“Ik voelde me al snel fitter, minder moe en ik had veel meer energie.”
Wie ben ik?
Hoe het begon
Laat ik bij het begin beginnen. Ik heb het altijd al leuk gevonden om te bakken. Zo hielp ik mijn moeder al op jonge leeftijd met koekjes bakken, bakte ik taarten om te trakteren op school en voor mijn verjaardag wilde ik elk jaar weer een nieuw recept uitproberen. Zoetigheid was mijn favoriet. Als ik uit eten ging, nam ik altijd de meest zoete toetjes en ook taartjes waren niet uit mijn handen te slaan.
Gezonde voeding
De overstap naar gezondere voeding maakte ik pas veel later. Het is inmiddels eind 2014 en ik leerde mijn huidige vriend (Jens) kennen. We hadden gelijk een goede klik en het voelde al heel snel vertrouwd. Jens was zelf bezig met gezonde voeding en keek vaak ook naar de ingrediënten op verpakkingen, iets wat ik nog nooit had gedaan. Daarnaast dronk hij veel water en at groente en fruit. Ik zag dat en begon me ook langzaam bewuster te worden van mijn voeding en levensstijl. Hoe het er bij mij daarvoor aan toe ging, lees je hier.
Organic Happiness
Inmiddels heb ik mijn draai dus lekker gevonden in mijn gezonde levensstijl. Ik kan het daarom ook iedereen aanraden om gezonder te gaan leven en bewustere keuzes te maken. Dat is ook één van de redenen dat ik mijn foodblog Organic Happiness ben gestart. Ten eerste ben ik zó blij dat ik die switch heb gemaakt en me veel fitter, gezonder en energieker voel en dat gun ik iedereen. Daarnaast heb ik altijd al een passie gehad voor lekker eten en bakken. De combinatie van die 2 factoren hebben geleid tot mijn foodblog! Ik volg mijn passie van gezond lekker eten en deel dit met jou.
Liefs Michelle