Review – Superfoodies Golden Milk


Review – Superfoodies Golden Milk. Golden Milk is één van mijn favorieten in de winter. Op het moment dat ik een verkoudheid of griepje aan voel komen, is dat het eerste wat ik maak. En dit powerdrankje helpt me er altijd doorheen en meestal helpt het zelfs het voorkomen ervan.Eigenlijk is een Golden Milk niets anders dan een kruidenmengsel gemengd met (plantaardige) melk. Zelf maakte ik het altijd volgens recept van Rens Kroes en die is echt heel lekker. Het is alleen wel altijd een werkje om al die kruiden bij elkaar te zoeken in de juiste hoeveelheden. En ik heb het een tijdje met verse kurkuma gemaakt, maar dan zijn je handen dus 3 dagen geel haha dus ook dat is niet echt optimaal. Dat is trouwens ook hetgeen wat de golden milk zijn mooie gouden kleur geeft.

organic happiness, foodblog, blog, biologische foodblog, biologisch, biologisch eten, gezond eten, review, superfoodies, golden milk, biologisch product,

Op de Biobeurs liep ik de stand van Superfoodies tegen het lijf en eerlijk gezegd kende ik ze daarvoor nog niet. Ik sprak met degene achter de stand en mocht hun natuurlijke warme chocomelk zonder toegevoegde suikers proeven en ik vond hem heerlijk! Superfoodies is een producent van biologische levensmiddelen. Ze streven er naar om qua voedingswaarde de hoogste kwaliteit producten te produceren die lekker zijn en bijna direct klaar om te eten. Een mooi merk en concept, jammer dat ik het niet eerder ben tegengekomen. Na een praatje over het mooie product kreeg ik deze Golden Milk mix mee om zelf te proberen en omdat het zoals gezegd een favoriet van me is, vond ik dat super leuk.

organic happiness, foodblog, blog, biologische foodblog, biologisch, biologisch eten, gezond eten, review, superfoodies, golden milk, biologisch product,

Normaal gesproken houd ik niet van zakjes waar je alleen nog water of melk aan toe hoeft te voegen, maar dat is in dit geval helemaal anders. Normaal gesproken als je Golden Milk maakt voeg je kruiden toe aan een hoeveelheid melk. Nu zijn de kruiden al samengevoegd in de juiste samenstelling, er zitten verder geen toevoegingen in, zoals je kunt zien maar alleen maar biologische kruiden. Dan is het helemaal niet erg om een zakje te gebruiken.

organic happiness, foodblog, blog, biologische foodblog, biologisch, biologisch eten, gezond eten, review, superfoodies, golden milk, biologisch product,

Het is echt heel simpel als je de aanwijzingen op de verpakking volgt, je doet de (plantaardige) melk in een pannetje. Ik ging zelf trouwens voor amandelmelk, maar je kunt hiermee variëren. Daar voeg je een theelepel van het mengsel aan toe, even roeren en goed laten opwarmen.

organic happiness, foodblog, blog, biologische foodblog, biologisch, biologisch eten, gezond eten, review, superfoodies, golden milk, biologisch product,

Laat op laag vuur ongeveer 5 minuten opwarmen en je kunt gaan genieten van deze Golden Milk, super simpel dus. Maar nu is de vraag natuurlijk, wat vind ik ervan?

organic happiness, foodblog, blog, biologische foodblog, biologisch, biologisch eten, gezond eten, review, superfoodies, golden milk, biologisch product,

Ik moet bekennen dat ik een wat kleinere hoeveelheid heb gebruikt, met name omdat ik de geur heel sterk vond en bang was dat het té sterk zou zijn. Dat viel reuze mee, ik had er eigenlijk nog wel wat meer in kunnen doen, maar de smaken zijn echt heel mooi verdeeld. Er zitten geen overheersende smaken in die teveel naar boven komen, wat ik zelf nog weleens heb als ik het zelf maak. De balans is perfect en de Golden Milk is wat dat betreft heel erg lekker. Mocht je hem toch te sterk vinden, dan kun je altijd nog wat honing toevoegen, maar ik vond dit zelf niet nodig.

Je kunt de Golden Milk bestellen via de Website van Superfoodies, waar je ook meer informatie over het merk kunt vinden uiteraard, superfoodies.com, maar ook bij Biologische- en Natuurwinkels zoals de Ekoplaza kun je dit vinden.


Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Bestel dan het “lekker in je vel E-book” met maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten. Met daarnaast ook nog meer informatie over gezonde voeding en mijn online coachingsprogramma.Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close