fbpx

Persoonlijk maandoverzicht november

blog, persoonlijk, persoonlijk maandoverzicht, biologisch, biologische foodblog, recepten, lekker, makkelijke recepten, persoonlijke blog, hotspot, ontspannen, organic happiness

Persoonlijk maandoverzicht november Vandaag lees je mijn persoonlijke maandoverzicht van november. Het was een maand vol nieuwe dingen, vooral op eetgebied haha.

Groente pizza?

Persoonlijk maandoverzicht november, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht november, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht november, Persoonlijke maand, Persoonlijk maand overzicht, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog
Ik merk dat ik vrij vaak naar dezelfde soort groenten pak in de supermarkt en ik heb soms ook het gevoel dat ik niet genoeg groenten binnenkrijg. Over de Magioni pizza had ik al heel veel goede verhalen gehoord, dus het was tijd om deze uit te proberen en dat was een groot succes! Deze is echt heel lekker en ook super knapperig, echt een aanrader.
Persoonlijk maandoverzicht november, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht november, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht november, Persoonlijke maand, Persoonlijk maand overzicht, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Zelf tomatensaus maken

De tomatensaus heb ik zelf gemaakt van tomaten, zongedroogde tomaatjes, knoflook, italiaanse kruiden en een beetje olijfolie. Verder ligt er rode ui en prei op de pizza en daar bovenop mozzarella en nog wat feta. Echt super lekker! En als we het dan toch over groenten hebben, dit was wel echt een soepmaand. Doordat we soms ook onverwacht later thuis waren of ik alleen at, maakte ik lekker veel soep. En het voordeel daarvan is dat wat over is de vriezer in kan en daar kan ik dan een andere keer weer van eten. Zo maakte ik onder andere deze pittige spinaziesoep.

Persoonlijk maandoverzicht november, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht november, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht november, Persoonlijke maand, Persoonlijk maand overzicht, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Experimenteren met groente

Het experimenteren met groenten ging door, zo maakten we ook broccoli burgers deze maand. En ook dat is echt een aanrader. We wilden deze maand weer wat gezonder gaan doen en dat is goed gelukt. De vorige maand aten we bijna wekelijks frietjes en soms ook nog (verse) pizza dat is wel een beetje te gek natuurlijk, dus zijn we weer wat normaler gaan doen en dat is eigenlijk heel goed gegaan. Zo maakten we niet alleen broccoli burgers, maar ook frietjes van courgette en zoete aardappel. Met daarbij biologische spinazie/groente nuggets met kaas die je alleen in de pan hoeft op te warmen.

Persoonlijk maandoverzicht november, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht november, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht november, Persoonlijke maand, Persoonlijk maand overzicht, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog
Veel meer variate in groenten dus deze maand en dat wilden we. Hopelijk dat we dit kunnen doortrekken in de decembermaand. We genoten natuurlijk niet alleen van lekker eten, maar ook van elkaar. Zo hebben we op een mooie zondag lekker de auto gepakt naar het strand om met Leyla uit te waaien en wat was dat fijn!
Persoonlijk maandoverzicht november, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht november, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht november, Persoonlijke maand, Persoonlijk maand overzicht, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Relax

Ik heb het deze maand best druk gehad met mijn blog, maar ook met mijn werk en vorige week ook met de pepernoten business haha. En dan blijf ik druk op mezelf leggen om te presteren en dat werkt juist niet. Deze ontspanningsmomenten zijn daarom zo fijn om even te genieten. Ik merk dat ik dat de laatste tijd te weinig doe. Dus daar wordt het weer even tijd voor. Morgen zijn we lekker een dagje samen thuis, dus wie weet gaan we er lekker even samen op uit.

Persoonlijk maandoverzicht november, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht november, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht november, Persoonlijke maand, Persoonlijk maand overzicht, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Sinterklaas

Mezelf verwende ik in Papendrecht met een lekker taartje, ik was daar voor een afspraak en dacht laat ik nog eens bij LOES langsgaan. LOES is uitgebreid dus dat wilde ik wel even zien en als ik er dan toch ben, geniet ik natuurlijk van een stukje gezonde appeltaart en een matcha latte. Ook met mijn moeder genoot ik lekker van een taartje in Goes deze keer. Vorige week zondag gingen we de laatste Sinterklaascadeautjes halen en natuurlijk hoort daar een tussenstop met een taartje bij. We gingen naar Taart en Tafel.

Persoonlijk maandoverzicht november, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht november, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht november, Persoonlijke maand, Persoonlijk maand overzicht, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog
Zoals je kan zien, is de matcha latte wel echt mijn nieuwe favo drankje. De smaak is zo lekker, maar je krijgt er ook echt energie van. En je voelt je echt anders, blijer en positiever ofzo. Ik kan het niet uitleggen, maar ik ben fan haha. 
​En ohja na bijna een maand geen frietjes, hebben we donderdag toch lekker frietjes gehaald en samen een serie gekeken. Een heerlijke ontspannen avond waar ik zo van kan genieten. Een goed voornemen is om dat meer te doen, lekker genieten en ontspannen en niet teveel druk leggen op mezelf. Heb jij al goede voornemens?
Persoonlijk maandoverzicht november, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht november, Persoonlijke blog, Maand overzicht, Maand overzicht november, Persoonlijke maand, Persoonlijk maand overzicht, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog
Ik hoop dat je het leuk vond om dit persoonlijk maandoverzicht november te lezen. Voor nu wens ik je een hele fijne decembermaand toe, geniet er lekker van met de mensen die je dierbaar zijn.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close