fbpx

Suuskes in Breda – Healthy Hotspot

blog, hotspot, biologische hotspot, healthy hotspot, breda, suuskes, biologisch, biologisch eten, biologische foodblog, foodblog, organic happiness, suikervrij, suikervrije hotspot

 
Suuskes Breda – Healthy Hotspot. Suuskes vind ik één van de leukste lunch en koffie spots in Breda, een gezellige healthy lunchroom waar alles biologisch is.
 

Green Food

Suuskes is een toffe hotspot met als motto green food & black coffee. Een goede slogan wat mij betreft. Vorige week zondag had ik met een vriendin in Breda afgesproken, we hadden elkaar al té lang niet gezien. Het bleek zelfs vorig jaar te zijn geweest haha. We hadden rond een uur of 11 afgesproken en ik had ‘s morgens lekker gesport en kon dus wel een voedzaam ontbijtje gebruiken. Ik had natuurlijk al wat research gedaan en was bij Suuskes uitgekomen en dus gingen we daar naartoe.
 
Suuskes Breda

Healthy Hotspot

Alles bij Suuskes wordt namelijk biologisch bereid, is vrij van geraffineerde suikers en daarnaast hebben ze ook veganistische en gluten- en lactosevrije opties. Voor mij dus een hele fijne plek om te zijn omdat je ongestoord gezond kunt eten en kunt genieten. Daarnaast hangt er een heerlijke vibe. Het was ontzettend lekker weer dus we zaten lekker buiten en dat is midden in een winkelstraat. Op zondagochtend zie je iedereen langzaam wakker worden en de stad steeds wat drukker worden, echt een heerlijk plekje om rustig op te starten.
Suuskes breda healthy hotspot, Suuskes breda, Suuskes lunchroom, Healthy food breda, Healthy hotspot breda, Healthy lunch en koffie spots in breda, Hotspots in breda, Biologisch restaurant breda, Breda gezond lunchen, Gezond restaurant breda, Healthy lunchroom, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Pannenkoekjes

Ik kon de pannenkoekjes niet weerstaan, maar op de kaart vind je veel meer lekkers. Zo hebben ze vegan overnight oats, een vegan smoothiebowl, maar ook een wrapje met zoete aardappel. Veel gezonde, vegan, gluten- en lactosevrije opties. Wij kozen allebei voor de banana pancakes, waarbij je zelf 3 toevoegingen voor de topping mag kiezen. En geloof me dat dat heel lastig is want de keuze is groot haha. Zelf ging ik voor banaan, kaneel en cacao nibs en dat is echt een combinatie die ik kan aanraden. Bij de pancakes nam ik een lekkere latte macchiato.
Suuskes breda healthy hotspot, Suuskes breda, Suuskes lunchroom, Healthy food breda, Healthy hotspot breda, Healthy lunch en koffie spots in breda, Hotspots in breda, Biologisch restaurant breda, Breda gezond lunchen, Gezond restaurant breda, Healthy lunchroom, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Healthy baksels

Naast deze heerlijke ontbijt- en lunchgerechtjes kun je ook voor healthy baksels bij Suuskes terecht. De baksels worden door eigenaresse Suus zelfgebakken en zijn vrij van geraffineerde suikers, koolhydraatarm én glutenvrij.  Ook maken ze regelmatig vegan baksels en zijn de baksels te bestellen of af te halen.
Healthy lunch en koffie spots in breda
En natuurlijk kon ik deze toffe hospot niet verlaten zonder een matcha latte gedronken te hebben. Ik vind het concept van Suuskes echt heel tof en het sluit ook heel erg aan bij mijn visie van Organic Happiness. Zoals gezegd is alles biologisch en gezond en daarnaast staan ze bij Suuskes heel erg voor het gezond eten hoeft niet duur te zijn principe en dat zie je dan ook terug op de menukaart. De prijzen liggen rond dezelfde prijs waar je in een lunchroom een broodje gezond voor kunt kopen. Een super leuke plek dus die je zeker een bezoekje waard is als je in de buurt bent. En ook op het gebied van verspilling en duurzaamheid spelen ze een belangrijke rol, de vriendin waar ik mee was kon haar smoothie niet op en kreeg deze netjes in een to go beker mee om thuis op te drinken. Weggooien is immers ook zonde.
​Wil je meer informatie? Dan kun je kijken op de website
Openingstijden:
Maandag                                                 10.00 – 18.00
Dinsdag, woensdag en vrijdag:     09.30 – 18.00
Donderdag:                                           09.30 – 21.00
Zaterdag:                                                09.00 – 18.00
Zondag                                                    10.30 – 18.00

Je vindt Suuskes aan de Lange Brugstraat 25 in Breda

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close