Smoothie met sinaasappel en aardbeien


Smoothie met sinaasappel en aardbeien. Deze fruit smoothie zit boordevol vitamine C.Zondag vind ik altijd een heerlijke dag. Dat is een dag dat je lekker op het gemakje kan doen, wat kan bakken of een boek kan lezen. Ik doe het daarom ook vaak lekker rustig aan op de zondag. Van mij mogen alle dagen zo zijn als zondag haha, lekker met z’n drietjes thuis en genieten van elkaar. Natuurlijk hoort hier lekker eten bij en het werken aan mijn blog. Ik kan daar zo van genieten, dat ik eigenlijk ook niet kan wachten tot het moment dat ik fulltime kan gaan bloggen! Maar goed geduld is een schone zaak haha.

blog, smoothie, aardbeien, sinaasappel, fruit, healthy food, recept, lekkere recepten, organic happiness, foodblog, biologische foodblog, smoothie sunday

Vandaag begon ook als de perfecte zondag. Vanochtend heb ik eerst lekker een wandeling met Leyla gemaakt en daarna lekker een uur Body Balance gedaan. Ik vind dat echt een heerlijke manier om mijn dag te starten. En als ik dan terugkom van Body Balance heb ik eigenlijk altijd behoefte aan een lekkere smoothie. Zo ook vandaag.

Ik had lekker kokosyoghurt van de winkel meegenomen en met de granola die ik gisteren gebakken had, was dit een heerlijke combinatie met wat aardbeien erbij. En bij deze lekkere lunch heb ik deze makkelijke en lekkere smoothie gemaakt.


Bereidingstijd: 5 minuten
Blendertijd:       3 minuten
Aantal:                  2 smoothies (500 milliliter)
Bijzondere benodigdheden:

  • Blender

           Eivrij          Glutenvrij      Lactosevrij   Notenvrij      Vrij van                 100%            Vegan                                                                                                                 geraffineerde  biologische                                                                                                                                     suikers             ingrediënten

Ingrediënten

450 gram sinaasappels (3 niet te grote)
150 gram aardbeien
Hoe maak je het?Was de aardbeien en ontkroon ze daarna. Als je het andersom doet, zuigen de aardbeien zich helemaal vol met water en dan smaken ze niet meer zo lekker. Ontkroon de aardbeien dus pas na het wassen. Snijd ze vervolgens in wat kleinere stukjes (ik heb ze gehalveerd) en doe ze in de blender.

Maak vervolgens de sinaasappel schoon. Ik zat een beetje met de schil te worstelen tot Jens met de gouden tip kwam. Snijd met je mesje de sinaasappel helemaal rond en dan ook de andere kant op helemaal rond. Je krijgt dan 4 partjes schil, die je er super makkelijk vanaf haalt.

Snijd de sinaasappel ook in wat kleinere stukjes en voeg toe aan de blender.

Blender het geheel voor ongeveer 3 minuten tot je een gladde smoothie hebt. Geniet nu van deze lekkere oranje smoothie.
blog, smoothie, aardbeien, sinaasappel, fruit, healthy food, recept, lekkere recepten, organic happiness, foodblog, biologische foodblog, smoothie sunday

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close