fbpx

Eetdagboek augustus

“We hadden mijn ouders voor Moeder- en Vaderdag een etentje cadeau gedaan.”

Eetdagboek augustus. Deze maand had ik lekker veel etentjes, dus iets minder receptinspiratie. Ik vertel je er alles over in dit eetdagboek over augustus.

Lunchen met de collega’s

Eetdagboek augustus, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek augustus, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogIn het begin van de maand was er een groot tennistoernooi op de tennisvereniging waar bijna al mijn collega’s en ik tennissen. Het leuk ons daarom leuk om met z’n allen een bardienst te doen. Dat was inderdaad heel gezellig en de dag erna ging het bij iedereen iets meer op het gemakje. Omdat we met zo weinig waren in verband met de vakanties besloten we onze pauze lekker op het terras te benutten. Ik ging voor deze heerlijke tosti Caprese met mozzarella, pesto en tomaat.

Uit eten aan het strand

Eetdagboek augustus, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek augustus, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogZoals ik in mijn maandoverzicht al schreef, zouden we met mijn zusje en haar vriend en mijn schoonzusje en haar vriend uit eten gaan. Mijn zusje wil elk jaar een keer mosselen eten en aangezien wij in een écht Mosseldorp wonen zouden ze deze kant op komen. Dat kon helaas niet doorgaan en dus besloten we met mijn schoonzusje en haar vriend wel een etentje door te laten gaan. En omdat het die dag super warm was, besloten we lekker om naar de kust te rijden. Helaas was de chef ziek, waardoor er maar een halve kaart beschikbaar was, maar we hebben alsnog heerlijk gegeten. Voor het voorgerecht was ik van plan om helemaal out of the box te gaan en voor coquilles te kiezen, maar die waren helaas niet beschikbaar. Dus het werd een vertrouwde carpaccio, met als hoofdgerecht deze lekkere spicy vegaburger. En we genoten van een prachtige zonsondergang aan het strand.

Weer uit eten

Eetdagboek augustus, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek augustus, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogDe week erna gingen we weer uit eten. Dit keer met mijn ouders, zusje en haar vriend. We hadden mijn ouders voor Moeder- en Vaderdag een etentje cadeau gedaan. En na alle agenda’s naast elkaar te hebben gelegd was dit de eerste datum dat iedereen kon.

We besloten naar Het Zusje te gaan. Voor mij echt een favoriet want ik ben dol op kleine hapjes. Zo kan je lekker veel proeven zonder dat je gelijk vol zit. We hebben heerlijk gegeten, alles was super lekker en het was ook nog heel gezellig.

Lunchen met uitzicht

Eetdagboek augustus, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek augustus, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogSamen met een collega hadden we een afspraak bij een klant. De afspraak was rond 12 uur klaar, het was mooi weer én we hadden honger. Dus besloten we lekker naar het terras te rijden en daar snel een hapje te eten. Het werden nachos met pulled pork en empanada’s. De nachos waren super lekker, de empanada’s vielen een beetje tegen. Maar we hadden mooi uitzicht over het water en het was heerlijk weer.

Zondagontbijt

Eetdagboek augustus, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek augustus, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogOp zondag pak ik vaak nét iets meer uit met het ontbijt dan op andere dagen. Vorig weekend was het Mosselfeesten bij ons in het dorp. Jens ging al vanaf ‘s middags daar naartoe met zijn voetbalteam en ik besloot een jaar niet mee te gaan. Hij was heel laat thuis en ik besloot ‘s morgens lekker naar de winkel te gaan voor een goed ontbijt. Voor mezelf maakte ik een bakje yoghurt met granola en peer uit eigen tuin. Daarbij had ik een croissantje, verse jus, latte macchiato en een gekookt eitje. Perfect begin van de zondag! 

Ik hoop dat je het leuk vond om dit eetdagboek van augustus te lezen. Deze keer zat er iets minder receptinspiratie in en vooral veel etentjes. Volgende maand ga ik proberen weer wat meer receptinspiratie te delen in mijn eetdagboek.

Volg je Organic Happiness ook al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close