fbpx

New Fork in Rotterdam – Healthy Hotspot


 
 
New Fork in Rotterdam: Healthy hotspot. Gezond eten in Rotterdam Centrum is niet ingewikkeld. Bij New Fork kun je in Rotterdam gezond lunchen.
 

Instagram

Enige tijd geleden bezocht ik New Fork. Ik had via Instagram een bericht van hun geliked omdat hun concept me erg aansprak. Ik kreeg een reactie vanuit New Fork dat ik zeker een keer langs moest komen. Dus toen ik in Rotterdam was, was het logisch dat ik even een kijkje ging nemen.
New Fork Rotterdam

Natuurlijk en vers

Bij New Fork gebruiken ze natuurlijke ingrediënten en is alles handgemaakt en vers. Ook verschijnen er wat biologische gerechten op de kaart. Dat is ook hetgeen wat me zo aanspreekt aan het concept. Als je bij New Fork zit, zie je veel mannen in pak en vrouwen in nette jurkjes voorbijkomen. Veel zakenmensen die in hun lunchpauze even een gezonde lunch komen halen. Het was druk toen ik er was, maar je ziet dat het heel snel gaat. Ze zijn duidelijk goed ingespeeld op deze zakenmensen. Dat blijkt ook hun concept te zijn, heb ik later begrepen.
 

Gezond concept voor drukke mensen

De eigenaars Yorick en Roland hadden vroeger allebei een drukke baan in Rotterdam en waren ook regelmatig in het buitenland. Daar konden ze vaak lekkere, gezonde en voedzame lunches onderweg eten. In Rotterdam bleef het vaak bij de Mc Donalds en daar word je natuurlijk niet fitter van als je zo’n druk bestaan hebt. De mannen vonden het daarom tijd voor een eigen concept, New Fork is geboren. En het concept blijkt aan te slaan, inmiddels zitten ze al op 11 locaties! En de ambitie is om door heel Nederland gevestigd te zijn.
Healthy Hotspot New Fork in Rotterdam, New Fork Rotterdam, Healthy hotspots in Rotterdam, Gezonde hotspots Rotterdam, Gezonde restaurants in Rotterdam, Biologisch eten Rotterdam, Gezond eten Rotterdam, Rotterdam gezond lunchen, Gezond Rotterdam restaurant, Gezond ontbijt Rotterdam, Gezond eten Rotterdam centrum, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog
Je bestelt bij New Fork aan de counter en het is klaar terwijl je wacht. Je kan het gelijk meenemen en onderweg eten of gezellig bij New Fork gaan zitten en. Ook daar is plek genoeg voor. ​
Healthy Hotspot New Fork in Rotterdam, New Fork Rotterdam, Healthy hotspots in Rotterdam, Gezonde hotspots Rotterdam, Gezonde restaurants in Rotterdam, Biologisch eten Rotterdam, Gezond eten Rotterdam, Rotterdam gezond lunchen, Gezond Rotterdam restaurant, Gezond ontbijt Rotterdam, Gezond eten Rotterdam centrum, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Een praatje maken

Al met al een hele fijne plek om even snel wat te eten of om wat langer te zitten en lekker gezond te kunnen genieten. Zelf heb ik lekker een kop thee gedronken en ik heb me prima vermaakt. Net op het moment dat ik weg wilde gaan, spraken 2 oudere mannen (in de leeftijd van mijn opa) me aan. Blijkbaar had ik aan de tafel gezeten waar zij normaal altijd zitten. Ze waren duidelijk in voor een praatje dus ik ben bij ze aangeschoven. Dat vind ik nou het leuke van de Randstad, daar kan dat allemaal. In Zeeland zul je dat niet snel zien gebeuren haha. Uiteindelijk heb ik echt een leuk gesprek met deze mannen gehad en ik had vooral ook het idee hun dag gemaakt te hebben. Wat wil je nog meer?
Healthy Hotspot New Fork in Rotterdam, New Fork Rotterdam, Healthy hotspots in Rotterdam, Gezonde hotspots Rotterdam, Gezonde restaurants in Rotterdam, Biologisch eten Rotterdam, Gezond eten Rotterdam, Rotterdam gezond lunchen, Gezond Rotterdam restaurant, Gezond ontbijt Rotterdam, Gezond eten Rotterdam centrum, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog
Wil je meer informatie over New Fork en de locaties? Kijk dan eens op de website.
De openingstijden van de vestiging die ik bezocht, zijn:

Maandag tot en met vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag:                                   09.30 – 17.00
Zondag:                                      12.00 – 17.00

Ik bezocht de vestiging aan de Coolsingel 141 in Rotterdam.

 
Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close