fbpx

Verfrissende zomerrecepten


Verfrissende zomerrecepten. Verfrissende recepten voor deze warme zomer, die vind je in deze blog terug. Allemaal verkoelende recepten die je snel kunt maken. 
 
Ik heb daarom 6 lekker verfrissende recepten voor je op een rijtje gezet.

Verfrissende zomerrecepten voor ontbijt


Aardbeien smoothiebowl. Een lekker verfrissend ontbijtje om de dag goed mee te beginnen. Als je bevroren aardbeien gebruikt, dan maak je het recept nóg wat verfrissender. Deze smoothiebowl is trouwens gluten-, lactose-, en notenvrij en daarnaast ook volledig plantaardig (vegan). Het recept vind je hier.

Overnight oats met appel

verfrissende recepten
Overnight oats met appel. Een lekker makkelijk en verkoelend ontbijtrecept. Je maakt deze oats de avond vantevoren al klaar, waardoor je ‘s morgens tijd over hebt. Doordat ze een nacht in de koelkast staan, zijn ze de volgende ochtend lekker koel en heb jij een makkelijk en verfrissend ontbijtje te pakken. Ook ideaal om onderweg op te eten. Het recept vind je hier. Het recept is lactosevrij en veganistisch en je maakt het ook makkelijk glutenvrij.

Kiwi ontbijtrecept met appel

zomerrecepten
Kiwi ontbijtrecept met appel. Nog een makkelijk en lekker verfrissend ontbijtrecept wat heel makkelijk te maken is. Dit recept kun je ook heel makkelijk naar je eigen smaak maken. Zo kun je bijvoorbeeld met het fruit variëren of met de yoghurt of het recept zelfs glutenvrij of veganistisch maken. Het is maar net waar jij zin in hebt. Het recept vind je hier.

 
Verfrissende recepten voor de warme zomer
Cheesecake met rood fruit. Deze mooie roze cheesecake is super lekker, gezond én makkelijk te maken. Je moet wel wat geduld hebben want hij moet even opstijven, maar doordat je hem uit de koelkast eet, een heerlijk verfrissend taartje tijdens deze warme dagen. Het recept kun je hier vinden.

Verfrissende zomerrecepten voor drankjes


Verfrissende drank recept
Suikervrije perzik ijsthee, als dit niet verfrissend is, dan weet ik het ook niet meer. Een heerlijke ijskoude en gezonde ijsthee. Doe er wat ijsklontjes in om hem nog verfrissender te maken of zet even in de koelkast. Deze healthy ijsthee bevat alleen maar 3 natuurlijke ingrediënten: perzik, water en thee en is daarom zo klaar. Het recept vind je hier.

Komkommer aardbeien smoothie. Deze smoothie is niet alleen super healthy en heel lekker, maar ook verfrissend. De komkommer geeft een frisse twist aan deze heerlijke smoothie die je in een handomdraai op tafel zet. Het recept vind je hier.
 

 
6 heerlijke verfrissende zomerrecepten die je zeker wat verkoeling geven tijdens deze warme dagen. Wat is jouw favoriete recept om mee af te koelen?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close