fbpx

Biobeurs in Zwolle 2018


Biobeurs 2018 in Zwolle, 220 kilometer rijden, maar dan heb je ook wat! Gisteren bezocht ik de Biobeurs in de IJsselhallen in Zwolle.
Biobeurs in Zwolle, Biobeurs, Biobeurs Zwolle, Biobeurs openingstijden, Biobeurs ijsselhallen Zwolle, Bionext biobeurs, Biologische beurs, Biologische beurs zwolle, Biologische evenementen, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Meer aandacht voor biologisch

Er is steeds meer aandacht voor biologische voeding, biologische producten en producten zonder onnatuurlijke toevoegingen. Daar ben ik ontzettend blij mee. Zelf ben ik daar namelijk ook groot voorstander van. Natuurlijk zie je dat op mijn blog terugkomen, maar ook buiten mijn blog om eet ik zo gezond en biologisch mogelijk. Ik vind trouwens ook dat ik dat ‘verplicht’ ben als ik erover blog om dat zelf ook te doen. Alhoewel ik natuurlijk ook weleens geniet van iets minder gezonds. Ondanks dat eten we zelf grotendeels biologisch en zoveel mogelijk natuurlijk.

Biologisch is gezond

We weten allemaal wel dat dat het beste is voor de natuur en voor de dieren onder andere. Maar voor de mensen is het ook veel gezonder om biologischer en natuurlijker te eten. Ik moet zeggen dat ik me nog nooit zo goed heb gevoeld als sinds ik gezonder ben gaan leven. En eerlijk gezegd is biologische voeding ook veel lekkerder. De smaken zijn veel intenser en oprechter dan van niet biologische voeding. Deze Biobeurs stond daarom al hoog op mijn verlanglijstje om te bezoeken en zeker als je een biologische foodblog hebt, moet je even een kijkje nemen. Zoals gezegd wel een ritje van 220 kilometer, maar dat heb ik er graag voor over! En toen ik toch in Zwolle was, bezocht ik ook nog een leuke healthy hotspot die binnenkort online komt.
Biobeurs in Zwolle, Biobeurs, Biobeurs Zwolle, Biobeurs openingstijden, Biobeurs ijsselhallen Zwolle, Bionext biobeurs, Biologische beurs, Biologische beurs zwolle, Biologische evenementen, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Groot, groter grootst

Terug naar de beurs. Op de website van de Biobeurs is te lezen dat er 350 exploitanten zijn en dat geloof ik graag, wat is het groot! Ik weet niet waar ik moet beginnen haha. Ik besluit per rij te gaan en in elke rij te kijken welke stand ik interessant vind om een praatje te maken. Voor mij gaat dit met name over interessante merken/bedrijven die aansluiten bij mijn blog. Maar er staan ook veel boeren op de beurs. Ook vind je er bedrijven die biologische bestrijdingsmiddelen promoten, bedrijven die natuurlijke dierenvoeding verkopen en bedrijven met natuurlijke schoonmaakmiddelen. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken als het biologisch is, staat er zeker een stand van haha. Ik heb een aantal ontzettend leuke gesprekken gehad met hele leuke ondernemers. Ondernemers die nog niet zolang bezig zijn en hele toffe producten op de markt hebben gebracht. Maar ook met de wat meer bekende bedrijven. Van een aantal van hen heb ik wat producten meegekregen om wat lekkers mee te gaan maken. Daar ga je dus zeker nog meer van zien de komende tijd!

Biobeurs in Zwolle, Biobeurs, Biobeurs Zwolle, Biobeurs openingstijden, Biobeurs ijsselhallen Zwolle, Bionext biobeurs, Biologische beurs, Biologische beurs zwolle, Biologische evenementen, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Nog meer eten en drinken

Als ik ongeveer halverwege ben met het doorlopen van de rijen, kom ik erachter dat daarachter nog een heel groot gedeelte is. Hier vind je veel eet- en drinkstands, maar bijvoorbeeld ook dit streekplein. Hier vind je meer lokale intiatieven. Ook staan er mensen die wat vertellen over de opleiding natuurvoedingskunde en ik ben al een tijdje op zoek naar zo’n opleiding. Super interessant dus om daar wat meer over te horen.

Ik moet zeggen dat ik echt enorm genoten heb van deze beurs en deze dag. Ik liep echt met een grote lach op mijn gezicht rond. Gezonde en biologische voeding is een hele grote passie van mij en om daar op deze manier mee bezig te kunnen zijn, vind ik echt ontzettend tof! Ook om met andere ondernemers te kunnen praten, die gelijkgestemd zijn, is een heel fijn iets. Zoals ik vandaag tegen iemand zei als blogger zit je eigenlijk veel thuis achter je laptop, maar het is zo leuk om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde interesses hebben en daar is deze beurs echt een perfect initiatief voor.

Nieuwe inspiratie

Eerlijk gezegd merk ik nu ik deze blog schrijf (gisteravond) ook wel dat ik alle indrukken nog even goed moet verwerken. Mijn hoofd ontploft bijna van alle energie en passie en nieuwe leuke ideeën haha. Je zal hier dus zeker nog veel meer van zien de komende tijd.

Je kunt de Biobeurs morgen ook nog bezoeken van 10.00 tot 19.00. De beurs vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle, Rieteweg 4. Als je naar de website gaat, kun je daar je ticket en parkeerkaart al online bestellen, dat scheelt toch weer 2 euro op je ticket én 2 euro op je parkeerkaart vergeleken met het aan de kassa kopen.
Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close