fbpx

Persoonlijk maandoverzicht januari

blog, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijk maandoverzicht, hotspots, uit eten, biobeurs, lezen, bloggen, eten, foodie, biologische foodblog, organic happiness

Persoonlijk maandoverzicht januari, beter laat dan nooit. Eerlijk gezegd was ik deze een beetje vergeten door de drukte van de laatste weken, maar ik wil hem natuurlijk wel graag met je delen!
maandoverzicht januari, persoonlijk maandoverzicht januari, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Aan de wandel

Het was in het begin van de maand super lekker weer, dus we zijn er lekker met Leyla op uit gegaan naar het bos toe. Het bos is super dichtbij voor ons, nét te ver om te lopen als je in het bos ook nog wilt lopen. Maar na 2 minuten in de auto ben je er al. Super fijn om zelf even van de natuur te genieten en tot rust te komen en voor Leyla om lekker haar energie kwijt te kunnen.

Gezonder eten

maandoverzicht januari, persoonlijk maandoverzicht januari, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Zoals ik al eerder heb aangegeven, wilden we graag wat meer groenten eten en meer gevarieerd eten. Ik heb daar goed mijn best op gedaan. Dit waren toch wel 2 van mijn favorieten van de afgelopen maand. Links zoete aardappelfrietjes uit de oven met roergebakken spruitjes, kastanjechampignons en pecannoten. Rechts nasi bomvol groenten, zelfgemaakte satésaus, cashewnoten en een gebakken eitje.
maandoverzicht januari, persoonlijk maandoverzicht januari, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
En ook de lunch was lekker gevarieerd in januari. Zo at ik 2x lekker buiten de deur bij twee hele toffe hotspots. Links was in Zwolle toen ik de Biobeurs bezocht. Een super tof evenement waar ik veel leuke contacten heb opgedaan. Rechts was bij het Koffiepand in Middelburg. Hierover lees je binnenkort nog veel meer. Ik ging in Middelburg trouwens lunchen met mijn zusje wat erg gezellig was.
maandoverzicht januari, persoonlijk maandoverzicht januari, persoonlijk maandoverzicht, maandoverzicht, persoonlijk, persoonlijke blog, persoonlijke maand, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Laatste werkdag

Aan het einde van de maand had ik mijn allerlaatste werkdag bij mijn baan. Ik ben 1 februari begonnen bij een nieuwe baan. Voordat ik begon, ben ik lekker een paar dagen vrij geweest en die dagen besteedde ik ongeveer zo. Veel lezen in het blogboek (wat ik van Jens heb gekregen) om nog meer te leren over bloggen en alles wat er bij komt kijken. En die honingwafels van Terra Sana hielpen daar goed bij, echt een heerlijke smaak zit eraan deze wafels.

Persoonlijke maand
En wat ben ik verwend door mijn ex-collega’s super leuk. Van de bon ga ik vanmiddag leuke plantjes kopen voor op de slaapkamer, ik heb daar zo’n leuk idee voor. Uit het boek van Rens Kroes heb ik al een aantal heerlijke recepten gemaakt, de plantjes staan mooi in de vensterbank en het boek, daar ga ik me zeker in verdiepen!
Al met al vond ik het een hele fijne maand waarin ik super leuke dingen heb gedaan, lekker gegeten heb en vooral veel heb genoten. Als dit een voorteken is voor de rest van het jaar dan ben ik er helemaal klaar voor!
Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close