fbpx

GRATIS Sinterklaas E-book

GRATIS gezond Sinterklaas E-book

De Decembermaand staat nu eenmaal in het teken van heel veel eten en vaak staat dat ook gelijk aan ongezond eten. Zelf ben ik daar niet zo heel dol op. Natuurlijk ben ik, zoals jullie weten, dol op eten, maar dan liever wat gezond.

Ook ik eet zeker weleens ‘ongezond’, maar ik voel me er niet happy bij om een hele week of maand ongezond te eten. Daarom vind ik het ook fijn om te zien dat er steeds meer mensen zijn zoals ik die ook in die maand gezonde(re) keuzes durven te maken. Niet alleen of misschien wel juist niet om af te vallen, maar des te meer om je lekker in je vel te voelen en extra te kunnen genieten van die Feestdagen.

Want zeg nou zelf, hoeveel kun je genieten van je familie en vrienden als je helemaal volgepropt zit met ongezonde voeding, je opgeblazen voelt, misschien zelfs buikpijn hebt of een energiedip door de “lege voeding” die je eet? 

Daarom heb ik een gezond Sinterklaas E-book ontwikkeld waarin alle favorieten naar voren komen, maar dan gezond. Variërend van chocoladeletters tot kruidnootjes en gevuld speculaas het staat er allemaal in, maar dan lekker en gezond!

Ben jij nieuwsgierig geworden? Download dan hieronder het E-book GRATIS

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close