fbpx

Frambozen spinazie smoothie

Frambozen spinazie smoothie. Dit is een heerlijke groene smoothie met spinazie en framboos met spinazie, die je ook nog eens super snel en makkelijk maakt.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Lang weekend

Het is zondag en voor mij was het weer een lekker lang weekend. Vrijdag begon natuurlijk goed met Koningsdag, een verplichte vrije dag is nooit verkeerd. En die dag heb ik goed besteed. ‘s Morgens ben ik als eerste lekker naar de vrijmarkt geweest, waar het trouwens super druk was! Wel heb ik een paar leuke dingen op de kop getikt, zoals je kunt zien. Een poffertjespan wilde ik al een tijdje dus ik ben er blij mee en dat alles voor in totaal 3,50 haha. Terwijl ik terugliep naar de auto viel mijn oog op een gezond café of ja zo kun je het eigenlijk niet noemen. Maar in ieder geval een leuk plekje waar ze veel lekkere en gezonde dingen verkopen. Hier zal ik binnenkort een blog over schrijven.
Frambozen spinazie smoothie, Framboos spinazie smoothie, Groene smoothie met spinazie en framboos, Spinazie framboos smoothie, Smoothie met spinazie, Spinazie smoothie, Snelle spinazie smoothie, Spinazie smoothie gezond, Frambozen smoothie, Frambozen smoothie recept, Frambozen smoothie gezond, Frambozen aardbei smoothie, Frambozen smoothie zonder banaan, Organic Happiness, biologisch, biologische smoothie

 

Zelf op de Vrijmarkt staan?

Toen ik thuiskwam, had ik een idee. Als het zo druk is op zo’n vrijmarkt, dan zou ik daar moeten staan met muffins en koekjes en ander lekkers. En laat er zaterdag een vrijmarkt in Middelburg zijn. Dus ik bedacht 3 lekkere recepten en maakte ze, aardbeienmuffins, havermoutkoekjes en bananenbrood met chocolade. Nadat ik ze gemaakt en goedgekeurd had, ging ik met de prijzen aan de slag. Zodat ik weet wat ik er zaterdag voor kan vragen. Een leuk idee waar ik deze week mee verder ga. 
 

Lekker in de keuken

Verder was het weekend lekker rustig, ik bakte hier en daar wat lekkers en verder was ik veel met mijn blog bezig. Vandaag ook een lekker rustig dagje, Jens is naar de voetbal en ik ben lekker thuis. Vanmiddag gaan we bij oma op verjaardag die wordt vandaag 85. En dat vind ik zo oud klinken, maar als ik ze zie en zie wat ze doet, vind ik ze helemaal niet zo oud. Ze woont thuis zelfstandig en heeft geen hulp, ze gaat 3x per week naar de bridge, heeft regelmatig een kroegentocht in het weekend en gaat met haar vriendinnen ook lekker op vakantie. Zo fijn om te zien dat ze nog zo geniet van het leven en alles kan doen wat ze wil.
 
Voor deze druilerige, regenachtige zondag heb ik gekozen voor een zomerse smoothie om die sfeer er toch een beetje in te houden.

Recept: Frambozen spinazie smoothie

Frambozen spinazie smoothie, Framboos spinazie smoothie, Groene smoothie met spinazie en framboos, Spinazie framboos smoothie, Smoothie met spinazie, Spinazie smoothie, Snelle spinazie smoothie, Spinazie smoothie gezond, Frambozen smoothie, Frambozen smoothie recept, Frambozen smoothie gezond, Frambozen aardbei smoothie, Frambozen smoothie zonder banaan, Organic Happiness, biologisch, biologische smoothie

Frambozen spinazie smoothie, Framboos spinazie smoothie, Groene smoothie met spinazie en framboos, Spinazie framboos smoothie, Smoothie met spinazie, Spinazie smoothie, Snelle spinazie smoothie, Spinazie smoothie gezond, Frambozen smoothie, Frambozen smoothie recept, Frambozen smoothie gezond, Frambozen aardbei smoothie, Frambozen smoothie zonder banaan, Organic Happiness, biologisch, biologische smoothie

Ingrediënten


35 gram spinazie
110 gram witte (pitloze) druiven
100 gram frambozen
200 gram aardbeien

Frambozen spinazie smoothie, Framboos spinazie smoothie, Groene smoothie met spinazie en framboos, Spinazie framboos smoothie, Smoothie met spinazie, Spinazie smoothie, Snelle spinazie smoothie, Spinazie smoothie gezond, Frambozen smoothie, Frambozen smoothie recept, Frambozen smoothie gezond, Frambozen aardbei smoothie, Frambozen smoothie zonder banaan, Organic Happiness, biologisch, biologische smoothie

Hoe maak je het?

Was als eerste de spinazie en het fruit. Doe vervolgens de spinazie, de druiven en de frambozen in de blender. Ontkroon de aardbeien en voeg die vervolgens ook toe aan de rest van de ingrediënten. Doordat je geen van de vruchten schilt, is het het meest gezond als je voor een biologische variant kiest.  Blender het geheel voor ongeveer 2 minuten tot een gladde smoothie.

Je kunt nu genieten van deze lekkere, gezonde en biologische smoothie.

Frambozen spinazie smoothie, Framboos spinazie smoothie, Groene smoothie met spinazie en framboos, Spinazie framboos smoothie, Smoothie met spinazie, Spinazie smoothie, Snelle spinazie smoothie, Spinazie smoothie gezond, Frambozen smoothie, Frambozen smoothie recept, Frambozen smoothie gezond, Frambozen aardbei smoothie, Frambozen smoothie zonder banaan, Organic Happiness, biologisch, biologische smoothie

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close