fbpx

Fitchef Family: Review

Fitchef Family: Review

“Bij Fitchef houden ze ook van lekker, gezond en makkelijk eten wat voor iedereen toegankelijk is.


Fitchef Family: Review. Het nieuwe Fitchef kookboek is uit, namelijk Fitchef Family. Dit kookboek is bedoeld om gezond te koken met het hele gezin. Vandaag vertel ik je alles over het boek.

Fitchef

Om eerlijk te zijn, kende ik Fitchef nog niet totdat ik een mail ontving van Mark. Hij gaf aan dat het nieuwe Fitchef Family kookboek uit kwam en dat het mooi bij Organic Happiness aansluit. Op basis daarvan besloot ik me in Fitchef, het concept en het nieuwe boek te verdiepen en inderdaad matcht het mooi met Organic Happiness. Bij Fitchef houden ze ook van lekker, gezond en makkelijk eten wat voor iedereen toegankelijk is. Ik vond het dan ook een eer dat ik het nieuwe Fitchef Family kookboek opgestuurd kreeg en mocht uitproberen.

Boek 1

Fitchef Family boek

Het Fitchef Family boek ziet er qua vormgeving super leuk uit en er staat echt voor ieder wat wils in. Variërend van lekkere recepten voor in het weekend als je meer tijd hebt om te koken tot recepten als je weinig tijd hebt om te koken. Maar ook speciale recepten voor als je (of één van de kinderen) gaat sporten zodat je ook daarvoor voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Bij ieder recept staat ook vermeld wat de voedingsstoffen zijn die erin zitten en tips om het recept eventueel aan te passen.

Ook vind je tussendoor nog wat extra informatie over bepaalde voeding en onderwerpen wat maakt dat het niet alleen een kookboek is, maar ook nog eens informatie. Mijn favoriete recept tot nu toe qua avondeten is de pilav met köfte. Je moet er even tijd voor maken, maar dat is het zeker waard. In deze blog wil ik ook graag mijn favoriete snackrecept uit het boek met je delen.

Boek 4 (pilav)

Boek 5 (pilav)


Recept Homemade bonbons van dadelmarsepein

Bereidingstijd: 15 minuten (+ 2 uur wachttijd)
Aantal:               +/- 15 bonbons

Bijzondere Benodigdheden:

Ingrediënten

  • 125 gram ongezouten amandelen
  • 125 gram ontpitte dadels
  • Sap van 1/4 sinaasappel
  • 100 gram extra pure (kook)chocolade

Hoe maak je het?

Maal allereerst de amandelen in de keukenmachine fijn. Voeg daar de dadels en het sinaasappelsap aan toe en laat opnieuw een paar minuten mengen tot een plakkerig geheel.

Doe een bakpapiertje of aluminiumfolie op een bord/plank en rol balletjes van het mengsel. Leg die vervolgens op het folie.

Verwarm ondertussen een pannetje water en zet daar en kleinere pan in. Doe daar de chocolade in blokjes in en laat smelten.

Prik de balletjes één voor één aan een satéprikker en haal door de gesmolten chocolade. Leg vervolgens terug op het folie en laat in ongeveer 2 uur hard worden in de koelkast.

Als de balletjes uitgehard zijn, kun je ervan gaan genieten. Ook lekker als snack voor onderweg.

Ik hoop dat je het leuk vond om deze review en het recept te lezen. En natuurlijk hoop ik dat je net zo enthousiast bent geworden over het Fitchef Family kookboek als ik. Je bestelt het hier makkelijk en snel. En als je er 2 bestelt, krijg je zelfs €10 korting, leuk om iemand mee te verrassen.

Ondanks dat ik dit boek heb gekregen, doet dit niets af aan mijn mening over het boek.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close