fbpx

Smoothie met blauwe bessen

Smoothie met blauwe bessen

 
Smoothie met blauwe bessen. Deze smoothie met blauwe bessen en aardbeien bevat nog een extra bijzonder ingrediënt; cherrytomaatjes.
 

Vakantiegevoel

Ken je dat? Als je bijna vakantie hebt, ben je er ook ineens zó erg aan toe! Vorig jaar hadden we nét ons huis gekocht in de zomer en wisten we dat we geen vakantie hadden en de hele zomer moesten klussen. Je werkt dan lekker door en hebt niet per se behoefte aan vakantie. Maar als je weet dat je bijna vakantie hebt, ga je aftellen tot de vakantie. En het lijkt dan wel of je er veel meer aan toe bent. Ik schrijf deze blog nét voordat ik op vakantie ga en ik merk echt dat ik eraan toe ben. Niet alleen is het super druk op mijn werk en wil ik heel veel afronden, waar ik moe van word. Waardoor ik alleen maar meer verlang naar de vakantie. Ook bij het maken van deze smoothie merkte ik dat ik toe ben aan vakantie. Ik heb lekker heel de smoothie gemaakt, toen ik erachter kwam dat ik gewoon de eerste foto ben vergeten te maken.Deze smoothie is een verzameling van wat er nog in mijn koelkast lag en wat op moest voordat we op vakantie gingen voor 2 weken. Ik had dus ook geen mogelijkheid om de foto opnieuw te maken. Verrassend genoeg pakte ik de gekke combinatie van ingrediënten wel super goed uit! De smoothie is lekker zoet door de zoete cherrytomaatjes. Ik zal snel het recept met je delen (zonder foto van de ingrediënten dus haha).

 


Recept Smoothie met blauwe bessen

 
Bereidingstijd: 2 minuten
Blendertijd:      2 minuten
Aantal:                2 smoothies
 
Bijzondere benodigdheden:

Smoothie met blauwe bessen, Smoothie met blauwe bessen en aardbeien, Blauwe bessen smoothie, Ontbijt smoothie met blauwe bessen, Ontbijt blauwe bessen, Smoothie cherrytomaten, Tomaten smoothie, Aardbeien smoothie, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Ingrediënten:

300 gram aardbeien
70 gram blauwe bessen
80 gram cherrytomaatjes

200 milliliter amandelmelk*
 
* Door de amandelmelk voor een notenvrije plantaardige melk te vervangen, kun je dit recept notenvrij maken.

 

 
 
Smoothie met blauwe bessen, Smoothie met blauwe bessen en aardbeien, Blauwe bessen smoothie, Ontbijt smoothie met blauwe bessen, Ontbijt blauwe bessen, Smoothie cherrytomaten, Tomaten smoothie, Aardbeien smoothie, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

 

Hoe maak je het?

Was de aardbeien (met de kroontjes er nog aan), de blauwe bessen en de cherrytomaatjes. Maak nu de aardbeien schoon en snijd ze in stukjes. Doe de aardbeien in de blender, voeg hier de blauwe bessen aan toe. Snijd de cherrytomaatjes in stukjes en voeg deze vervolgens ook toe aan de blender. Tot slot kun je de amandelmelk aan de blender toevoegen.

Blender vervolgens het geheel voor ongeveer 2 minuten totdat je een gladde smoothie hebt.

 

Het lijkt misschien een beetje een gekke combinatie. Maar de smoothie is lekker zoet door de zoete cherrytomaatjes.

Smoothie met blauwe bessen, Smoothie met blauwe bessen en aardbeien, Blauwe bessen smoothie, Ontbijt smoothie met blauwe bessen, Ontbijt blauwe bessen, Smoothie cherrytomaten, Tomaten smoothie, Aardbeien smoothie, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close