fbpx

Persoonlijk maandoverzicht juli

Persoonlijk maandoverzicht juli

“En zo hadden we ineens toch een beetje een dalmatiër.


Persoonlijk maandoverzicht juli. Deze maand deed ik niet veel bijzonders, behalve werken en aan nieuwe recepten werken. Toch wil ik nog wat dingen met je delen in dit maandoverzicht.

Jens jarig

Op 1 juli was Jens jarig, ik verraste hem met een ontbijtje op bed en lekker praktische cadeaus. Hij weet nooit goed wat hij voor zijn verjaardag wil hebben en houdt eigenlijk ook niet zo van cadeaus. Jens vindt het altijd veel leuker als ik iets bedenk wat ik denk dat hij leuk vindt dan dat hij zelf iets bedenkt, dan is de verrassing eraf. Ik ging voor lekker praktisch deze keer; t-shirts en schoenen. En hij was er super blij mee!

Schoonouders op bezoek

Ik vergat foto’s te maken van het ontbijt op bed, het was ook nogal vroeg. Zelf moest ik gaan werken, want het was gewoon op woensdag. Dus het was even haasten om alles rond te krijgen en ik heb er daarom niet aan gedacht om ook nog foto’s te maken. Mijn schoonouders kwamen op vrijdag gezellig op bezoek en die wilde ik met wat lekkers verrassen. Ik besloot voor dit heerlijke taartje van Oh My Pie te gaan. Die viel super goed in de smaak en de rest van het weekend ontbeet ik ook met dit taartje, heerlijk!

persoonlijk maandoverzicht juli, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, maandoverzicht juli, persoonlijke maand, persoonlijke blog, biologische foodblog, foodblog, Organic Happiness

Dalmatiër?

Op een regenachtige zondag, en voor mijn gevoel waren dat er nogal wat deze maand, besloot Jens de bijkeuken te gaan schilderen. De bijkeuken grenst recht aan onze tuin en de deur naar buiten staat dus ook vaak open. Dan kan Leyla lekker in- en uit lopen. Maar toen Jens met de bijkeuken bezig was, was dat natuurlijk niet zo heel handig, maar omdat ze het super leuk vindt om overal bij te zijn was dat een uitdaging. Dus we hebben geprobeerd ze zoveel mogelijk bij de verf weg te houden, maar dat is niet helemaal gelukt. En zo hadden we ineens toch een beetje een dalmatiër.

persoonlijk maandoverzicht juli, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, maandoverzicht juli, persoonlijke maand, persoonlijke blog, biologische foodblog, foodblog, Organic Happiness

Nieuwe recepten

Ik stond ook ontzettend veel in de keuken deze maand. Zowel voor mijn blog als voor mezelf. Bijna elk weekend maakte ik wel een aantal nieuwe recepten. Binnenkort komt er dus weer heel veel lekkers aan op de blog. Maar zoals gezegd ook voor mezelf maakte ik veel nieuwe recepten. Ik merk dat ik koken ook steeds leuker begin te vinden. Waar ik eerst echt een ‘bakker’ was, begin ik het steeds beter te snappen en leuker te vinden. Smaken, geuren en combinaties kan ik nu met koken ook beter maken en dat is super leuk. Als soort van ‘studie/huiswerkopdracht’ heb ik de hele serie van Miljuschka kookt op Videoland bekeken. Zij maakte in die serie een hoofdgerecht en een toetje voor elke dag. Daar heb ik super veel van geleerd, van kleine praktische dingen tot de wat moeilijkere dingen. En daar heb ik dus ook heel veel inspiratie uitgehaald, zoals bijvoorbeeld deze enorm lekkere quiche.

109691073_744098226429421_2255369851319552031_n

BBQ met de family

Nog voor Jens z’n verjaardag kwamen mijn ouders en zusje barbecuen. Mijn zusje werkt alleen in Domburg, waar het in de zomer super druk is en daardoor is ze er pas rond 8 uur. Ik eet het liefst om half 6 of 6 uur al en 8 uur is voor mij dus veel te laat. Gelukkig denken mijn ouders er ook zo over en komen die gezellig al wat eerder. Zo beginnen wij met z’n vieren vast aan de borrel, kan de barbecue voorverwarmen en kunnen we gelijk beginnen als mijn zusje aankomt.

We hebben weer een super gezellige avond gehad, het was droog en de zon scheen. Wel werd het snel fris dus de koffie hebben we naar binnen verplaatst. 

109570917_752232445547089_6392802759134908435_n

En de maand eindigde super warm, want ik schrijf deze blog lekker in de tuin, in de schaduw weliswaar. In de zon is het écht veel te warm op dit moment. Maar zo fijn dat het nog een beetje zomer is geworden.

Ik hoop dat je het leuk vond om dit maandoverzicht te lezen en wens je een fijne zomer toe!


Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
 
Volg je Organic Happiness al op Social Media?

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close