fbpx

Eetdagboek – Ontbijt in april 2019

{:nl}

Eetdagboek – Ontbijt in april 2019

“Het is ‘s morgens nog steeds zo koud dat ik toch graag een havermoutpapje maak.”


Eetdagboek – Ontbijt in april. Ontbijten is echt mijn favoriet en met verschillende luxe ontbijtjes, deze maand genoot ik er enorm van! Doordeweeks vergat ik de foto’s nog weleens, maar in de weekenden zeker niet. Ik genoot van veel lekkers.

Zoals je in mijn maandoverzicht hebt kunnen lezen, was ik super blij dat er weer verse Hollandse aardbeien zijn. Daar profiteerde ik dan ook goed van! Ik maakte lekkere ontbijttaartjes die ik belegde met kokosyoghurt en verse aardbeien, een verse jus erbij en mijn gezonde ontbijtje was helemaal compleet!

56815942_325047394867542_7753611756894683136_n

Ik maakte niet veel foto’s doordeweeks bij het ontbijt, maar ik varieerde ook niet heel veel moet ik zeggen. Het is ‘s morgens nog steeds zo koud dat ik toch graag een havermoutpapje maak. Zo ook deze favoriet met noten en blauwe bessen, ik krijg er echt geen genoeg van. En als ik die dan even beu ben, maak ik een havermoutpap met appel en kaneel, ook echt super lekker!

eetdagboek, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijk eetdagboek, lunch, ontbijt, inspiratie, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Bepaalde elementen komen trouwens elke dag terug in mijn ontbijt, zoals je ziet. Daar is altijd het gekookte eitje, voor de vitamine B12 en mijn latte macchiato met havermelk, zo heerlijk! Daarnaast maak ik ook elke dag een shake van water met daarin magnesium, spriulina, tarwegras, matcha, vitamine D, Omega 3 en macapoeder. Niet perse heel lekker, maar wel super gezond en daarbij een whole food supplement.

Met Pasen pakte ik lekker uit met pannenkoekjes naar recept van Rens Kroes (uit één van haar boeken) die besmeerde ik met zelfgemaakte cashewpasta. Dat is echt zo ontzettend lekker en heel simpel. Ik gebruikte 250 gram ongezouten, ongebrande cashewnoten en die mixte ik 10 minuten in de keukenmachine en dat is echt zo ontzettend lekker! Daar bovenop belegde ik de pannenkoekjes met banaan en geraspte kokos, top ontbijt!

eetdagboek april

Tot slot had ik vorige week op een zondagochtend 2 bruine bananen die écht op moesten. Ik scrolde wat door mijn blog en kwam het recept van de pancakes met chocolade tegen. Die was ik helemaal vergeten, maar die pancakes zijn zo ontzettend lekker. Toen ik ze gemaakt had, wist ik gelijk weer dat ik ze vaker moet maken.

eetdagboek, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijk eetdagboek, lunch, ontbijt, inspiratie, organic happiness, biologisch, biologische foodblog


Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

 

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close