Sinaasappel smoothie met havermout


Sinaasappel smoothie met havermout. Deze smoothie zit vol met gezonde vitamines en lekker fruit. De havermout in deze smoothie zorgt ervoor dat je er lekker lang vol van zit.
Het is alweer zondagmiddag, het weekend vliegt voorbij. Vrijdag was ik ook al lekker een dagje vrij, normaal gesproken ben ik om de week de vrijdag vrij. Maar ik had deze geruild met volgende week, dus ik was 2 vrijdagen achterelkaar vrij. En dat had een goede reden, want afgelopen vrijdag heb ik met mijn moeder gewinkeld.Ik was vorige week jarig en als cadeau gingen we een dagje shoppen en kreeg ik van haar veel leuke nieuwe kleren, dus ik was helemaal happy! Deze keer kocht ik lekker veel kleur, dat ontbrak nog een beetje in mijn kast en met de lente voor de deur mag er meer kleur in vind ik. Natuurlijk begonnen we de dag goed met een koffietje op een hele toffe locatie in Middelburg en daarna op naar de Vero Moda. Daar was de boel verbouwd wat ook nog eens extra korting betekende. En na het winkelen, heb je natuurlijk een lekkere lunch verdiend dus we hebben als afsluiting heerlijk geluncht bij Expresszo, daar komt snel een blogje over online!

mango, blog, foodblog, smoothie, smoothie sunday, smoothierecept, gezond recept, recepten, smoothies, lekker, makkelijk recept, sinaasappel, havermout, biologisch recept, biologisch eten, biologische foodblog, organic, organic happiness

En gisterochtend heel vroeg was het tijd om mijn nieuwe auto op te halen! Ik had een mooie Peugeot 107 waar ik al 4 jaar super blij mee ben. Maar die was 10 jaar oud en de APK zou dusdanig duur uitvallen, dat we besloten om ook voor mij voor een nieuwe auto te gaan. En als je bij de Kamer van Koophandel ingeschreven staat, is dat financieel zeker aantrekkelijk. Dus gisteren stonden we om 08.30 in Someren (wat bijna Limburg is) haha. Maar hij staat the shinen voor de deur hoor. Ik ben er enorm blij mee. Binnenkort gaan we kijken wat het kost om hem te bestickeren, want hoe cool is het als er Organic Happiness stickers op zitten? 


Bereidingstijd: 3 minuten
Blendertijd:      3 minuten
Aantal:                2 smoothies (ongeveer 750 milliliter)
Bijzondere benodigdheden:

  • Blender
  • Citruspers

                                   Eivrij                Lactosevrij   Notenvrij      Vrij van            100%                Vegan                                                                                                                 geraffineerde  biologische                                                                                                                                     suikers             ingrediënten

Ingrediënten4 perssinaasappels
50 gram havermout
1 winterpeen
1 mango

Hoe maak je het?Snijd de sinaasappels door de helft en pers ze uit. Ik heb hier een handpers voor gebruikt, maar je kunt ook een automatische citruspers gebruiken. Het is maar net wat je handig vindt of in huis hebt.

Als je deze smoothie als ontbijtsmoothie wilt drinken, kun je nog wat extra havermout toevoegen.

Als je de sinaasappels hebt geperst, kun je het sap alvast in de blender doen. Voeg hier de havermout aan toe.

​Schil vervolgens de wortel en snijd de kontjes er vanaf. Snijd de wortel in kleinere stukjes en voeg toe aan het mengsel in de blender.

Voeg tot slot de mango in stukjes toe aan de blender.

Blender het geheel voor ongeveer 3 minuten en je kunt genieten van deze lekkere zoete smoothie!
mango, blog, foodblog, smoothie, smoothie sunday, smoothierecept, gezond recept, recepten, smoothies, lekker, makkelijk recept, sinaasappel, havermout, biologisch recept, biologisch eten, biologische foodblog, organic, organic happiness

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close