fbpx

About

Over Organic Happiness en mij

Organic Happiness, Biologische Foodblog, Biologisch, Foodie, Gezond Genieten, Gezonde voeding

Hoi! Welkom op organichappiness.nl en wat leuk dat je een kijkje komt nemen!

Organic Happiness is een platform waar je kunt genieten van gezonde, natuurlijke en biologische inspiratie. Ik wil je heel graag laten zien dat gezond, biologisch en natuurlijk eten helemaal niet suf, saai of ‘geitenwollensokken’ is, maar juist super lekker! Want zeg nou zelf van het ontbijtje hierboven loopt het water je toch in de mond?! En stiekem is mijn regel dat ik meer mag eten als het gezond is, wat vind jij?

Ik ben dol op uitgebreid ontbijten, lekker snacken tussendoor en smoothies voor onderweg en al die inspiratie vind je in de recepten terug. Ook als je lekker buiten de deur wilt ontbijten of lunchen, dan ben je hier aan het juiste adres, want ik deel alle toffe healthy hotspots met je die een bezoekje meer dan waard zijn. Kortom, alles wat je wilt weten over gezonde voeding, waar je heerlijk van kunt genieten vind je hier terug!

Vind je het leuk om te lezen hoe ik zelf de switch richting gezonde voeding heb gemaakt? Wil je meer weten over hoe ik Organic Happiness gestart ben? Lees dan zeker even verder.

Wil je meer over mij persoonlijk weten? Lees dan de blogs even over dingen die je nog niet van mij wist deel 1 en deel 2.

Hoe het voor mij begonnen is

Organic Happiness, Biologische Foodblog, Biologisch, Biologische voeding, Gezonde voeding, Gezond eten, Foodie, foodblogger

Mijn liefde voor eten begon al op jonge leeftijd, ik vond het leuk om te helpen (proeven) en bakte dan ook regelmatig met mijn moeder, oma of de oppas. Of ik toen ook al zo uitkeek naar ‘eetmomenten’ zoals ik dat nu doe, weet ik niet meer. Wel herinner ik me dat ik als kind vaak vroeg wat we gingen eten, ook al was het ‘s ochtends vroeg. Dat eten was er dus met de paplepel ingegoten, maar dat was nog niet echt die gezonde, biologische voeding. Zeker rond mijn 16e was ik daar totaal niet in geïnteresseerd, ik vond dat suf en saai en zeker niet voor mij bedoeld. Als het gezond was, wilde ik het juist niet. Vaak ontbeet ik in het weekend met roze koeken of gevulde koeken en at ik ‘s middags en ‘s avonds chips. En ergens is toch die knop omgegaan, totaal de andere kant op richting gezonde en natuurlijke voeding.

Hoe ik interesse kreeg in gezonde voeding

Organic Happiness, Biologische Foodblog, Biologisch, Biologische voeding, Gezond eten, Gezond, Gezonde voeding, Foodie, Foodblogger

Ik merkte dat de kilootjes er harder bij kwamen dan dat ik wilde en dus moest het roer om. Maar hoe doe je dat? Hoe ga je gezond eten? Wat kan ik dan wel eten? Ik besloot me erin te verdiepen en ben stapje voor stapje gezonder, bewuster en natuurlijker gaan eten. Het eerste gevolg was dat die kilootjes er heel makkelijk weer af gingen en het tweede gevolg dat ik veel meer energie had, minder futloos was en me veel lekkerder in mijn vel voelde. Genoeg voordelen voor mij om daarmee door te blijven gaan en lekker gezond te gaan genieten. Toen kwam ik er eigenlijk pas achter dat gezond, genieten en lekker alledrie heel goed samen kunnen gaan.

Het begin van Organic Happiness

Organic Happiness, Biologische Foodblog, Biologisch, Foodie, Gezond Genieten, Gezonde voeding

Als ik zoveel van eten hou en nu meer kan eten, me beter voel én meer geniet, dan willen andere mensen dat vast ook? Misschien jij ook wel? En misschien denk jij wel, net als ik toen, dat gezond en genieten helemaal niet samen gaan. Om die reden ben ik met Organic Happiness gestart. Ik wil namelijk zoveel mogelijk menen laten zien dat die twee juist wél heel goed samen gaan.
 
En dat kan ook allemaal heel gezond én lekker zijn, een kwestie van de juiste ingrediënten kiezen. En om jou en nog veel meer anderen te helpen, ben ik gestart met Organic Happiness. Door middel van deze blog wil ik zoveel mogelijk mensen laten zien hoe je gezond genieten het beste kunt aanpakken. Daarom deel ik wekelijks heerlijke gezonde recepten, maar ook tips and tricks en healthy hotspots waar je ook buiten de deur kunt genieten. Want de tijd dat gezond eten alleen een blaadje sla was, is allang voorbij. En stiekem ben ik daar heel blij mee, al is het alleen maar omdat ik helemaal geen sla lust.

Mijn missie

Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog, foodie, foodblogger, gezond genieten, gezonde voeding, Gezond etenOrganic Happiness staat voor natuurlijke en onbewerkte voeding die biologisch is geproduceerd met zoveel mogelijk liefde voor mens en dier. Voor eerlijkheid, oprechtheid en het inspireren en motiveren van anderen om gezonder te gaan eten en leven, waar gezond staat voor puur natuur en onbewerkt. Soms betekent dit dat je iets meer moet betalen, maar dat vinden we niet erg als het gaat over eerlijke, biologische en natuurlijke voeding.

Bij Organic Happiness geloven we in de kracht van de helende effecten van de natuur, zoals onze voorouders. En natuurlijk het allerbelangrijkste is dat we genieten van al het lekkers wat de natuur te bieden heeft, omdat we willen laten zien dat gezonde voeding niet saai hoeft te zijn. Dat het beter smaakt dan ongezonde voeding, omdat je voelt dat je iets voor jezelf en de wereld om je heen doet.

Interactie is key

Organic Happiness is ontstaan om jou te inspireren en te motiveren, daarom vind ik de interactie met jou ook zo belangrijk. Ik ben super nieuwsgierig naar wat jij leuk vindt om te lezen, welke recepten je graag maakt en welke restaurants je graag bezoekt. Laat het mij vooral weten, want die interactie met jou geeft mij weer energie. Ook als je suggesties hebt voor recepten, leuke ideeën voor blogs of een toffe hotspot die ik echt moet bezoeken, laat het me zeker weten! Je kunt mij mailen op info@organichappiness.nl

Of volg ons op Social Media en laat daar een berichtje achter, dat kan natuurlijk ook!

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close