fbpx

Toast met pindakaas en jam

“Door deze knapperige toast met pindakaas en jam te maken.”

Toast met pindakaas en jam. Een gezonde peanutbutter and jelly boterham. Dat is deze knapperige toast met pindakaas en jam.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Pindakaas en jam

Is pindakaas met jam lekker? Die vraag stelde ik mezelf en ik besloot erachter te komen door het te testen. Door deze knapperige toast met pindakaas en jam te maken. Pindakaas is al van jongs af aan mijn favoriete broodbeleg. Of eigenlijk wil ik het niet eens broodbeleg noemen, want voor mij is het veel meer dan dat. Ik eet pindakaas met, bij en door alles. Of het nu havermoutpap, koekjes, pannenkoekjes of bananenbrood is, alles smaakt nu eenmaal beter met pindakaas als je het mij vraagt.

Jam heb ik nooit heel lekker gevonden, maar begin ik de laatste jaren steeds meer te waarderen. Dus deze combinatie wilde ik graag proberen. Ik topte het geheel af met lekker veel rood fruit. Dat ziet er niet alleen heel feestelijk uit, maar geeft ook een super lekkere smaak aan deze sandwich met pindakaas en jam.

Recept: Toast met pindakaas en jam

Toast met pindakaas en jam, Pindakaas jam sandwich, Boterham met pindakaas en jam, Een boterham met pindakaas en jam maken, Sandwich met pindakaas en jam, Knapperige toast met pindakaas en jam, Pindakaas en jam toast, Peanut butter & jelly sandwich, Gezonde peanut butter and jelly boterham, Is pindakaas met jam lekker?, Wat is de lekkerste pindakaas jam combinatie, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Toast met pindakaas en jam, Pindakaas jam sandwich, Boterham met pindakaas en jam, Een boterham met pindakaas en jam maken, Sandwich met pindakaas en jam, Knapperige toast met pindakaas en jam, Pindakaas en jam toast, Peanut butter & jelly sandwich, Gezonde peanut butter and jelly boterham, Is pindakaas met jam lekker?, Wat is de lekkerste pindakaas jam combinatie, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogIngrediënten

2 (spelt) boterhammen
2 eetlepels pindakaas
2 eetlepels (ongezoete) jam
100 gram rood fruit

Toast met pindakaas en jam, Pindakaas jam sandwich, Boterham met pindakaas en jam, Een boterham met pindakaas en jam maken, Sandwich met pindakaas en jam, Knapperige toast met pindakaas en jam, Pindakaas en jam toast, Peanut butter & jelly sandwich, Gezonde peanut butter and jelly boterham, Is pindakaas met jam lekker?, Wat is de lekkerste pindakaas jam combinatie, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogHoe maak je het?

Snijd voor 1 persoon 2 boterhammen af. Je kunt de hoeveelheid eventueel verdubbelen voor 2 personen. Ik heb vers afbak speltbrood van de Albert Heijn gebruikt, maar je kunt ook ander brood gebruiken. Zelf heb ik het brood geroosterd, maar als je liever gewoon brood eet, is dat ook prima.

Toast met pindakaas en jam, Pindakaas jam sandwich, Boterham met pindakaas en jam, Een boterham met pindakaas en jam maken, Sandwich met pindakaas en jam, Knapperige toast met pindakaas en jam, Pindakaas en jam toast, Peanut butter & jelly sandwich, Gezonde peanut butter and jelly boterham, Is pindakaas met jam lekker?, Wat is de lekkerste pindakaas jam combinatie, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogBesmeer vervolgens allebei de boterhammen met ongeveer 1 eetlepel pindakaas. Je kunt natuurlijk ook meer of minder gebruiken, net wat je zelf lekker vindt.

Toast met pindakaas en jam, Pindakaas jam sandwich, Boterham met pindakaas en jam, Een boterham met pindakaas en jam maken, Sandwich met pindakaas en jam, Knapperige toast met pindakaas en jam, Pindakaas en jam toast, Peanut butter & jelly sandwich, Gezonde peanut butter and jelly boterham, Is pindakaas met jam lekker?, Wat is de lekkerste pindakaas jam combinatie, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogVervolgens besmeer je de boterhammen met pindakaas met de jam. Ook hier heb ik ongeveer 1 eetlepel per boterham gekozen. Maar doe gerust wat je zelf lekker vindt.

Tot slot beleg je de boterhammen met vers rood fruit. Kies hierbij het fruit wat je zelf lekker vindt.

Je kunt nu van deze heerlijke toast met pindakaas en jam gaan genieten.

Toast met pindakaas en jam, Pindakaas jam sandwich, Boterham met pindakaas en jam, Een boterham met pindakaas en jam maken, Sandwich met pindakaas en jam, Knapperige toast met pindakaas en jam, Pindakaas en jam toast, Peanut butter & jelly sandwich, Gezonde peanut butter and jelly boterham, Is pindakaas met jam lekker?, Wat is de lekkerste pindakaas jam combinatie, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close