fbpx

Vegetarisch restaurant Spirit in Rotterdam

 
Vegetarisch restaurant Spirit in Rotterdam,een vegetarisch restaurant in het centrum van Rotterdam. Biologisch eten in Rotterdam wordt super easy met alle keuzes bij Spirit!
 

Biologisch restaurant Rotterdam

 
Vegetarisch restaurant Rotterdam Spirit
Spirit is een restaurant met 100% biologische en 100% vegetarische gerechten. Alle ingrediënten zijn seizoensgebonden en alles wordt dezelfde dag bereid en is dus vers. Het concept van Spirit is simpel. Je kunt alles opscheppen wat je lekker vindt, bij de kassa wegen ze je bordje en vervolgens betaal je voor het gewicht wat je hebt opgeschept. Naast het feit dat alles biologisch en vegetarisch is, worden er ook geen geraffineerde suikers gebruikt.

Ontbijt, lunch, gebak, diner én afhaal

Vegetarisch restaurant spirit, Vegetarisch restaurant Rotterdam Spirit, Vegetarisch restaurant Rotterdam, Vegetarisch restaurant Rotterdam centrum, Vegetarische restaurants in Rotterdam, Spirit Rotterdam, Spirit Rotterdam restaurant, Spirit Rotterdam openingstijden, Spirit Rotterdam menu, Biologisch restaurant Rotterdam, Healthy hotspots Rotterdam, Gezonde Hotspots in Rotterdam, Biologisch eten Rotterdam, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog
Want niet alleen voor ontbijt, lunch én diner kun je bij Spirit terecht, maar ook voor een heerlijk taartje. En alles wat ze bij Spirit hebben, kun je ook meenemen naar huis om daar te genieten van een lekkere, gezonde maaltijd.
 

Natuurlijk en biologisch

Bij Spirit geloven ze in een goed gevoel voor iedereen die binnenkomt. Dit hopen ze te bereiken door zo natuurlijk mogelijke producten te gebruiken, die een zo kort mogelijke weg hebben ondergaan om op je bord te belanden.
 
Daarnaast willen ze bij alles wat ze doen zo goed mogelijk zijn voor mens, dier, milieu en economie. En je kunt je toch alleen maar goed voelen als je een lekkere maaltijd hebt, die gezond is en ook nog eens met respect voor mens, dier, milieu en economie is gemaakt.
Vegetarisch restaurant Rotterdam
Het voordeel is dat je per gerecht een briefje ziet hangen waar precies alle ingrediënten opstaan. Handig voor als je een allergie hebt of iets niet zo lekker vindt natuurlijk.
​Je kunt ook heel gezellig zitten en wat eten of drinken. Er liggen ook kranten die je kunt lezen of je kunt lekker aan het raam zitten en naar buiten kijken.
 

Groene Passage

Al met al is Spirit dus echt een heel tof concept waar je heel lekker én gezond kunt eten. Je vindt Spirit in de Groene Passage. Zelf had ik er nog nooit van gehoord, maar dit is een super fijne plek.
Biologisch eten Rotterdam
De Groene Passage is het enige duurzame winkelcentrum van Europa. Alle ondernemers die in deze passage zitten, hebben het beste voor met onze aarde, de mensen en de dieren. Ik ben zelf even bij Gimsel binnengeweest, een hele fijne winkel waar ook een hele fijne sfeer hangt. Gimsel is een winkel waar ze natuurlijke voeding en cosmetica verkopen. En ook een stukje verpakkingsvrije winkel hebben, zoals je hierboven kunt zien. Daarnaast vind je in de Groene Passage een biologische, ambachtelijke slagerij, een natuurlijke woonwinkel, een wereldwinkel én een schoonheidssalon. Al met al zeker de moeite waard om hier ook even een kijkje te nemen als je toch bij Spirit op bezoek bent.
Dit jaar bestaat de Groene Passage al 20 jaar! Dat vieren ze door op 4 zondagen dit jaar open te gaan en allerlei festiviteiten te organiseren. De laatste zondag dat dit plaatsvindt, is 26 november.
 
Spirit heeft ook een locatie in Amsterdam, daar zitten ze aan de Czaar Peterstraat 2a.
 
Openingstijden:
Maandag tot en met Zaterdag: 08.00 t/m 23.00 uur
 
Wil je meer informatie over Spirit, kijk dan eens op de website. Of wil je meer informatie over de Groene Passage kijk daar dan eens op de website.
 
Je vindt Spirit aan de Mariniersweg 9 in Rotterdam.
Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close