Heb jij dit recept gemaakt? Deel hem op Social Media@organichappinessblog of gebruik #organichappinessblog
Mis nooit meer een recept en ontvang maandelijks alles overzichtelijk in je mailbox. Klik hier voor meer informatie!
Ik ben Michelle, 25 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.
Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.
Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
Volg je Organic Happiness al op Social Media?
Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.
“Het mengsel ruikt super lekker door de combinatie van kaneel en banaan.”
Klik hier om direct naar het recept te gaan.
1 banaan
135 gram (glutenvrije) havermout
22 gram honing
5 gram kaneel
Kokosolie of boter om in te vetten
Kokosyoghurt
Vers fruit
Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 180 graden. Prak de banaan vervolgens in een kom met een vork. Het prakken van de banaan gaat het makkelijkste als je rijpe bananen gebruikt.
Als je de banaan hebt geprakt, kun je de havermout, honing en kaneel aan de kom toevoegen. Meng de ingrediënten goed door elkaar. Het mengsel ruikt super lekker door de combinatie van kaneel en banaan.
Vet vervolgens het muffinblik in. Schep een lepel van het mengsel in een vormpje en druk aan met de lepel. Zorg ervoor dat je een mooi opstaand randje hebt en dat de bodem niet te dun is. Bak de cups vervolgens 30 minuten in een voorverwarmde oven. Daarna laat je de cups ongeveer een uur afkoelen. Als de cups zijn afgekoeld, kun je ze beleggen zoals je lekker vindt. Ik heb dit gedaan met kokosyoghurt en aardbeien.
Na een uur kun je lekker genieten van deze heerlijke granola cups met fruit. Je kunt ze natuurlijk ook de avond vantevoren al maken. Je kunt de cups ook prima invriezen.
Heb jij dit recept gemaakt? Deel hem op Social Media@organichappinessblog of gebruik #organichappinessblog
Mis nooit meer een recept en ontvang maandelijks alles overzichtelijk in je mailbox. Klik hier voor meer informatie!
Ik ben Michelle, 25 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.
Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.
Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
Volg je Organic Happiness al op Social Media?
Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.