fbpx

Maandoverzicht maart

Maandoverzicht maart. In dit maandoverzicht neem ik je mee door mijn afgelopen maand, waarin we in huis lekker veel geklust hebben.

Glowgolf

Maandoverzicht maart, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht maart, maand overzicht, maand overzicht maart, persoonlijk maand overzicht maart, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Eind februari was ik jarig en door Carnaval konden we het niet heel goed vieren. We besloten daarom te gaan glowgolfen en uit eten te gaan. Alleen dat uit eten, moeten we nog even inplannen. Aangezien we allebei corona opliepen helaas. Glowgolf vond ik wel echt heel leuk. Het is minigolf, maar dan glow in the dark. En het feit dat ik won van Jens maakt het nog nét een beetje leuker natuurlijk.

Eten, eten en nog eens eten

Eetdagboek, eetdagboek maart, receptinspiratie, wat eten we vandaag, gezond eten, gezonde voeding, gezonde recepten, persoonlijk eetdagboek, Organic Happiness, biologisch, biologische foodblog

Zoals je in mijn eetdagboek al hebt kunnen lezen, bestond deze maand grotendeels uit eten. Ik organiseerde een etentje nog voor mijn verjaardag en dit was de dag erna toen Jens en ik van de restjes aten.

Ik ging uit eten met mijn schoonzusje, lunchte met mijn collega’s op het terras en genoot van een taartje met mijn moeder.

Klussen in huis

Maandoverzicht maart, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht maart, maand overzicht, maand overzicht maart, persoonlijk maand overzicht maart, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Als je mij al langer volgt, dan weet je dat we heel 2021 met de verbouwing van ons nieuwe huis zijn bezig geweest. En het is nog steeds niet helemaal af, maar we komen steeds dichterbij. Zo hebben we sinds deze maand een trapleuning en is Jens bezig met de ombouw van de open haard. Die ook steeds verder af komt.

Decoreren

Maandoverzicht maart, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht maart, maand overzicht, maand overzicht maart, persoonlijk maand overzicht maart, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Toen Jens me vertelde dat ik plantjes en decoratie mocht uitzoeken, was ik gelijk vertrokken. Hij vond de wand op de overloop kaal en had mooie stoere planken gezien. Alleen die konden nog wel wat decoratie gebruiken. En dat ik heel goed gelukt, al zeg ik het zelf.

Beurs

Maandoverzicht maart, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht maart, maand overzicht, maand overzicht maart, persoonlijk maand overzicht maart, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Eén van de leukste dingen van mijn werk, is het aanwezig zijn op beurzen. Helaas kon dat de afgelopen jaren niet, maar vorige week stonden we er weer. Super leuk om weer lekker naar buiten te kunnen en in dit geval jongeren voor de techniek te enthousiasmeren.

Concert van Sting

Maandoverzicht maart, maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht, persoonlijk maandoverzicht maart, maand overzicht, maand overzicht maart, persoonlijk maand overzicht maart, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Deze maand sloot ik af met een enorm hoogtepunt! Toen mijn vader in december in het ziekenhuis lag, startte de kaartverkoop voor een concert van Sting in Amsterdam. Mijn zusje en ik dachten er niet over na en besloten kaarten te bestellen en die voor Kerst te geven. Vorige week was het dan zover! Een super goed concert, alles stond als een huis, Sting is nog super fit ondanks dat hij al 71 is. Wat een geweldige avond en wat super bijzonder om dit met z’n vieren te kunnen doen!

Ik hoop dat je het leuk vond om dit maandoverzicht te lezen en neem je volgende maand weer mee.

Volg je Organic Happiness ook al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close