tegen deze muur stond de tv-kast, maar die had Jens zelf gemaakt en op enig moment stortte die in haha. En toen we eigenlijk bedachten dat we nooit televisie kijken, hebben we besloten die tv weg te doen. ‘S avonds ben ik eigenlijk altijd met mijn blog bezig of met het lezen van een boek of het luisteren van een podcast en voor Jens geldt hetzelfde. We zijn eigenlijk altijd aan het werken voor of aan onszelf en dan heb je geen tijd om tv te kijken. Natuurlijk kijken we ook weleens een filmpje, maar dat doen we dan via de laptop. En toen was die muur ineens al een paar weken leeg. Ik had al bedacht dat ik daar zo’n collagewand van wilde maken, maar ik was er nog nooit echt aan begonnen. En toen Jens onze wc ging schilderen, besloot ik hiermee aan de slag te gaan. Jens gebruikte trouwens tegelverf voor de wc en dat is heel mooi geworden, doordat het nu wit is, lijkt het ook veel ruimer gelijk. De grondverf zit er nu dus op en dan moet er nog een kleurtje op, dat wordt waarschijnlijk grijs. Fijn dat dit er nu ook weer wat netter uitziet. En ik heb dus voor het eerst in mijn leven écht geklust. Ja oké ik heb geschilderd in ons huis, maar dit is toch wel even anders. En er waren zelfs dingen die ik moest meten om ze waterpas te hangen (die 2 haakjes hebben in plaats van 1). En na het ophangen waren ze nog steeds waterpas, dus daar ben ik stiekem best trots op haha. En het is zo’n leuk zicht vanaf de bank, al die foto’s.
Al met al dus weer een druk maandje achter de rug met veel leuke dingen. Ik hoop dan ook dat je dit persoonlijke maandoverzicht leuk vond om te lezen.
De komende maand wordt ook weer lekker druk. Zo ben ik gisteren begonnen met een opleiding voor mijn werk en die is erg pittig Daarvoor moet ik nog 2 keer naar school en daarnaast heel veel studeren. Volgende week werk ik 1 avond tot 21.00 en 1 avond tot 22.00, ik help mijn ouders verhuizen/klussen en er staan nog wat open avonden op mijn werk op de planning. Dus al met al ook weer een leuke, drukke maand in het vooruitzicht. Die zal vast snel voorbij gaan en dan is het alweer december. Het is toch echt ongelooflijk hoe snel het jaar alweer voorbij is gevlogen.
Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close