fbpx

Eetdagboek november

“Super leuk allemaal, maar best veel in een korte tijd vind ik altijd.”

Eetdagboek november. Een personeelsfeest met veel eten, beurzen en eten bij een sterrenrestaurant, het kwam allemaal voorbij deze maand.

NetwerkevenementEetdagboek, eetdagboek november, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek november, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

November is traditioneel gezien altijd een hele drukke maand op mijn werk. Veel netwerkbijeenkomst, voorlichtingen, open avonden en ook nog personeelsuitjes. Super leuk allemaal, maar best veel in een korte tijd vind ik altijd. We begonnen de maand met een Netwerkevenement in Goes, waar we ook lekker hebben gegeten. Ik genoot van deze heerlijke noedels met kip en cashewnoten.

Personeelsuitje

Eetdagboek, eetdagboek november, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek,
Persoonlijk eetdagboek november, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Van mijn werk hebben we vaak een voorjaars- en een najaarsuitje. Super leuk om de collega’s landelijk allemaal weer even te zien. Het najaarsuitje was in november, het was in Uden. Overdag hebben we gekart, wat ik echt doodeng vond overigens. Daarna zijn we lekker gaan eten. We kwamen bij een soort omgebouwde garagebox terecht waar we heerlijke hapjes van de barbecue kregen. Zoals deze tonijn met tomaatjes en ei. Echt heel lekker en een gezellige avond gehad.

Open avond ROC

Eetdagboek, eetdagboek november, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek,
Persoonlijk eetdagboek november, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Tijd om bij te komen van de gezelligheid was er niet. Want de avond erna stond ik alweer op de open avond van het ROC. En daar kregen we ook lekker te eten. Niet de meest voedzame maaltijd, maar ook weleens lekker haha.

Sterrendiner

Ook in november ging ik voor het eerst bij een sterrenrestaurant eten. Wat een bijzonder ervaring was dat. Heel bijzonder om eens mee te maken. Super leuk dat er zoveel verteld wordt over zowel de gerechten als de wijnen. Links zie je coquilles met zwarte knoflook. In het midden het heerlijke dessert met appel en peer. En rechts de hertenbiefstuk.

Ik hoop dat je het leuk vond om dit eetdagboek van november te lezen. Ondanks dat je er misschien niet echt inspiratie uit hebt kunnen halen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Volg jij Organic Happiness al op Social Media?
Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close