fbpx

Smoothie met passievrucht en mango

Smoothie met passievrucht en mango. Een lekkere tropische smoothie met mango en passievrucht. Dat is deze gezonde mango smoothie zonder yoghurt.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Nieuwe recepten

Gisteren heb ik weer een hele dag in de keuken gestaan en maakte ik 4 nieuwe recepten. Dat was even geleden en ik genoot er weer enorm van. De laatste tijd maakte ik vaak één recept wat ik dan in mijn hoofd had. Maar donderdagavond had ik alweer zoveel inspiratie voor nieuwe recepten, dat ik dat allemaal dit weekend wilde maken. Eigenlijk was ik van plan vrijdag een dag in de keuken door te brengen, maar dat liep even anders.

Ik heb toen grote schoonmaak gehouden. Alle kasten lekker uitgeruimd en vanalles weggebracht naar de voedselbank. Ook bracht ik het oud papier en de lege flessen naar de stort met als resultaat een heerlijk opgeruimd huis!

Mijn bakdag werd dus een dagje opgeschoven, met als gevolg weer een opruimdag. De keuken was na al die recepten namelijk nogal ontploft. Maar toen alles weer lekker opgeruimd was, kon ik genieten van alles wat ik gedaan had. Dat deed ik lekker op de bank met deze heerlijke smoothie met passievrucht en mango.

Recept: Smoothie met passievrucht en mango

Smoothie met passievrucht en mango, Tropische smoothie met mango en passievrucht, Smoothie met mango en passievrucht, Wortel smoothie, Wortel smoothie recept, Wortel smoothie maken, Smoothie wortel mango, Mango smoothie maken, Mango smoothie gezond, Gezonde mango smoothie, Smoothie mango kiwi, Mango smoothie zonder yoghurt, Passievrucht smoothie, Kiwi smoothie zonder yoghurt, Smoothie kiwi mango, organic happiness, biologische biologische foodblog

Smoothie met passievrucht en mango, Tropische smoothie met mango en passievrucht, Smoothie met mango en passievrucht, Wortel smoothie, Wortel smoothie recept, Wortel smoothie maken, Smoothie wortel mango, Mango smoothie maken, Mango smoothie gezond, Gezonde mango smoothie, Smoothie mango kiwi, Mango smoothie zonder yoghurt, Passievrucht smoothie, Kiwi smoothie zonder yoghurt, Smoothie kiwi mango, organic happiness, biologische biologische foodblog

Ingrediënten

100 milliliter wortelsap
150 gram mango
2 kiwi’s
3 passievruchten

Smoothie met passievrucht en mango, Tropische smoothie met mango en passievrucht, Smoothie met mango en passievrucht, Wortel smoothie, Wortel smoothie recept, Wortel smoothie maken, Smoothie wortel mango, Mango smoothie maken, Mango smoothie gezond, Gezonde mango smoothie, Smoothie mango kiwi, Mango smoothie zonder yoghurt, Passievrucht smoothie, Kiwi smoothie zonder yoghurt, Smoothie kiwi mango, organic happiness, biologische biologische foodblog

Hoe maak je het?
Doe het wortelsap in de blender. Schil de mango en de kiwi’s en doe het vruchtvlees ook in de blender. Snijd de passievruchten door de helft en haal het vruchtvlees eruit.

Blender het geheel nu voor ongeveer 2 minuten tot een gladde smoothie. En je kunt nu van deze heerlijke tropische smoothie gaan genieten.

Smoothie met passievrucht en mango, Tropische smoothie met mango en passievrucht, Smoothie met mango en passievrucht, Wortel smoothie, Wortel smoothie recept, Wortel smoothie maken, Smoothie wortel mango, Mango smoothie maken, Mango smoothie gezond, Gezonde mango smoothie, Smoothie mango kiwi, Mango smoothie zonder yoghurt, Passievrucht smoothie, Kiwi smoothie zonder yoghurt, Smoothie kiwi mango, organic happiness, biologische biologische foodblog

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
 
Volg je Organic Happiness al op Social Media?
Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close