fbpx

Mango smoothie met appel

Mango smoothie met appel. Een gezonde mango smoothie ik ben er dol op. Dit mango smoothie recept met appel en yoghurt is heel makkelijk en super lekker voor een heerlijke gezonde smoothie.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Markt afstruinen

Afgelopen donderdagochtend had ik een afspraak voor mijn werk in Middelburg, maar toen ik daar was, bleek de afspraak onverwacht niet door te gaan. Later op de ochtend had ik er nog 2 afspraken, dus besloot ik daar te blijven en niet heen en weer naar kantoor te rijden. Dat zou niet handig zijn. En op donderdag is het Markt in Middelburg dus ik vond het ook niet zo heel erg moet ik zeggen.
 
Ik moest mijn groenten en fruit nog halen en kon dat dus perfect combineren. Ik kon de geur van de notenkraam met moeite weerstaan en vond mijn weg naar de groente- en fruitkraam. Het leuke van de Markt vind ik altijd dat er veel dingen zijn waar je zelf niet aan denkt of dingen die ineens super goedkoop zijn haha. Ik ging met perssinaasappels, mandarijntjes, bananen en citroenen naar huis. Over een smoothie voor de Smoothie Sunday had ik eerlijk gezegd nog niet echt nagedacht. Toen ik afrekende vertelde de medewerkster me dat ik gratis een mango mee mocht nemen. Nu dacht ik dat deze niet meer zo goed zouden zijn, want waarom zouden ze die anders gratis weggeven?! Ik zocht er een wat hardere mango uit en nam hem mee en daarmee had ik ook gelijk een idee voor de Smoothie Sunday.

Recept: Mango smoothie met appel

Mango smoothie met appel, Mango smoothie recept, Gezonde mango smoothie, Mangosmoothie, Mango appel smoothie, organic happiness, biologische foodblog, biologisch
Mango smoothie met appel, Mango smoothie recept, Gezonde mango smoothie, Mangosmoothie, Mango appel smoothie, organic happiness, biologische foodblog, biologisch

 

Ingrediënten

75 milliliter amandelmelk
100 milliliter yoghurt
1 mango
​2 appels

Mango smoothie met appel, Mango smoothie recept, Gezonde mango smoothie, Mangosmoothie, Mango appel smoothie, organic happiness, biologische foodblog, biologisch

 

Hoe maak je het?

Doe als eerste de amandelmelk en de yoghurt in de blender. Als je het recept notenvrij wilt maken, kun je ook een andere (plantaardige) melk gebruiken in dit recept.

Mango smoothie met appel, Mango smoothie recept, Gezonde mango smoothie, Mangosmoothie, Mango appel smoothie, organic happiness, biologische foodblog, biologisch

 

Snijd de mango zo dicht mogelijk langs de pit aan beide kanten. Je kunt de mango vervolgens op verschillende manieren snijden. Zo kun je de mango in blokjes snijden en zo toevoegen aan de blender. Ook kun je de mango in partjes snijden en zo dicht mogelijk langs de schil zodat je alleen het vruchtvlees overhoudt.

Mango smoothie met appel, Mango smoothie recept, Gezonde mango smoothie, Mangosmoothie, Mango appel smoothie, organic happiness, biologische foodblog, biologisch

 

Voeg de mango toe aan de blender. Schil vervolgens de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in kleinere stukken. Voeg die ook toe aan de blender.

Meng het geheel vervolgens in ongeveer 3 minuten tot een gladde smoothie.

Je kunt nu genieten van deze gezonde mango smoothie met appel.

Heb jij dit recept gemaakt? Deel hem op Social Media

@organichappinessblog of gebruik #organichappinessblog

Mango smoothie met appel, Mango smoothie recept, Gezonde mango smoothie, Mangosmoothie, Mango appel smoothie, organic happiness, biologische foodblog, biologisch

Ken jij het Organic Happiness abonnement al?

Mis nooit meer een recept en ontvang maandelijks alles overzichtelijk in je mailbox. Klik hier voor meer informatie!

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 26 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close