fbpx

Eetdagboek oktober

Eetdagboek oktober 

“Zo maakte ik deze heerlijke tomatensoep voor Jens en mij met een focacciabroodje erbij.


 

Eetdagboek oktober. Deze maand werkte ik veel thuis en kon ik dus uitgebreid lunchen. Ook probeerde ik veel nieuwe recepten uit deze maand.

Thuis werken

Het voordeel van zoveel thuis werken, is natuurlijk dat je uitgebreider kan lunchen dan normaal. Zo maakte ik deze heerlijke tomatensoep voor Jens en mij met een focacciabroodje erbij.

Eetdagboek oktober, Eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek, Receptinspiratie, Wat eten we vandaag, Gezond ontbijt, Gezonde lunch, Gezond snacken, Gezond avondeten, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

De Herfst vraagt natuurlijk om soepjes, dus maakte ik ook een lekkere geïmproviseerde courgettesoep.

Eetdagboek oktober, Eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek, Receptinspiratie, Wat eten we vandaag, Gezond ontbijt, Gezonde lunch, Gezond snacken, Gezond avondeten, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Lazy weekends

Doordat Jens niet meer hoeft te voetballen en we verder toch niet zoveel kunnen doen, zijn de weekenden heerlijk rustig. Met als grote voordeel dat ik wat uitgebreidere ontbijtjes kan maken waar hij ook van kan meegenieten. Zoals deze heerlijke toast met appel.

Eetdagboek oktober, Eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek, Receptinspiratie, Wat eten we vandaag, Gezond ontbijt, Gezonde lunch, Gezond snacken, Gezond avondeten, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

En nadat we lekker bij mijn ouders hadden gegourmet op zaterdagavond, was het zondagochtend tijd voor me-time. Met wentelteefjes en Wie is de Mol begon ik een relaxte zondag.

Eetdagboek oktober, Eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek, Receptinspiratie, Wat eten we vandaag, Gezond ontbijt, Gezonde lunch, Gezond snacken, Gezond avondeten, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Nieuwe recepten

Bij Beaufood kwam ik een recept voor oesterzwam shoarma tegen en dat wilde ik natuurlijk uitproberen. Ik was er super benieuwd naar en het was echt heel lekker. Natuurlijk smaakt het niet helemaal hetzelfde als ‘echte’ shoarma, maar de smaak was heel goed en het was lekker crispy. Met zelfgemaakte knoflooksaus, pitabroodjes en salade was het helemaal compleet.

Eetdagboek oktober, Eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek, Receptinspiratie, Wat eten we vandaag, Gezond ontbijt, Gezonde lunch, Gezond snacken, Gezond avondeten, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Nog een nieuw recept wat ik tegenkwam was een traybake met zalm, zoete aardappel en nog meer groente. Met daarbij een pestosausje, Jens mist altijd iets bij een traybake terwijl ik het heerlijk vind. Ik besloot er daarom pitabroodjes bij te doen, zodat we die konden vullen. En dat bleek een groot succes. Het was echt heel lekker!

Eetdagboek oktober, Eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek, Receptinspiratie, Wat eten we vandaag, Gezond ontbijt, Gezonde lunch, Gezond snacken, Gezond avondeten, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Ik hoop dat je het leuk vond om dit eetdagboek te lezen en dat je er inspiratie uit hebt kunnen halen.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close