fbpx

Review – Superfoodies Golden Milk

organic happiness, foodblog, blog, biologische foodblog, biologisch, biologisch eten, gezond eten, review, superfoodies, golden milk, biologisch product,


Review – Superfoodies Golden Milk. Ik probeerde Golden Milk van Superfoodies met dit Golden Milk poeder maak je super snel een Golden Milk.
Golden Milk is één van mijn favorieten in de winter. Op het moment dat ik een verkoudheid of griepje aan voel komen, is dat het eerste wat ik maak. En dit powerdrankje helpt me er altijd doorheen en meestal helpt het zelfs het voorkomen ervan. Eigenlijk is een Golden Milk niets anders dan een kruidenmengsel gemengd met (plantaardige) melk. Zelf maakte ik het altijd volgens recept van Rens Kroes en die is echt heel lekker. Het is alleen wel altijd een werkje om al die kruiden bij elkaar te zoeken in de juiste hoeveelheden. En ik heb het een tijdje met verse kurkuma gemaakt. Het nadeel is  dan dat je handen dus 3 dagen geel zijn haha dus ook dat is niet echt optimaal. Dat is trouwens ook hetgeen wat de golden milk zijn mooie gouden kleur geeft.
Review superfoodies Golden milk, Golden milk poeder, Golden milk superfoodies, Golden milk kopen, Golden milk ervaringen, Golden milk ayurveda, Golden milk gezond, Golden milk afvallen, organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Op de Biobeurs liep ik de stand van Superfoodies tegen het lijf en eerlijk gezegd kende ik ze daarvoor nog niet. Ik sprak met degene achter de stand en mocht hun natuurlijke warme chocomelk zonder toegevoegde suikers proeven en ik vond hem heerlijk! Superfoodies is een producent van biologische levensmiddelen. Ze streven er naar om qua voedingswaarde de hoogste kwaliteit producten te produceren die lekker zijn en bijna direct klaar om te eten. Een mooi merk en concept, jammer dat ik het niet eerder ben tegengekomen. Na een praatje over het mooie product kreeg ik deze Golden Milk mix mee. Deze kon ik zelf proberen en omdat het zoals gezegd een favoriet van me is, vond ik dat super leuk.
Review superfoodies Golden milk, Golden milk poeder, Golden milk superfoodies, Golden milk kopen, Golden milk ervaringen, Golden milk ayurveda, Golden milk gezond, Golden milk afvallen, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Normaal gesproken houd ik niet van zakjes waar je alleen nog water of melk aan toe hoeft te voegen. In dit geval is dat helemaal anders. Normaal gesproken als je Golden Milk maakt voeg je kruiden toe aan een hoeveelheid melk. Nu zijn de kruiden al samengevoegd in de juiste samenstelling. Er zitten verder geen toevoegingen in, zoals je kunt zien maar alleen maar biologische kruiden. Dan is het helemaal niet erg om een zakje te gebruiken.

Review superfoodies Golden milk, Golden milk poeder, Golden milk superfoodies, Golden milk kopen, Golden milk ervaringen, Golden milk ayurveda, Golden milk gezond, Golden milk afvallen, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Het is echt heel simpel als je de aanwijzingen op de verpakking volgt, je doet de (plantaardige) melk in een pannetje. Ik ging zelf trouwens voor amandelmelk, maar je kunt hiermee variëren. Daar voeg je een theelepel van het mengsel aan toe, even roeren en goed laten opwarmen.

Review superfoodies Golden milk, Golden milk poeder, Golden milk superfoodies, Golden milk kopen, Golden milk ervaringen, Golden milk ayurveda, Golden milk gezond, Golden milk afvallen, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Laat op laag vuur ongeveer 5 minuten opwarmen en je kunt gaan genieten van deze Golden Milk, super simpel dus. Maar nu is de vraag natuurlijk, wat vind ik ervan?

Review superfoodies Golden milk, Golden milk poeder, Golden milk superfoodies, Golden milk kopen, Golden milk ervaringen, Golden milk ayurveda, Golden milk gezond, Golden milk afvallen, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Ik moet bekennen dat ik een wat kleinere hoeveelheid heb gebruikt. Met name omdat ik de geur heel sterk vond en bang was dat het té sterk zou zijn. Dat viel reuze mee. Ik had er eigenlijk nog wel wat meer in kunnen doen, maar de smaken zijn echt heel mooi verdeeld. Er zitten geen overheersende smaken in die teveel naar boven komen, wat ik zelf nog weleens heb als ik het zelf maak. De balans is perfect en de Golden Milk is wat dat betreft heel erg lekker. Mocht je hem toch te sterk vinden, dan kun je altijd nog wat honing toevoegen, maar ik vond dit zelf niet nodig.

Je kunt de Golden Milk bestellen via de Website van Superfoodies. Hier vind je ook meer informatie over het merk kunt vinden uiteraard. Je vindt het ook bij Biologische- en Natuurwinkels zoals de Ekoplaza kun je dit vinden.


Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje
Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close