fbpx

Mijn eerste blogpost is een feit

“Ik voelde me al snel fitter, minder moe en ik had veel meer energie.”

Mijn eerste blogpost is een feit! In deze eerste post wil ik mezelf graag voorstellen, zodat je weet wie ik ben. Daarnaast wil ik ook heel graag met je delen waarom ik deze foodblog ben gestart en wat je ervan kunt verwachten.
5 dingen die je nog niet over mij wist

Wie ben ik?

​Mijn naam is Michelle en ik ben 24 jaar oud. Momenteel werk ik fulltime als opleidingscoördinator bij een groot bedrijf. In deze blog wil ik je wat meer vertellen over mijn passie voor gezond eten en een gezonde levensstijl. Heb je vragen of opmerkingen, laat dan gerust een reactie achter of stuur me een mailtje.
Organic Happiness

Hoe het begon

Laat ik bij het begin beginnen. Ik heb het altijd al leuk gevonden om te bakken. Zo hielp ik mijn moeder al op jonge leeftijd met koekjes bakken, bakte ik taarten om te trakteren op school en voor mijn verjaardag wilde ik elk jaar weer een nieuw recept uitproberen. Zoetigheid was mijn favoriet. Als ik uit eten ging, nam ik altijd de meest zoete toetjes en ook taartjes waren niet uit mijn handen te slaan.

havermout kiwi ontbijt

Gezonde voeding

​De overstap naar gezondere voeding maakte ik pas veel later. Het is inmiddels eind 2014 en ik leerde mijn huidige vriend (Jens) kennen. We hadden gelijk een goede klik en het voelde al heel snel vertrouwd. Jens was zelf bezig met gezonde voeding en keek vaak ook naar de ingrediënten op verpakkingen, iets wat ik nog nooit had gedaan. Daarnaast dronk hij veel water en at groente en fruit. Ik zag dat en begon me ook langzaam bewuster te worden van mijn voeding en levensstijl. Hoe het er bij mij daarvoor aan toe ging, lees je hier.

DSC05412

Organic Happiness

Inmiddels heb ik mijn draai dus lekker gevonden in mijn gezonde levensstijl. Ik kan het daarom ook iedereen aanraden om gezonder te gaan leven en bewustere keuzes te maken. Dat is ook één van de redenen dat ik mijn foodblog Organic Happiness ben gestart. Ten eerste ben ik zó blij dat ik die switch heb gemaakt en me veel fitter, gezonder en energieker voel en dat gun ik iedereen. Daarnaast heb ik altijd al een passie gehad voor lekker eten en bakken. De combinatie van die 2 factoren hebben geleid tot mijn foodblog! Ik volg mijn passie van gezond lekker eten en deel dit met jou.

Ik hoop ook echt dat je gaat genieten van de recepten die ik maak en deel. In deze blog zal ik verschillende recepten delen, maar daarnaast ook algemene informatie over voeding of over ingrediënten waar ik graag mee werk.
 
Ik zou het tof vinden als je ons op Social Media volgt en je ervaringen deelt in de reacties. Er zal elke week minimaal één blog online komen en wie weet later meer. Houd daarom de nieuwsbrief, Social Media en de website in de gaten voor updates.
 

Liefs Michelle

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close