Persoonlijke voedingscoaching

Ik ben dol op lekker eten, vanaf het moment dat ik wakker word, ben ik al met eten bezig. Vroeger at ik niet heel gezond en vond ik het ook lastig om de switch richting gezonde voeding te maken. Na een duwtje in de rug van mijn huidige vriend Jens en veel research eet ik inmiddels sinds een aantal jaren lekker en gezond. Iets wat ik niet had gedacht, ik dacht namelijk dat lekker en gezond niet samen konden gaan. Het tegendeel bleek waar te zijn. Dat was voor mij een flinke eyeopener en daardoor kon ik heel makkelijk die switch richting gezonde voeding maken. Met als positief gevolg dat ik me lekkerder in mijn vel voel, meer energie heb en fitter ben.

Zelf at ik dus ook niet altijd zo gezond en het maken van die switch vond ik dan ook niet makkelijk. Gelukkig kwam ik Jens tegen die daar al mee bezig was en mij liet zien hoe lekker en makkelijk gezond eten kan zijn. Misschien zit jij wel in hetzelfde schuitje als ik toen en wil jij ook gezonder eten, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Of misschien wil je meer energie en je lekkerder in je vel voelen, maar weet je niet wat je daarvoor moet doen? Uit mijn eigen ervaring weet ik inmiddels hoe je die knop om kunt zetten, welke lekkere recepten er zijn en hoe je gezonder kunt gaan eten. Ik wil je daarom heel graag helpen om ook meer energie te krijgen en je lekkerder in je vel te voelen.

Daarom heb ik een online coachingsprogramma ontwikkeld waarin ik jou begeleid richting een gezonde(re) eet- en leefstijl. In 3 maanden begeleid ik jou op het gebied van voeding met recepten, voedingsschema’s, tips en adviezen. Alles om ervoor te zorgen dat jij je doelen behaalt. Hieronder lees je meer over de verschillende programma’s die ik aanbied. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je onderaan de pagina ook kijken bij de Veelgestelde Vragen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Heb je nog vragen of wil je je aanmelden?

Als je nog vragen hebt of twijfelt welk programma het beste bij je past, stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@organichappiness.nl
We zullen dan zo spoedig mogelijk op jouw verzoek reageren.
 
Wil je je aanmelden voor het coachingstraject? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in en we zullen binnen 48 uur contact met je opnemen om kennis te maken.

Aanmeldformulier

Veelgestelde Vragen


Waarom advies op maat?


Ik heb een passie voor gezonde voeding ontwikkeld en wil je heel erg graag laten zien dat gezond eten niet ingewikkeld hoeft te zijn. De stap zetten naar een gezond eetpatroon kan soms weleens lastig zijn, het gaat om het veranderen van je gewoontes en daar kun je soms best een steuntje in de rug bij gebruiken. Ik wil je daar heel graag bij helpen, omdat ik het je gun om lekker in je vel te zitten, meer energie te hebben en je ideale gewichtte bereiken.


Wat betekent gezond eten voor jou?


Voor mij betekent gezond eten, natuurlijk eten zonder toevoegingen, pakjes of zakjes. En ik wil je heel graag laten ervaren dat gezond eten niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn. Soms kost het misschien wat meer tijd dan wanneer je minder vers of minder gezond eet, maar het resultaat is wel dat je je veel beter voelt. Voordeel is ook dat veel recepten makkelijk vantevoren gemaakt kunnen worden of achteraf ingevroren, dat scheelt tijd op het moment dat je het druk hebt.

Ik wil je ontzettend graag helpen om ook dat gezonde leven te gaan leven, want het voelt zo goed wanneer je goed voor je lichaam zorgt door het echt te ‘voeden’ in plaats van te ‘vullen‘. En dat betekent niet dat je nooit meer iets ‘ongezonds’ mag eten. Het gaat om balans en die balans vinden en te behouden, daar help ik je heel graag mee op weg. Ik gun jou namelijk het allerbeste op dat gebied. ​


Voor wie is dit programma bedoeld?

Dit programma is bedoeld voor iedereen die gezond(er) zou willen gaan eten, maar niet weet hoe te beginnen. Maar ook voor mensen die graag meer energie zouden willen en zich beter in hun vel willen voelen. Ik wil je door middel van coaching en voedingsschema’s laten zien hoe je door het kiezen van de juiste voeding meer energie krijgt, je beter in je vel voelt én die laatste kilootjes ook nog kwijtraakt.

En dat allemaal met makkelijke recepten die niet teveel tijd kosten en met ingrediënten die je in de supermarkt kunt vinden.


Hoe ziet het programma eruit?

Er zijn 2 varianten van het programma, beide duren 3 maanden, maar dit kan altijd verlengd worden als je dat zou willen.

Het belangrijkste is om samen jouw persoonlijke doelen vast te stellen, want dan kunnen we daar naartoe werken. We kijken naar jouw huidige eetpatroon, waar de verbeteringen zouden kunnen liggen en je krijgt voedingsschema’s inclusief recepten voor een week mee naar huis. In de uitgebreide variant krijg je in de tweede sessie nog een voedingsschema van een week mee om je van nog meer extra inspiratie te voorzien. We hebben (afhankelijk van de variant die je kiest wekelijks of tweewekelijks) contact via Skype. We bespreken hoe het gaat, waar je tegenaan loopt en natuurlijk je vragen en struggles. Ik sta voor je klaar om je te helpen, te coachen en te begeleiden en met als doel dat jij na die 3 maanden fit en energiek door het leven gaat en je lekker in je vel voelt.


Is er ook een korter programma dan 3 maanden?

Ja. Misschien weet je zelf wel hoe je gezond kunt eten, maar ben je op zoek naar wat extra inspiratie of wat tips and tricks om je verder te helpen. We kunnen dan een eenmalige sessie plannen waarin ik je verder op weg help en je een voedingsschema meekrijgt. Je gaat daarna zelf aan de slag met het voedingsschema en de tips, wel heb je nog de mogelijkheid om een maand lang advies bij mij te vragen, zodat ik je kan helpen om je doelen optimaal te bereiken.


Wat zijn de kosten?

Hierboven vind je een overzicht van de kosten en de inhoud van het programma. Mocht je in termijnen willen betalen, laat me dat even weten.

Ben je enthousiast geworden om met je persoonlijke doelen aan de slag te gaan? Meld je dan aan door het aanmeldformulier in te vullen. Ik zal dan zo snel mogelijk contact (uiterlijk binnen 48 uur) met je opnemen om kennis te maken.

Download het GRATIS Inkijkexemplaar van het 'Lekker in je vel' E-book!

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close