Sinaasappel smoothie met meloen

Sinaasappel smoothie met meloen

“Deze smoothie maak je heel makkelijk en is een super gezonde start van de nieuwe week.


Sinaasappel smoothie met meloen, een lekkere zoete fruit smoothie op deze Smoothie Sunday. Deze smoothie maak je heel makkelijk en is een super gezonde start van de nieuwe week.

Smoothie Sunday betekent voor mij deze week een Lazy Sunday haha. Gisteren was mijn moeder jarig en gisteravond hebben we daar gegeten. Mijn oma was er ook en mijn ouders hadden een heerlijke rijstttafel met Chinese en Indonesische gerechten, het was erg lekker allemaal. En natuurlijk heel gezellig om weer samen met elkaar aan tafel te zitten en bij te kletsen. We hebben dan ook veel gelachen en het erg naar ons zin gehad. Net als Leyla trouwens die het super leuk vindt als we ergens op bezoek zijn haha en zeker als er dan mensen zijn die met haar willen spelen (zoals mijn vader). Uiteindelijk waren we rond half 12 thuis en zijn we gelijk ons bed ingegaan.

Zulk soort avonden vind ik altijd heel gezellig, maar ik merk ook altijd wel gelijk dat het heel veel prikkels met zich meebrengt en ik daar een beetje ‘overprikkeld’ van raak. Ik heb dan ook moeite om in slaap te komen (en de volle maan helpt dan ook niet mee). Ook ben ik de dag erna vaak een beetje brak en dan plan ik ook niks om lekker bij te komen. 

Vanochtend heb ik eerst een lekkere wandeling met Leyla gemaakt, zo heerlijk als je alleen de vogeltjes hoort en verder niemand ziet of hoort. Dan kom ik echt tot rust, vervolgens heb ik een lekker ontbijtje gemaakt voor Jens en mij.

 

Vervolgens is Jens vertrokken naar de voetbal en heb ik lekker yoga gedaan, een heerlijke manier om te ontspannen en te relaxen. Vanmiddag doe ik dan ook lekker rustig aan, net als Leyla trouwens. Die moet ook altijd even bijkomen van de drukte en ligt al de hele dag te slapen haha. Ondertussen maakte ik trouwens wel deze heerlijke smoothie die ik heel graag met je wil delen!


Bereidingstijd: 5 minuten

Blendertijd:       2 minuten

Aantal:                 2 smoothies

Bijzondere benodigdheden:

  • Citruspers
  • Blender

Ingrediënten

  • 50 gram blauwe bessen
  • 75 gram witte (pitloze) druiven
  • 1 Cantaloupe meloen
  • 4 perssinaasappels

Hoe maak je het?

Was de druiven en de bessen, het is het gezondste om voor biologische druiven en bessen te kiezen. Voeg ze vervolgens beiden toe aan de blender.

Snijd de meloen in vieren en verwijder de pitjes. Vervolgens kun je de meloen zo dicht mogelijk langs de schil snijden om het vruchtvlees ook toe aan de blender toe te voegen.

Snijd de sinaasappels door de helft en pers ze uit. Voeg als laatste het sinaasappelsap toe aan de blender met de overige ingrediënten.

Meng het geheel ongeveer 2 minuten in de blender totdat je een gladde smoothie hebt gekregen.

Je kunt nu genieten van deze heerlijke healthy smoothie!

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Bestel dan het “lekker in je vel E-book” met maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten. Met daarnaast ook nog meer informatie over gezonde voeding en mijn online coachingsprogramma.Volg je Organic Happiness al op Social Media?
 

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close