fbpx

5 dingen die je nog niet over mij wist (deel 2)

blog, persoonlijk, persoonlijke blog, guilty pleasure, hsp, high sensitive person, hooggevoelig, organic happiness, foodblog, biologische foodblog


5 dingen die je nog niet van mij wist, deel 2. Inmiddels een aantal maanden geleden plaatste ik deel 1 van ‘5 dingen die je nog niet van mij wist’. Die blog werd zo goed bekeken dat ik het tijd vond voor een update. Met 5 nieuwe dingen die je ook nog niet van mij weet.

1. VT Wonen

Persoonlijke blog

VT Wonen en andere woonprogramma’s, ik vind het heerlijk om daarnaar te kijken en dan weer duizend ideeën op te doen. Vervolgens wil ik het liefste alles in huis veranderen, nieuwe dingen kopen én een nieuw kleurtje op de muur. Maar wat ik dan mooi vind, blijkt dan weer niet in ons huis te passen haha. Ik kan ook uren zoeken naar plaatjes van mooie woonkamers zoals ik ze in een groter huis zou willen, zoals die hierboven.

2. Voetbal

persoonlijk, persoonlijke blog, over mij, dingen die je nog niet wist over mij, wie ben ik, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Voetbal, je zou het misschien niet verwachten, maar ik ben er dol op. Om te kijken dan he, niet om zelf te doen haha. Ajax is echt mijn club en ik probeer elke wedstrijd te kijken, maar als er een mooie Champignons League wedstrijd is tussen 2 buitenlandse clubs dan zet ik die ook met liefde aan. Ik vind het nog leuker om voetbal te kijken dan mijn vriend, die vindt het zonde van de tijd en trapt liever zelf een balletje haha.

3. Planten

persoonlijk, persoonlijke blog, over mij, dingen die je nog niet wist over mij, wie ben ik, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Planten in huis, dit valt ook een beetje in de categorie VT Wonen. Ik vind planten zo fijn in huis, het groen geef een soort rust en blijkbaar is het ook heel gezond om planten in huis te hebben. Deze zomer besloten we dat het tijd was voor wat planten. Helaas zijn er al een aantal van die planten overleden haha. Ik moet echt consquenter zijn met water geven, anders gaat het echt mis. Ik heb sinds een aantal weken een vaste dag in de week dat ik de planten water geef en ik moet zeggen dat werkt prima. Nu hopen dat deze planten het wel gaan halen.

4. Frietjes met mayonaise

persoonlijk, persoonlijke blog, over mij, dingen die je nog niet wist over mij, wie ben ik, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Mijn absolute guilty pleasure op het gebied van eten is toch wel een frietje met een dikke klodder mayonaise en een kroketje. Totaal niet verantwoord, gezond of passend binnen Organic Happiness. Maar zo lekker op zijn tijd haha. Alhoewel ik daarna toch merk dat ik niet zoveel voedingsstoffen heb binnengekregen, want meestal volgt er een dikke inkakker na het eten van deze guilty pleasure.

5. HSP

persoonlijk, persoonlijke blog, over mij, dingen die je nog niet wist over mij, wie ben ik, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

HSP staat voor high sensitive person, iemand die prikkels op een andere manier beleeft dan anderen. Eerlijk gezegd wist ik niet goed wat het was, totdat ik een blog las van fit met Charlotte, je kunt die blog hier nalezen.. Toen viel er voor mij vanalles op zijn plek. Nu snap ik waarom ik soms zo lastig met veranderingen om kan gaan, waarom ik het liefste ‘s avonds op de bank neerplof na een dag werken, waarom ik liever met een vriendin op het terras afspreek in plaats van in de discotheek. Het was alsof er een puzzel in elkaar viel. Nu ik me mee bewust ben van het hooggevoelig zijn en welke mooie dingen dit met zich meebrengt, probeer ik dit ook steeds meer in te zetten. Ik merk dat het beter gaat, maar natuurlijk heb ik ook nog veel struggels waar ik tegenaan loop. Wel is het fijn om te snappen dat meer mensen met hetzelfde rondlopen en van elkaar kun je heel veel leren en dat kan helpen om bepaalde keuzes te maken. Want ja keuzes maken, is ook niet echt een sterke kant haha.Ik hoop dat je het leuk vond om deze 5 dingen over mij te lezen. Wat weet ik nog niet over jou?


Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close