fbpx

Eetdagboek augustus

Eetdagboek augustus

“Ik gebruikte Griekse yoghurt en aardbeien uit de diepvries voor de smoothiebowl.


Eetdagboek augustus. Een eetdagboek vol met verfrissende recepten om lekker af te koelen. Ook ging ik lekker uit eten vlakbij het strand.

Warm, warmer warmst

Augustus begon natuurlijk met een hittegolf waarin het super warm was. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik eet dan ook het liefst niet teveel warme dingen. ‘s Avonds aten we vaak een salade (bijvoorbeeld met pasta of quinoa) want zelfs dat klaarmaken, leverde zweet op haha. ‘s Middags maakte ik onder andere deze heerlijk verfrissende smoothiebowl. Ik gebruikte Griekse yoghurt en aardbeien uit de diepvries voor de smoothiebowl. Qua topping deed ik erop wat ik tegenkwam. Pecannoten, blauwe bessen, kokos en chiazaad.

Eetdagboek augustus, Eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek, Lunchinspiratie, Receptinspiratie, Gezonde lunch, Ontbijtinspiratie, Gezond ontbijt, Avond eten, Wat eten we vandaag, Gezonde recepten, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Uit eten 

Zoals je in mijn maandoverzicht al hebt kunnen lezen, namen mijn ouders me gezellig mee uit eten. Dat was vlakbij het strand en dus ideaal om daarna nog even naar het strand te lopen. Ik genoot van deze halloumiburger met groentes. Mijn vader ging voor een ‘echte’ hamburger en mijn moeder voor een wrapje met kip.

117273177_756577075176811_362819766461313818_n

Granola taart

Een super feestelijke lunch die ook nog eens heel gezond is, ik maakte deze heerlijke ontbijttaart. Door de Griekse yoghurt en het verse fruit erop wordt hij lekker fris én super gezond. Ik heb een zelfde soort recept pas gepost.

117703883_975089769620099_860158938449639278_n

Wortelwrapjes

Ik had ze zelf nog niet eerder gehad, maar ik ging bij mijn ouders eten en mijn moeder had wortelwraps gehaald. Ze wilde een nieuw recept uitproberen, wat mijn vader niet zou lusten, en ik was het proefkonijn. Bijna letterlijk want het was met lekker veel wortel haha. Een super lekker fris receptje van wortelwraps met een smeersel van honing, mosterd en creme fraiche, veldsla, wortel en geitenkaas.

117820206_3310298945750840_634452334549118305_n

Broodjes halloumi

Geïnspireerd door de halloumiburger ging ik op een zondagmiddag ook met zoiets aan de slag. Ik bakte lekkere bruine broodjes, besmeerde die met een beetje mayonaise. Daar deed ik de gegrilde halloumi op met een beetje courgette en paprika. Het was een groot succes, want super lekker maar ik zat er ook megavol van. Oké ik lunchte ook pas tegen 3 uur, maar ik heb de hele avond geen honger gehad.

118617888_799822780827659_1368781642177704994_n

Ik hoop dat dit eetdagboek je weer wat inspiratie voor lekkere recepten heeft gegeven en dat je ervan genoten hebt.


Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
 
Volg je Organic Happiness al op Social Media?

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close