fbpx

Eetdagboek februari

Eetdagboek februari

“Het was een biologische, vegan speltpannenkoek met biologische chocopasta (zonder toevoegingen) en banaan.


Eetdagboek februari. De Gezondheidsbeurs, mijn verjaardag, een leuk dagje weg en daar hoort natuurlijk ook lekker eten bij. In dit eetdagboek neem ik je weer mee.

Pindakaas lover

Eetdagboek, Eetdagboek februari, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijke blog, Persoonlijk eetdagboek februari, Eetinspiratie, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezond eten, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Al heel mijn leven ben ik dol op pindakaas, het liefste eet ik het overal bij, doorheen of overheen. Ik herontdekte dan ook dit ontbijtje weer, 2 geroosterde boterhammen met pindakaas. En dat is zo ontzettend lekker, zeker als die boterhammen nog een beetje warm zijn en de pindakaas dus een beetje smelt. En voor de vitamientjes een lekkere verse jus erbij.

Gezondheidsbeurs

Met een vriendin samen bezocht ik de Gezondheidsbeurs in Utrecht begin februari. Een super leuk evenement vind ik dat altijd en natuurlijk is er veel, lekker én gezond eten. Op het eerste gezicht ziet deze pannenkoek er niet zo heel gezond uit, maar dat was hij toch wel. Het was een biologische, vegan speltpannenkoek met biologische chocopasta (zonder toevoegingen) en banaan. Het duurde even omdat het super druk was en alles vers gebakken werd, maar dat was het meer dan waard.

Eetdagboek, Eetdagboek februari, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijke blog, Persoonlijk eetdagboek februari, Eetinspiratie, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezond eten, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Nieuwe recepten proberen

Eetdagboek, Eetdagboek februari, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijke blog, Persoonlijk eetdagboek februari, Eetinspiratie, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezond eten, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Ik geef gelijk toe dat dit niet mijn beste foto is, maar je moet wat als het donker is buiten. Op een zondagmiddag besloot ik ineens iets totaal anders te maken met alle ingrediënten die ik nog in huis had. Waar ik risotto met kabeljauw bedacht had, werd het dit. Ik bakte tomaatjes in de pan en belegde de kabeljauw met de tomaatjes en mozzarella en die bakten we in de oven. Net als de aardappelblokjes en de pompoenblokjes trouwens. Aan de pompoen voegde ik de overgebleven tomaatjes toe wat resulteerde in dit heerlijke maaltje.

Eetdagboek, Eetdagboek februari, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijke blog, Persoonlijk eetdagboek februari, Eetinspiratie, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezond eten, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Nog zo’n heerlijke zondag maaltijd; Mexicaans! Ik moet toegeven dat ik vooral zin had in nachos met kaas en guacemole, maar het smaakte prima. De guacemole maakte ik zelf en de vulling voor de taco’s (voor mij) en wraps (voor Jens) maakte ik van biologisch gehakt, mais en groente. Super lekker!

Ontbijtjes

Eetdagboek Eetdagboek februari Persoonlijk eetdagboek Persoonlijke blog Persoonlijk eetdagboek februari Eetinspiratie Wat eten we vandaag Receptinspiratie Gezond eten

Ik herontdekte zomaar nog een favoriet ontbijtje van vorig jaar. Deze té lekkere granolataartjes die belegde ik met kokosyoghurt en blauwe bessen. De Happinez erbij om te lezen en mijn ontbijt is compleet.

Eetdagboek, Eetdagboek februari, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijke blog, Persoonlijk eetdagboek februari, Eetinspiratie, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezond eten, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Ik herinnerde me ook ineens weer hoe lekker pannenkoekjes ook alweer zijn haha. Ik maakte deze boekweitpannenkoekjes en belegde ze met blauwe bessen, granola (van eat natural) en een beetje honing. Zo lekker!

Uit eten op mijn verjaardag

Eetdagboek, Eetdagboek februari, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijke blog, Persoonlijk eetdagboek februari, Eetinspiratie, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezond eten, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

 

 

 

 

 

 

 

 

De dag na mijn verjaardag vierden we mijn verjaardag onder andere met een etentje bij Murni in Antwerpen. Dat viel heel goed in de smaak, zo goed dat ik er binnenkort een blog over schrijf. Ik genoot van deze heerlijke saté van kalkoen, die was lekker gekruid en lekker knapperig ook. En daarbij kon ik uit al die dipjes kiezen om te proberen, heerlijk! Erbij hadden we ook nog zoete aardappelfrietjes en we genoten enorm. Echt een aanrader als je in Antwerpen bent.

Ik hoop dat je het leuk vond om dit gevarieerde eetdagboek te lezen. Wil je meer persoonlijke blogs lezen? Houd dan zaterdag de blog in de gaten voor mijn maandoverzicht van de afgelopen maand.


Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
 
 
Volg je Organic Happiness al op Social Media?

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close