fbpx

Avocado smoothie mango

Avocado smoothie mango. Een perfecte morningsmoothie met avocado en mango. Dat is deze avocado smoothie zonder banaan.

Klik hier om direct naar het recept te gaan. 

Vrijmarkt

Ik heb er een druk weekend op zitten. Of eigenlijk een drukke, maar leuke zaterdag. Ik was vorige week op de vrijmarkt in Goes met Koningsdag en ik zag zoveel kraampjes en dingen met eten, maar weinig gezonds. Dus ik besloot dat ik op 5 mei in Middelburg op de vrijmarkt wilde staan met gezond lekkers. Ik ging aan de slag met recepten en prijzen en besloot dat ik muffins, bananenbrood en koekjes wilde maken. Dus vrijdagavond tot laat stond ik in de keuken, ik wilde natuurlijk wel dat alles vers was. En zaterdagochtend stond ik om half 7 al bij mijn ouders op de stoep. Doordat het zo druk zou zijn in de stad, besloot ik daar mijn auto te zetten en op de fiets naar de stad te gaan.
 
Persoonlijk Maandoverzicht mei, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht, Maandoverzicht mei, Persoonlijke blog, Persoonlijk, Maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht, Maand overzicht mei, Persoonlijk maand overzicht mei, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Bepakt en bezakt vertrok ik op de fiets richting het plein waar ik om 7 uur aankwam, precies op tijd dacht ik. Alleen ging het hek pas om half 8 open, dus moest ik nog even geduld hebben. Daarna kon ik mijn spulletjes uitstallen. Ik had een tafel meegenomen met ballonnen en van behang had ik een prijslijst gemaakt haha die ik aan de tafel plakte. Het zag er leuk uit en ik viel op tussen alle kleedjes op de grond.

Geslaagde dag

Ik vond het heel lastig in te schatten hoeveel ik nodig had van alles, dus om 10 uur had ik nog maar één zakje koekjes over. Die gingen super hard. Vervolgens verkocht ik ook nog wat muffins en bananenbrood en uiteindelijk had ik lekker wat verkocht. Wel nam ik ook nog wat mee terug, maar hetgeen wat over was, kan ik invriezen dus dat is geen probleem.
 
Voor een volgende keer heb ik nu iets meer een idee wat wel en niet werkt. En veel mensen vroegen om glutenvrije producten, dus daar ga ik volgende keer zeker ook wat van maken. Al met al een geslaagde dag. Rond 1 uur begonnen er mensen op te ruimen en zelf vond ik het ook genoeg geweest. Ik had een schaduwplekje, voor de baksels natuurlijk perfect, maar zelf had ik het toch best fris dus ik vond het goed zo. Vervolgens ging ik naar mijn favoriete hotspot in Middelburg, Imagine waar ik lekker lunchte met deze healthy pancakes.
Persoonlijk Maandoverzicht mei, Persoonlijk maandoverzicht, Maandoverzicht, Maandoverzicht mei, Persoonlijke blog, Persoonlijk, Maand overzicht, Persoonlijk maand overzicht, Maand overzicht mei, Persoonlijk maand overzicht mei, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

 

Bevrijdingsfestival

Daarna lekker op het gemakje naar huis, zodat ik nog even wat tijd voor mezelf had. ‘s Avonds zou ik namelijk met mijn ouders naar het Bevrijdingsfestival in Vlissingen gaan. Er was een artiest die ik graag wilde zien en mijn ouders ook, dus we gingen gezellig met z’n drietjes op stap. Super leuk en het was een heel goed optreden. Daarna terug naar de auto moest ik snel lopen, want ik plakte overal vast aan de straat door al het bier overal haha. Net een bierdouche kunnen ontwijken en oma was om half 11 lekker weer thuis haha helemaal prima! Vandaag dus lekker een dagje rustig aan, genieten van de zon en de ontspanning. En een goede week voor de boeg met maar 3 werkdagen. En dan is het daarna nog maar 3 weekjes tot de vakantie!

Recept: Avocado smoothie mango

Avocado smoothie mango, Avocado smoothie zonder banaan, Avocado smoothie gezond, Aardbeien avocado smoothie, Zo maak je de perfecte avocado smoothie, Smoothies met avocado, Morningsmoothie avocado en mango, Smoothie avocado aardbei, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Avocado smoothie mango, Avocado smoothie zonder banaan, Avocado smoothie gezond, Aardbeien avocado smoothie, Zo maak je de perfecte avocado smoothie, Smoothies met avocado, Morningsmoothie avocado en mango, Smoothie avocado aardbei, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Ingrediënten

180 gram aardbeien
3 kleine perziken
1 avocado
1 mango
3 perssinaasappels

Avocado smoothie mango, Avocado smoothie zonder banaan, Avocado smoothie gezond, Aardbeien avocado smoothie, Zo maak je de perfecte avocado smoothie, Smoothies met avocado, Morningsmoothie avocado en mango, Smoothie avocado aardbei, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Hoe maak je het?

Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Doe de aardbeien in de blender. Schil de perzik en snijd in kleinere stukjes. Let op dat er een pit in zit en dat je die ook verwijdert. Snijd vervolgens de avocado door de helft, verwijder de pit en voeg het vruchtvlees ook toe aan de blender. De combinatie van avocado en perzik maakt deze smoothie lekker zacht van smaak.

Avocado smoothie mango, Avocado smoothie zonder banaan, Avocado smoothie gezond, Aardbeien avocado smoothie, Zo maak je de perfecte avocado smoothie, Smoothies met avocado, Morningsmoothie avocado en mango, Smoothie avocado aardbei, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Je kunt vervolgens de mango schillen en het vruchtvlees er vanaf snijden en aan de blender toevoegen. Snijd tot slot de perssinaasappels door de helft, pers ze uit en voeg het sap toe aan de andere ingrediënten die al in de blender zitten.

Blender het geheel voor ongeveer 3 minuten tot een gladde smoothie.​Je kunt nu genieten van deze lekkere zachte, zoete smoothie!

Avocado smoothie mango, Avocado smoothie zonder banaan, Avocado smoothie gezond, Aardbeien avocado smoothie, Zo maak je de perfecte avocado smoothie, Smoothies met avocado, Morningsmoothie avocado en mango, Smoothie avocado aardbei, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close