fbpx

Eetdagboek: Tussendoortjes in januari

blog, foodblog, biologische foodblog, biologisch, gezond, gezond eten, gezonde recepten, biologische recepten, biologisch, organic, healthy food, eetdagboek, snacks, tussendoortjes, organic happiness

Eetdagboek: Tussendoortjes in januari. Januari is altijd een maand waarin iedereen weer wat gezonder wil gaan leven. Zelf heb ik in de decembermaand niet heel gek gedaan, maar ik vond wel dat ik te weinig fruit at. Het was daarom toch wel een wens van mij om elke dag 2 stuks fruit te eten. Kijk je mee of me dit gelukt is deze maand?

Smoothietime

eetdagboek januari, eetdagboek, persoonlijk eetdagboek, gezonde tussendoortjes, gezonde snacks, persoonlijke blog, eetdagboek inspiratie, organic happiness, biologische, biologische foodblog
Ik begon de maand lekker gezond met onder andere deze smoothie, maar ik maakte nog meer smoothies die ik ook meenam naar mijn werk. Dat begon goed! Ook nam ik (als ik geen smoothie maakte) een stuk fruit mee naar mijn werk, vaak een appel of een banaan. Maar naarmate de maand vorderde merkte ik dat dit begon te versloffen. Het doel van 2 stuks fruit per dag heb ik helaas niet gehaald, maar we proberen het deze maand gewoon opnieuw. Wel at ik veel andere lekkere en gezonde tussendoortjes. Zoals deze honingwafel van Terra Sana, een gezondere alternatief voor de stroopwafel. Het ene moment proef je echt de honing en het andere moment smaakt het naar een stroopwafel. De perfecte combinatie als je het mij vraagt.
persoonlijk eetdagboek

Bakken en proeven

Ook bakte ik best veel in de weekenden van januari. En tja als je bakt, moet er geproefd worden. Dus in die weekenden at ik lekker hetgeen ik net gemaakt had. Het viel me trouwens wel op dat als ik niet gebakken had, ik ook geen tussendoortjes at in het weekend. Ik maakte onder andere deze 2 soorten koekjes met chocolade en noten. Die met noten at ik trouwens met een dikke klodder notenpasta erop.

eetdagboek januari, eetdagboek, persoonlijk eetdagboek, gezonde tussendoortjes, gezonde snacks, persoonlijke blog, eetdagboek inspiratie, organic happiness, biologische, biologische foodblog
eetdagboek januari, eetdagboek, persoonlijk eetdagboek, gezonde tussendoortjes, gezonde snacks, persoonlijke blog, eetdagboek inspiratie, organic happiness, biologische, biologische foodblog
Tot slot één van mijn nieuwe favorieten, zijn toch wel deze dadelspeculaasballetjes van Rens Kroes. Ze zijn echt zo heerlijk, zeker met een beetje cacaopoeder. Daarnaast geven ze je ook echt even een energieboost!
eetdagboek januari, eetdagboek, persoonlijk eetdagboek, gezonde tussendoortjes, gezonde snacks, persoonlijke blog, eetdagboek inspiratie, organic happiness, biologische, biologische foodblog
Ik hoop dat je het weer leuk vond om dit eetdagboekje te lezen en natuurlijk ook dat je er wat inspiratie uit kunt halen. Zelf probeer ik lekker veel te variëren met tussendoortjes. Er is zoveel lekkers dat ik van alles wil genieten haha en daarnaast is het natuurlijk ook gezonder als je wat meer afwisseling aanbrengt.

Heb jij een favoriet tussendoortje?

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close