fbpx

Eetdagboek juni

“Dus we hebben met zijn drieën heerlijk in een binnentuin midden in het centrum van Middelburg geluncht.”

Eetdagboek juni. Ik ging lekker veel buiten de deur lunchen, genoot van een heerlijke tapasplank op het terras en ging naar een foodfestival.

Wentelteefjes

Eetdagboek juni, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde voeding, Gezond eten, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Wentelteefjes zijn al van jongsafaan mijn favoriet. Toen ik met een collega tussen 2 afspraken door even moest lunchen, kwamen we bij het Koffiepand uit. Toen ik de wentelteefjes van suikerbrood op het menu zag staan, twijfelde ik geen moment. Niet de gezondste keuze, maar wel super lekker en door al het fruit toch nog een beetje gezond.

Foodfestival

Eetdagboek juni, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde voeding, Gezond eten, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Tijdens het Pinksterweekend was er in de Lasloods in Vlissingen een foodfestival bezig. We besloten een kijkje te nemen en dat was een heel goed idee. Ik genoot van deze heerlijke frietjes met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Wat een heerlijke combinatie is dat zeg! Jens had een broodje worst en ook dat viel heel goed in de smaak.

Pannenkoeken bakken

Eetdagboek juni, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde voeding, Gezond eten, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

De eerste week van juni was ik vrij en had ik weer helemaal de pannenkoeken smaak te bakken. Vroeger bakte ik ze bijna wekelijks, maar de laatste tijd werd het wat minder. Inmiddels is het weer bijna elk weekend raak met deze heerlijke pannenkoekjes!

Lunchen met Oma en mijn zusje

Eetdagboek juni, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde voeding, Gezond eten, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Oma is eind april 89 (!) geworden en nog steeds super fit! We vonden het daarom leuk om haar mee uit lunchen te nemen voor haar verjaardag. Veel leuker dan het geven van een fysiek cadeau. In juni was het dan eindelijk zover. We aten bij Jells waar ik genoot van dit heerlijke broodje gerookte kipfilet.

Lunchen met mijn ouders

Eetdagboek juni, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde voeding, Gezond eten, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Op vrijdag is mijn moeder vaak vrij dus ik had gevraagd of ze zin had om samen te lunchen. En als mijn vader zin had, mocht hij ook mee haha. Dus we hebben met zijn drieën heerlijk in een binnentuin midden in het centrum van Middelburg geluncht. Ik genoot van dit heerlijke broodje met rosbief, truffelmayonaise en veel Parmezaanse kaas!

Gezond ijsje

Eetdagboek juni, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde voeding, Gezond eten, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Op een warme dag thuiswerken vraagt om ijsjes tussendoor. Ik haalde deze gezonde ijsjes bij de Albert Heijn. Ze bestaan uit Griekse Yoghurt en fruit zonder gekke toevoegingen.

Tapas op het terras

Eetdagboek juni, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde voeding, Gezond eten, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

We hadden een concert in Arnhem en gezien alle parkeerproblemen de week ervoor, vertrokken we op tijd. Dat betekende lekker een dagje de stad in. Rond een uur of 4 belandden we op het terras en genoten we van deze heerlijke tapasmaaltijd. Daarna bestelden we nog bitterballen en frietjes en onze maaltijd was compleet. We pakten de bus naar de Gelredome en genoten van een fantastisch concert, zonder vertraging met parkeerproblemen.

Ik hoop dat je het leuk vond om dit eetdagboek van juni te lezen. Ondanks dat ik niet heel veel zelf in de keuken heb gestaan afgelopen maand, heb ik wel genoten van al het lekkere eten. Hopelijk deze maand iets meer receptinspiratie in het eetdagboek.

Volg je Organic Happiness ook al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close