fbpx

Persoonlijk maandoverzicht januari

Persoonlijk maandoverzicht januari

“Die had een goed feestje gehad blijkbaar en kwam om half 9 aangefietst.”


Persoonlijk maandoverzicht januari. De maand is weer voorbijgevlogen en ik neem je meer door deze leuke januarimaand en wat ik allemaal deed.

Oud & Nieuw

We vierden Oud & Nieuw bij mijn schoonouders en nadat we om 12 uur naar het vuurwerk gekeken hadden, bracht ik mijn schoonzusje naar een feestje in de buurt. Jens ging op de fiets ook nog naar wat vrienden toe en ik ging lekker slapen. Toen ik de voglende ochtend wakker werd, was Jens nog niet terug. Die had een goed feestje gehad blijkbaar en kwam om half 9 aangefietst. Gelukkig hadden we alle verplichtingen verschoven naar de zondag erna, dat kwam beter uit. Dus we konden gelijk naar huis, daar ging Jens uiteraard lekker zijn bed in en had ik een heerlijke dag om lekker aan mijn blog te werken. Lekker rustig want ook Leyla was helemaal kapot en sliep de hele dag.

Vakantie

De rest van de week was ik heerlijk vrij, want ik hoefde pas de maandag weer te gaan werken. Een soort mini vakantie dus en dat beviel me prima! Ik werkte lekker veel aan mijn blog en genoot van de quality time met Jens en Leyla. We maakten lekker lange wandelingen en op de zondag deden we ons ‘verplichte’ rondje Nieuwjaarsbezoeken. Waarbij we mijn ouders bezochten, mijn oma en Jens z’n opa en oma waar zijn ouders ook gezellig waren.

Weekendje weg

Over vakantie gesproken, we gingen ook nog een weekendje weg met z’n drietjes. Dat was een cadeau van mij aan Jens. We brachten een nachtje door in het prachtige Holthurnsche Hof hotel van Fletcher. Ideaal want Leyla mocht ook mee en daar was de kamer ook echt op ingericht. Inclusief hondenkoekjes en een dekentje voor haar erbij.

We merkten wel dat ze erg moest wennen, want zulke dingen doen we eigenlijk niet vaak. Daarnaast zat onze kamer precies op een kruispunt waar veel andere honden langskwamen die Leyla dan hoorde of rook. Ze was dus nogal alert de hele nacht en ook in de kamer waren veel geurtjes te vinden. Dus af en toe dan hoorde ik ze midden in de nacht door de kamer rennen en snuffelen en doen, dus heel lekker hebben we niet geslapen. Maar wel goed om eens te doen en ook goed om vaker te doen, zodat ze het kan leren. En met zo’n uitzicht wakker worden, wil ik elke dag wel!

persoonlijk maandoverzicht januari, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Het kon natuurlijk ook niet anders dan dat ik alweer een ontbijtplek had bedacht in mijn hoofd. Je kon ook bij het hotel ontbijten, maar ik was bang dat er veel andere honden zouden zijn en dat Leyla daar nog drukker van zou worden. Ik had daarom vantevoren al wat research gedaan om te kijken waar we een lekker ontbijtje konden afhalen. Dat bleek bij de Yoghurt Barn in Nijmegen perfect te kunnen. En daar was het ook lekker rustig op de maandagochtend.

We gingen allebei voor een croissantje en een yoghurt erbij. Ik had een small yoghurt met banaan, blauwe bessen en amandelen. Jens ging voor een medium (iets minder gezonde) variant met kiwi, bastogne kruimels en kaneelsuikers. Ik nam er een matcha latte en Jens een koffie bij en dat aten we gezellig in de auto op voordat we aan een mooie wandeling begonnen.

Persoonlijk maandoverzicht

Slowcooker

Van mijn schoonouders kregen we een super mooie slowcooker met Kerst. Ik vond op internet ontzettend veel recpeten met vlees die je erin kunt maken. Maar zoals je wellicht weet, eten we bijna geen vlees. Dat was dus geen optie, op bol.com kwam ik dit super mooie slowcooked vega kookboek tegen met 100 recepten. En daar staan hele lekkere recepten in, die hebben we deze maand uitgetest. Dat werkt echt super. ‘s Avonds doe ik alle ingrediënten in de slowcooker en afhankelijk van het recept zet Jens de slowcooker 2-4 uur vantevoren aan. Als ik dan thuiskom, kunnen we gelijk opscheppen. Super makkelijk en het schijnt dat de voedingsstoffen ook beter bewaard blijven door op deze manier je eten te bereiden.

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn maandoverzicht van de afgelopen maand te lezen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
 
 
Volg je Organic Happiness al op Social Media?

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close