fbpx

Persoonlijke voedingscoaching

Persoonlijke voedingscoaching

fc

 

 

Wil jij lekkerder in je vel zitten? Je fitter voelen? En misschien ook wel die extra kilootjes kwijt?

Ik weet precies hoe jij je voelt…..

Een aantal jaren geleden voelde ik namelijk precies hetzelfde, ik voelde me niet lekker in mijn vel, was vaak moe en futloos en ik wilde hier graag iets aan doen. Ik besloot dat ik mijn voeding wilde aanpassen, maar HOE?! Ik wist niet goed waar ik moest beginnen, maar ik heb me verdiept in gezonde voeding en er inmiddels zoveel over geleerd dat ik jou heel graag wil helpen!

Ik voel me nu namelijk wel fit, lekker in mijn vel én energiek! En natuurlijk gun ik jou precies hetzelfde. En ik beloof je dat je geen dieet hoeft te volgen en ook geen honger hoeft te lijden. Ik wil je laten zien hoe je met simpele aanpassingen al een stuk gezonder kan gaan eten om jou te helpen ook lekkerder in je vel te komen!

Door middel van een kort, middellang of lang coachingstraject ga ik je helpen, begeleiden en coaching richting een gezonde eet- en leefstijl. Wil je meer informatie over de programma’s? Bekijk dan eens de flyers onderaan de pagina.

Voel jij dat je dit wilt? Stuur dan snel een mailtje naar info@organichappiness.nl dan zal ik binnen 48 uur contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

De eerste 10 mensen begeleid ik GRATIS om te zien wat wel en niet werkt op het gebied van coaching. Wil je dus GRATIS door mij begeleid worden? Wees er dan snel bij want er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar!


Programma’s en kosten

programma's coaching


Veelgestelde Vragen (FAQ)Waarom advies op maat?

Ik wil je heel erg graag laten zien dat gezond eten niet ingewikkeld hoeft te zijn. Desondanks is iedereen anders en is ieder lichaam ook anders. Daarom kijken we samen wat het beste bij jou past en maak ik een advies op maat wat past bij jou en jouw leven.

Wat betekent gezond eten voor mij?

Voor mij betekent gezond eten, natuurlijk eten met zo min mogelijk toevoegingen, pakjes of zakjes. Waarbij ik de “80-20 regel” gebruik. 80% van de tijd gezond, natuurlijk en vers eten, waarbij je 20% van de tijd mag genieten van een minder gezonde of voedzame keuze. 

Voor wie is dit programma bedoeld?

Dit programma is bedoeld voor iedereen die gezond(er) zou willen gaan eten, maar niet weet hoe te beginnen. Maar ook voor mensen die graag meer energie zouden willen en zich beter in hun vel willen voelen. Ik wil je door middel van coaching en voedingsschema’s laten zien hoe je door het kiezen van de juiste voeding meer energie krijgt, je beter in je vel voelt én die laatste kilootjes ook nog kwijtraakt.

En dat allemaal met makkelijke recepten die niet teveel tijd kosten en met ingrediënten die je in de supermarkt kunt vinden.

Hoe ziet het programma eruit?

Er zijn meerdere varianten van het programma. Ik bied een kort, middellang en lang programma. In onderstaande flyers kun je meer informatie vinden over alle programma’s die aangeboden worden.

Het belangrijkste is om samen jouw persoonlijke doelen vast te stellen, want dan kunnen we daar naartoe werken. We kijken naar jouw huidige eetpatroon, waar de verbeteringen zouden kunnen liggen, passend bij jouw leven een huidige leefstijl- en omgeving. Ik sta voor je klaar om je te helpen, te coachen en te begeleiden en met als doel dat jij na het traject fit en energiek door het leven gaat en je lekker in je vel voelt.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close