Eetdagboek juni
“En op een lege maag boodschappen doen, vraagt natuurlijk om het meenemen van een ontbijt.“
Eetdagboek juni, deze maand hadden we vakantie en heb ik lekker veel gegeten, nieuwe recepten uitgeprobeerd. En bij terugkomst op mijn werk had ik weer 2 verrassingen.
Vakantie inluiden
Op de eerste maandag van de vakantie ging ik ‘s morgens vroeg al om boodschappen. En op een lege maag boodschappen doen, vraagt natuurlijk om het meenemen van een ontbijt. Dus we luidden de vakantie goed in met een lekker ontbijtje.

Nieuwe recepten uitproberen
Zoals je misschien al hebt gezien, heb ik heerlijke bananenbrood muffins gemaakt. Het recept was super lekker en ik besloot er een lunch van te maken. En dat was een super goed idee, de muffins warmde ik even in de oven op. Vervolgens deed ik er wat yoghurt met honing en pecannoten bij en deze heerlijke healthy lunch was geboren.

Bananenpannenkoekjes
Natuurlijk konden de bananenpannenkoekjes niet ontbreken, want pannenkoekjes eet ik het liefste elke dag. Deze belegde ik heerlijk met vers fruit, pecannoten en een drupje honing. Zo lekker!
Lunchen bij de Groenrijk
We hadden nog wat spullen voor het gras nodig om het goed te kunnen verzorgen. En dat had ik (niet geheel zonder voorbedachte rade) zo rond de lunch gepland. Mijn vader zei nog ‘welke gek gaat hier nou lunchen bij de Groenrijk?’ Nou wij dus, want daar zit je heel gezellig tussen de plantjes én kun je heerlijk lunchen. Onze eerste keer weer na alle corona lockdown perikelen. Ik genoot van deze heerlijke bol met carpaccio en Jens ging voor een broodje hamburger.
Burgers
Ik maakte ook mijn favoriete paprikaburgers weer, van beaufood echt een aanrader. Lekker met een italiaanse bol en frietjes uit de oven. Die werden alleen niet lekker gelijkmatig gaar zoals je ziet, maar het smaakte er zeker niet minder om.
Back to work
Helaas kwam aan de vakantie toch ook weer een einde na 3 weken. Om te vieren dat we voor het eerst weer met z’n allen op kantoor waren, had mijn baas sushi geregeld als lunch. Super lekker, daar hebben we van genoten.
En op vrijdag was er ineens nog een tapasschotel van de slager over van de avond ervoor toen er presentaties gegeven waren. Dus samen met mijn collega smikkelden we deze lekker op. Perfecte lunch op vrijdag.
Ik hoop dat je het leuk vond om deze blog te lezen en dat je er weer wat inspiratie uit hebt kunnen halen voor je eigen ontbijt of lunch.
Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
Bedankt voor het geven van ons zo’n geweldige informatie. Het blijkt dat waar ik tot nu toe naar op zoek was in dit artikel, ik ben erg blij om verschillende artikelen op dit blog te vinden, ik ben geïnteresseerd in je zin hierboven, naar mijn mening erg opbouwend, waarom? omdat je het in een taal hebt geschreven die gemakkelijk te begrijpen is.