Over Michelle

“Sinds deze omslag voel ik me veel blijer, fitter en gezonder.”

15966390_10208219484551237_2087069325_o

Wie ben ik?

Ik ben Michelle, 25 jaar en ik kom uit Zeeland. Ik woon sinds vorig jaar samen met mijn vriend Jens en sinds eind vorig jaar hebben gezelschap van een hond, Leyla. Al van jongs af aan vind ik het erg leuk om te bakken en met eten bezig te zijn. Ik zocht zelf naar lekkere recepten en begon te bakken. Heerlijke taartjes, koekjes en gebakjes. Niet echt gezond, maar wel heel erg lekker!

Omslagpunt

Op een gegeven moment kwam er een omslagpunt in mijn leven. Ik was dol op de taartjes, maar sporten was ook niet echt mijn ding. Ik kwam een leuke jongen (mijn huidige vriend, Jens) tegen en hij was erg bezig met een gezonde levensstijl. Rond diezelfde tijd begon mijn moeder ook met een nieuwe eet/levensstijl (Paleo) en zij hebben mij gemotiveerd om ook gezonder te gaan leven.

Make_healthy_choices_poster.jpg

Gezonder leven?

Ik werd dus gemotiveerd om gezonder te gaan leven, maar hoe dan?
In 2015 begon ik met het doen van een workout, elke dag. Natuurlijk de ene dag langer of korter dan de andere, maar toch. Daarbij ging ik 1 keer per week hardlopen en ik voelde me steeds beter. Zeker in combinatie met het gezonde eten. Ik at steeds minder geraffineerde suikers. Daarnaast begon ik meer natuurlijke producten te eten. Ik kwam niet altijd aan mijn vitamines en dus maakte ik elke dag een smoothie om mee te nemen naar mijn werk (en nog steeds). Sinds deze omslag merk ik dat ik me veel fitter, blijer en gezonder voel.

Logo Organic Happiness

Zoals je hebt kunnen lezen, ben ik erg blij met mijn nieuwe levensstijl. Ik droom al mijn hele leven van een eigen restaurant om zo anderen te kunnen inspireren. Dat is ook de reden dat ik met mijn foodblog Organic Happiness ben begonnen. Ik wil heel graag mijn recepten met jou delen om jou datzelfde blije gevoel te geven. Naast het feit dat ik recepten deel op mijn blog, zal ik ook informatie delen over voeding en ingrediënten. Als je vragen hebt of ideetjes of opmerkingen over recepten die je zelf hebt uitgeprobeerd, dan kun je mij dat altijd laten weten!

Cursus Foodjournalistiek

In de periode van maart 2017 tot en met mei 2017 heb ik 11 weken lang de cursus Foodjournalistiek van Elle Eten in combinatie met Fontys gevolgd.  In deze cursus heb ik geleerd hoe je het beste een tekst kunt opbouwen, hoe je goede foto’s kunt maken en hoe je Social Media kunt gebruiken. Al met al een super interessante cursus om mezelf nog verder te kunnen ontwikkelen op het gebied van foodbloggen.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close