fbpx

Yoghurt bosvruchten smoothie

Yoghurt bosvruchten smoothie. Deze bosvruchten smoothie met yoghurt is lekker verfrissend en vol eiwitten en fruit. Heerlijk als ontbijt of voor na het sporten en je maakt hem in een handomdraai.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Het is alweer tijd voor een Smoothie Sunday, de week is weer voorbijgevlogen en voor mij betekent het dat ik nog maar 3 dagen hoef te werken tot de vakantie. Ik heb er zo ontzettend veel zin om lekker 3,5 week niks te moeten en lekker te ontspannen. En daar begon ik dit weekend al een beetje mee.

Bijna vakantie

Vrijdag was ik al lekker vrij en had ik met mijn moeder afgesproken in Goes. Eerst hebben we lekker gewinkeld, maar daar krijg je honger van! Dus daarna hebben we heerlijk op het terras in de zon geluncht. We zaten bij Katoen en daar genoten we allebei van deze heerlijke broodrolletjes. Gemaakt van tomatenbrood, gevuld met pesto, kipfilet en cheddar kaas, zo lekker!

61198760_864001257286984_5846559343037644800_n

Werken en een feestje

Gisteren stond er een werkdagje op de planning. Samen met een collega stond ik op een beurs in Gent. Erg gezellig en ook altijd leuk om te doen, vind ik altijd. Wel even een race tegen de klok, want ‘s avonds moesten we ook weer weg. Jens z’n tante werd namelijk 50 en dat werd gevierd met een Purple Disco Party. Echt wat voor mij zo’n themafeestje (NOT). We waren er als één van de eersten en het was nog niet heel druk. Met Jens, mijn schoonouders en schoonzusje heb ik het wel gezellig gemaakt.

Dansvloer

Eenmaal later op de avond, verplaatsten we ons naar de dansvloer en heb ik het echt enorm naar mijn zin gehad. Volledig uit mijn comfortzone ben ik lekker gaan dansen en dat was heerlijk. Ik heb er enorm van genoten en we hebben een ontzettend leuke avond gehad. Waar ik dacht dat mijn schoonouders op tijd naar huis wilden, bleek niets minder waar. Die hadden het ook ontzettend naar hun zin en uiteindelijk lagen Jens en ik pas om half 3 in bed. Vanochtend stond de wekker ook op tijd, want voor Jens staat de laatste voetbalwedstrijd van het seizoen op het programma.

Lazy Sunday

Ik doe vandaag zelf lekker rustig aan, ondanks dat ik de BOB was ben ik toch wel een beetje brak. Dan kan ik enorm genieten van een dagje lekker thuis poetsen, de was doen en andere huishoudelijke klusjes voor de zondag. Daarbij maakte ik een heerlijke purple smoothie om een beetje in de sferen van gisteravond te blijven haha.

Recept: Yoghurt bosvruchten smoothie

Yoghurt bosvruchten smoothie, Bosvruchten smoothie, Bosvruchten smoothie met yoghurt, Bosvruchtensmoothie, Smoothie met yoghurt, Smoothie recept, Smoothie recepten, Smoothie met yoghurt, organic happiness, biologisch, biologische foodblog, gezonde smoothie

Yoghurt bosvruchten smoothie, Bosvruchten smoothie, Bosvruchten smoothie met yoghurt, Bosvruchtensmoothie, Smoothie met yoghurt, Smoothie recept, Smoothie recepten, Smoothie met yoghurt, organic happiness, biologisch, biologische foodblog, gezonde smoothie

Ingrediënten

80 gram aardbeien
55 gram bramen
50 gram blauwe bessen
100 milliliter yoghurt
75 milliliter havermelk

Yoghurt bosvruchten smoothie, Bosvruchten smoothie, Bosvruchten smoothie met yoghurt, Bosvruchtensmoothie, Smoothie met yoghurt, Smoothie recept, Smoothie recepten, Smoothie met yoghurt, organic happiness, biologisch, biologische foodblog, gezonde smoothie

Hoe maak je het?

Was het fruit. Het is trouwens het meest gezond om voor biologisch fruit te kiezen, omdat je dit fruit niet kunt schillen en de bestrijdingsmiddelen er niet af kunt wassen. Snijd de aardbeien in kleinere stukjes (afhankelijk van de grootte van de aardbeien). Doe deze in de blender en voeg hier de bramen en de blauwe bessen aan toe.

Yoghurt bosvruchten smoothie, Bosvruchten smoothie, Bosvruchten smoothie met yoghurt, Bosvruchtensmoothie, Smoothie met yoghurt, Smoothie recept, Smoothie recepten, Smoothie met yoghurt, organic happiness, biologisch, biologische foodblog, gezonde smoothie

Voeg tot slot de yoghurt en de havermelk toe. Je kunt het recept lactosevrij en plantaardig maken door de yoghurt voor een lactosevrije variant te vervangen. Wanneer je de havermelk door een andere plantaardige melk vervangt, maak je het recept glutenvrij. 

Blender in ongeveer 2 minuten tot een gladde smoothie.

Je kunt nu van deze heerlijke verfrissende smoothie gaan genieten. Voeg eventueel nog wat havermout toe als je deze smoothie als ontbijt wilt drinken.

Yoghurt bosvruchten smoothie, Bosvruchten smoothie, Bosvruchten smoothie met yoghurt, Bosvruchtensmoothie, Smoothie met yoghurt, Smoothie recept, Smoothie recepten, Smoothie met yoghurt, organic happiness, biologisch, biologische foodblog, gezonde smoothie

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
 
Volg je Organic Happiness al op Social Media?
Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close